首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1)President will make his case for his $1.6 trillion tax cut plan, delivering a speech at a community center in St. Louis. The
(1)President will make his case for his $1.6 trillion tax cut plan, delivering a speech at a community center in St. Louis. The
admin
2021-08-31
55
问题
(1)President will make his case for his $1.6 trillion tax cut plan, delivering a speech at a community center in St. Louis. The proposal would slash federal tax rates across all levels of income, eliminate the so-called marriage penalty and phase out estate taxes. Democrats complain that the plan—which’ would cut the top rate from 39 to 33 percent—would disproportionately benefit the wealthy and unnecessarily squander expected budget surpluses. Some of the richest Americans are urging Congress not to repeal the estate tax, The New York Times reported on Wednesday, Feb. 14.
(2)About 120 wealthy Americans had signed or supported a petition to oppose phasing out the tax. The President has included the repeal of the tax in his $1.6 trillion tax cut proposal. Normally when "dozens" Of Americans join in a political cause, it is not particularly noteworthy, but in this case the dozens include: George Soros, a billionaire financier; Warren Buffett, an investor listed as America’s fourth-richest person; the philanthropist David Rockefeller Jr.; and William Gates Sr., a Seattle lawyer and father of America’s richest man, Microsoft Corp. Chairman Bill Gates.
(3)It was refreshing to see Buffett and George Soros and a number of other extremely wealthy luminaries stand up in opposition to the President’s proposed repeal of the estate tax. While the policy has some emotional attractions—it would protect the inheritors of some small businesses from having to sell the companies to pay taxes, and it is true that most people have been taxed on their savings once already—in practice the tax repeal would mainly be a windfall for a very small number of very, very rich people.
(4)Buffett and company cite these factors in their petition calling for opposition to the estate-tax repeal. They also discuss something that’s equally emotional and far more complex: the principle of meritocracy. The idea that everyone in America has an equal chance, that our fates are not determined by accidents of birth, is one of our core values. And nowhere is this principle more revered than in the technology economy; entrepreneurship is almost by definition an expression of meritocracy.
(5)The petitioners argue that repealing the tax will cost the Treasury billions of dollars in lost revenues and will result in either increased taxes in the long run or cuts to Medicare, Social Security, environmental protection and other government programs.
(6)Repealing the levy "would enrich the heirs of America’s millionaires and billionaires, while hurting families who struggle to make ends meet," the petition says.
(7)Buffett told the Times that repealing the estate tax would be a "terrible mistake" and the equivalent of "choosing the 2020 Olympic team by picking the eldest sons of the gold-medal winners in the 2000 Olympics."
(8)An old brokerage commercial says: "He made his money the old-fashioned way: He earned it." There was a perfect parody of the ad in which the line read: "He made his money the old-fashioned way: He inherited it." In 20 or 50 or 100 years, which of these lines will be right? Buffett and Soros and friends, to their credit, want to help make the first one real. Let’s hope this is only one step in that process.
What is the definition of the term "meritocracy" in the fourth paragraph?
选项
A、System of government by people of individual ability.
B、System of government by rich people.
C、System of inheritance.
D、System of grading.
答案
A
解析
词义题。文章第4段对meritocracy一词的含义进行了解释,首先第3句表明meritocracy意味着每一个美国人都是机会均等的,命运不由出身来决定,然后在本段末句表明meritocracy与technology economy及entrepreneurship有关。综合来看,meritocracy应该与人的能力与努力有关,对比四个选项,选项A最合适。第4段第3句表明meritocracy不指继承而来的财富,也与人是否富有无关。由此可否定选项C和B;文中没有任何细节与选项D中的grading有关。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/IBtK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Whichofthefollowingitalicizedpartsisapredicativeclause?
A、Aproductthatyouarepassionateabout.B、Goodfinances.C、Managingability.D、Beingenergetic.B辨析题。问题问的是最重要的因素是什么,而男士认为“the
Thestudentsandteachersaliketookgreat______attherudewaythepresidentcriticizedlittleTom.
Theoperationcould______herlifebytwoorthreeyears.(2014-68)
_____inphysicalshape,hedroppedoutoftheUniversityofSyracuse.
Desire,hatredandenvy______hismindandleaditintoapursuitofpowerandpossessions.
ThemainpurposeofEnglishessaywritingistointroduceyoutotheconventionsofacademicwritingandcriticalthinking.Whil
ThemainpurposeofEnglishessaywritingistointroduceyoutotheconventionsofacademicwritingandcriticalthinking.Whil
_______time,he’llmakeafirst-classtennisplayer.
Carrytheluggageforme,________?
随机试题
为消除焊后可能产生的内应力,对结构件采取的热处理措施是________。
患者,女,33岁。反复尿频、尿急、尿痛2周,无伴腰痛、发热,给予氧氟沙星治疗5天,症状无改善。查体:血压122/72mmHg,双肺呼吸音清,心率72次/分,心律正常,未闻心脏杂音,腹软,无压痛反跳痛,肾区无叩击痛、双下肢无水肿。关于该患者,下列描述不正确的
对角径小于11.5cm坐骨棘间径小于10cm
A.脾B.小肠C.大肠D.膀胱E.胃主受盛化物的是
中国人民银行在某一时期采取以下货币政策措施:买入商业银行持有的国债300亿元;购回400亿元商业银行持有的到期央行票据。假定此时商业银行的法定存款准备金率为12%,超额准备金率为3%,现金漏损率为5%。根据以上资料,回答下列问题:关于此次货币政策操作
小芳同学做了一个近15页的PowerPoint“班级秀”电子报刊,后来王老师需要她在每一页上都加上班级的标志,最好的方法是()。
-344,17,-2,5,(),65
在TCP/IP参考模型中,传输层的主要作用是在互联网络的源主机与目的主机对等实体之间建立用于会话的
Theyoungmothertriedherbesttokeephertemper,butintheendherpatienceran______.
Inthecenterofabigcitythereareusuallydozensoflargeofficebuildingsthathousebigbanks,corporationheadquarters,a
最新回复
(
0
)