首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Sometime in the next century, the familiar early-newspaper on the front gate will disappear. And instead of reading your newspap
Sometime in the next century, the familiar early-newspaper on the front gate will disappear. And instead of reading your newspap
admin
2014-05-25
64
问题
Sometime in the next century, the familiar early-newspaper on the front gate will disappear. And instead of reading your newspaper, it will read to you. You’ 11 get up and turn on the computer newspaper just like switching on the TV. An electronic voice will distribute stories about the latest events, guided by a program that selects the type of news you want. You’ 11 even get to choose the kind of voice you want to hear. Want more information on the brief story? A simple touch makes the entire text appear. Save it in your own personal computer if you like. These are among the predictions from communication experts working on the newspapers of the future. Pictured as part of broader home-based media and entertainment systems, computer newspapers would unite print and broadcast reporting, offering news and analysis with video images of news events.
Most of the technology is available(可用的)now, but convincing(说服)more people that they don’t need paper to read a newspaper is the next step. But resistance to computer newspapers may be stronger from within journalism.
Since it is such a cultural change, it may be that the present generation of journalists and publishers will have to die off before the next generation realize that the newspaper industry is no longer a newspaper industry. Technology is making the end of traditional newspapers unavoidable.
Despite technological advances, it could take decades to replace newsprint with computer screens. It might take 30 to 40 years to complete the changeover because people need to buy computers and because newspapers have established financial(财经的)interests in the paper industry.
Journalists are not eager to accept computer newspapers, because______.
选项
A、they don’ t know how to use computers
B、they think computer newspapers take too much time to read
C、they think the new technology is bad
D、they have been trained to write for traditional newspapers
答案
D
解析
事实细节题。从文章第三段…it may be that the presentgeneration of journalists and publishers will have to die off before thenext generation realize that the newspaper industry…可知,现在的记者等感到很难接受电脑报业的发展,因为他们习惯了传统意义的报纸消息。所以正确的答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/IGud777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Manyatime______givenmegoodadvice.
ManyAmericanpresidentsinthe19thcenturywereborninpoorfamilies.Theyspenttheirchildhoodinlittlewoodenrooms.They
Thoughtheyweretightlypressedbytime,theydecidedto______theirtimetodothejobcarefully.
I’vedecidedto______youradviceandstopsmokingforgood.
GalleryNewsNewPictureTheGallerynowhasafinestilllifebytheDutch18thcenturypainterJanvanOs.Thislarge
Whatdifferencedoesitmakeifwereadtextsdisplayedonacomputerscreeninsteadofonpaperprintedwithink?Thecomputer
HowdidthemangetMr.Moore’sbooks?WhydidMr.Moorewritethelettertothenewspaper?
Impressionism,inpainting,developedinthelatenineteenthcenturyinFrance.Itbeganwithalooselystructuredgroupofpain
Theproblemwiththereadingcourseasmentionedinthefirstparagraphisthat______.Theword"scrutiny"(Line3,Para.3)mos
随机试题
乳突双15°侧位又称为
甲公司委派业务员王某去乙公司购买钢材,王某持盖章空白合同书以及采购钢材授权委托书前往。甲、乙公司于2010年3月1日签订钢材买卖合同,约定由乙公司代办托运,货交承运人丙公司后即视为完成交付。钢材总价款为100万元,货交丙公司后甲公司付50万元货款,货到甲公
工程地质的节理可以用()描述。
境内个人和境外个人外汇账户境内划转按跨境交易进行管理。()
在新课程背景下,教育评价的根本目的是()。
《桃花源记》中描述:“缘溪行,忘路之远近。忽逢桃花林,……林尽水源,便得一山,山有小口,仿佛若有光。便舍船,从口入。初极狭,才通入。复行数十步,豁然开朗。土地平旷,屋舍俨然,有良田美池桑竹之属。”“桃花源”的地形最可能是()。
李娜说,作为一个科学家。她知道没有一个科学家喜欢朦胧诗,而绝大多数科学家都擅长逻辑思维。因此,至少有些喜欢朦胧诗的人不擅长逻辑思维。以下哪一项的推理结构和题干的推理结构最为类似?
为了保证公司网络的安全运行,预防计算机病毒的破坏,可以在计算机上采取的方法是:
Over1billionpeoplelackadequatehousing.Thesepeoplearefoundineverycountryoftheworldand,indeed,inalmosteveryc
A、Sellingouttravelers’checks.B、Savingsomeofthechecks.C、Lendinghersomeofthechecks.D、Gettingmoretravelers’checks
最新回复
(
0
)