首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because she was not a conventional woman. B、Because she wanted to help people. C、Because she wanted peace in the world. D、Beca
A、Because she was not a conventional woman. B、Because she wanted to help people. C、Because she wanted peace in the world. D、Beca
admin
2017-02-18
106
问题
M: Professor Barlow, why was Eleanor Roosevelt such an important woman in US history?
W: Well, (1)she was a very unusual woman. In her times, she did things that most women didn’t do.
M: Like what, for example?
W: Well, she worked in politics. When her husband was governor of New York, (2)he became sick and he couldn’t walk. So Eleanor did some of his work.
M: She traveled a lot for him, didn’t she?
W: Yes, (2)she traveled around New York and made political speeches for her husband. And she really enjoyed it.
M: And what did people in New York think of her then?
W: They loved her! So then, in 1933, when FDR became president of the US, Eleanor was already popular. She became a new kind of first lady.
M: What do you mean?
W: Well, most first ladies wouldn’t very independent. But Eleanor wanted to be different. She had her own ideas, and she wanted to speak out about them.
M: What kind of ideas? Can you give me an example?
W: Sure. Eleanor wanted every person to go to school and have a good job. She especially wanted to help women, children, and the poor people. And she wanted peace in the world. So she spoke out her ideas. She wrote in newspapers; she spoke on the radio; and she travelled all over the world.
M: I know people everywhere respected her.
W: Yes, she was so strong and independent, and she really wanted to help people. But some people didn’t like her.
M: Really?
W: Look, (3)Eleanor was not a traditional woman. Some people said she was too strong and independent. They even said she was ugly.
M: Really?! How did Eleanor feel when she heard these things?
W: Well, Eleanor Roosevelt was a strong woman. So she just laughed.
M: Professor Barlow, there are so many books about Eleanor Roosevelt. Why did you want to write one, too?
W: Well, (4)I felt that most writers—especially men—didn’t really understand Eleanor’s life. I wanted to give a woman’s view.
M: What do you mean?
W: Well, for example, everybody knows that FDR was not a good husband. So, many people said that Eleanor was unhappy all her life.
M: And what do you think?
W: I think that’s not true. I mean, of course Eleanor was unhappy for a while. Her husband didn’t love her anymore. And she was angry. For two years, she couldn’t eat or sleep well. But as time passed, Eleanor’s feeling changed. She stopped feeling angry.
M: Really?
W: Yes, Eleanor saw that a good marriage wasn’t the only way for her to be happy. (5)She remembered the important lessons she learned from her teacher, Marie Souvestre. And she decided to have an independent life.
M: Professor Barlow, thank you for talking with me today.
W: My pleasure.
1. Why Mas Eleanor Roosevelt such an important woman in US history?
2. Why did Eleanor travel a lot and make political speeches in New York?
3. Why some people didn’t like Eleanor?
4. Why did Professor Barlow want to write a new book about Eleanor?
5. According to the woman, how did Marie Souvestre help Eleanor?
选项
A、Because she was not a conventional woman.
B、Because she wanted to help people.
C、Because she wanted peace in the world.
D、Because she has a good job.
答案
A
解析
对话中女士提到,Eleanor非常独立,想帮助人们,但有些人不喜欢她,原因是她不是一个传统女性,有人说她太强悍独立,甚至有人说她丑。A项not a conventional woman与原文的not a traditional woman同义。为答案。B“她想帮助别人”、C“她希望世界和平”和D“她有一份好工作”都与问题无关。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/IMJK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Aestheticthoughtofadistinctivelymodernartemergedduringthe18thcentury.Thewesternphilosophersandcriticsofthisti
Aestheticthoughtofadistinctivelymodernartemergedduringthe18thcentury.Thewesternphilosophersandcriticsofthisti
Mostworthwhilecareersrequiresomekindofspecializedtraining.Ideally,therefore,thechoiceofa(n)【C1】______shouldbema
Youcan’tbuyhappiness.However,itlooks【C1】______youcanatleastinheritit,BritishandAustralianresearcherssaid.A
Youcan’tbuyhappiness.However,itlooks【C1】______youcanatleastinheritit,BritishandAustralianresearcherssaid.A
TheyearsoftheAmericanRevolutionwerea(n)______intheUnitedStateshistory.
Ataroughestimate,Nigeriais______GreatBritain.
Johnwantstovisitmetoday.I’dratherhe______tomorrow.
Accordingtothepassage,theaverageIQis______.
A、Lessworkingpressure.B、Ahighersalary.C、Lowerlivingcosts.D、Aniceclimate.A本题考查细节。由句(9—1)可知,女士说其中一个好处是工资更高,故排除B;由句(9—2
随机试题
西方国家的议会和内阁都发源于()。
患者,男,35岁,面色苍白,外周血红细胞计数2.8×1013/L,血红蛋白60g/L,血涂片见有核红细胞,在贫血病因诊断时,可能是()
无防护性交,欲采取紧急避孕措施。采用药物避孕应在
下列属于气硬性胶凝材料的有()。
降低焊接应力的正确措施有()。
下列不能单独使用的控制键是( )。
山西某联合企业为增值税一般纳税人,2018年8月生产经营情况如下:(1)专门开采的天然气45000千立方米,开采原煤450万吨。(2)销售原煤280万吨,取得不含税销售额22400万元。(3)以原煤直接加工洗煤110万吨,并且
小范因自己的手表丢失,怀疑是同桌小蔡所为,便要搜查小蔡的衣服口袋,小范的这一行为被老师发现后及时制止。小范的行为()。
中国分餐制的历史可上溯到史前时代,经过了不少于3000年的发展过程,而会食制的诞生大体是在唐代。这种饮食方式的改变源于桌椅形制的改变——周秦汉晋时代,筳宴上实行分餐制,用小食案进食是个重要原因;而高桌大椅的出现,成为分食制向会食制转变的一个重要契机。
Throughouthistorymanhasobservedsuchnaturalcyclesastherisingandsettingofthesun,theebbandflowoftheoceantide
最新回复
(
0
)