首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Not eating breakfast might affect the health of children. B、Breakfast does not affect performance. C、Professor Bendor once tau
A、Not eating breakfast might affect the health of children. B、Breakfast does not affect performance. C、Professor Bendor once tau
admin
2013-05-04
49
问题
Breakfast plays an important part in our dally life, and it supplies a certain of the energy for us. If we had a good breakfast, we’ll have a good day.
Generations of Americans have been brought up to believe that a good breakfast is one of life’s essentials. Eating breakfast at the start of the day, we have all been told is as necessary as putting gasoline in the family car before starting a trip.
But for many people the thought of food as first thing in the morning is by no means a pleasure. So despite all the efforts, they still take no breakfast. Between 1977 and 1983,the last year for which figures are available, the number of people who didn’t have breakfast increased by 33 percent--from 8.8 million to 11.7 million--according to the Chicago-based Market Research Corporations of America.
For those who feel the pain of guilt about not eating breakfast, however, there is some good news. Several studies in the last few years indicate that, for adults especially, there may be nothing wrong with omitting breakfast. "Going without breakfast does not affect performance," said Arnold E Bender, former professor of nutrition at Queen Elizabeth College in London, "nor does giving people breakfast improve performance."
Scientific evidence linking breakfast to better health or better performance is surprisingly inadequate, and most of the recent work involves children, not adults.
选项
A、Not eating breakfast might affect the health of children.
B、Breakfast does not affect performance.
C、Professor Bendor once taught college courses in nutrition in London.
D、The number of people who don’t eat breakfast has increased.
答案
A
解析
What can be inferred from the passage?
四个选项均为独立的句子,因此我们可以判定本题目是对文章的理解或说明,属于推断题。
在文章的最后提到的研究结果表明不吃早餐其实也没有什么影响,但这只是对于成年人来说 (involves children,not adults),而最近的一些在孩子中间做的调查表明了早餐与身体健康和状态好的相关性。因此本题选A)。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/IPB7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Rushtothehospital.B、Learnhowtouseanextinguisher.C、Haveanalarmandextinguisheringoodcondition.D、Callthefire
A、Howtopreventfires.B、Anapartmentfireandwhatonecanlearnfromit.C、Firedamagetosomeapartments.D、Anearlymorning
Schoolslookingtobancellphonesmayhaveanewexcuse:agrowingnumberofpeoplearedevelopinganallergytometalinthed
A、Checkin.B、Givedirections.C、Getmoreinformation.D、Askfordirectionstotheconventionroom.A男士询问参加会议在哪里报到,女士告诉他报到处在房间的左
Asurveyof16to24yearoldshasfoundthat75%ofthemfeeltheycouldn’tlivewithouttheInternet.Thereport,publishedby
A、Mostofthestudentslikee-textbooksbetter.B、Studentscanreadmoreone-textbooks.C、DownloadingbooksfromtheInterneti
WhentoBuyYourChildaCellphoneDavidPogerhadplannedtobuyhisdaughterMayaacellphonewhenshewas15andinhigh
WeShouldn’tTotallyTurntotheInternet1.现在不少人一遇到问题就上网搜答案2.这种现象可能产生的影响3.你认为应该怎么做
A、TheDailyStar.B、TheTimes.C、TheDailyTelegraph.D、TheDailyMinor.A根据文中"theDailyStar...whicharetabloids"可找到答案。
Entertheinformationage.Informationistherawmaterialformanyofthebusinessactivities【C1】______thisnewera,justas
随机试题
与“隐性课程”相对应的是()
白居易在登上庐山时写下:“人间四月芳菲尽,山寺桃花始盛开”。产生诗中景象的原因是()。
关于法的适用与法律论证,下列哪些说法是错误的?(2009年卷一56题,多选)
粗面和细面板材常用于室外( )。
企业发生的下列事项中,应作为重要差错更正的有()。
图文声像导游具体包括()。
一般资料:求助者,女性,37岁,已婚,本科学历,某银行职员。案例介绍:求助者曾任某银行部门经理,非常要强,工作积极努力。一个多月前参与银行高级岗位竞聘,不但没有成功,反而失去了原有的经理职位,成为一名普通员工。求助者认为领导偏心,认为以前自己坚持
教育目的
按照需求功能的不同,信息系统已经形成多种层次,计算机应用在管理方面始于()。
打开考生文件夹下的演示文稿yswg.pptx,按照下列要求完成对此文稿的修饰并保存。为整个演示文稿应用“平衡”主题。全部幻灯片切换方案为“揭开”,效果选项为“自项部”。放映方式为“观众自行浏览”。
最新回复
(
0
)