首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、2.7 million dollars. B、6.7 million dollars. C、About 7 million dollars. D、About 8 million dollars. C选项表明,本题考查数字。短文中往往会出现多个数字,故听
A、2.7 million dollars. B、6.7 million dollars. C、About 7 million dollars. D、About 8 million dollars. C选项表明,本题考查数字。短文中往往会出现多个数字,故听
admin
2012-07-11
46
问题
Fast-food restaurants are very popular in the United States. They are popular because the service is fast and the prices are low. Of all the fast-food restaurants, McDonald’s is probably the most famous and the most popular.
Richard and Maurice McDonald, the original owner of McDonald’s, opened their first self-service restaurant in San Bernadino, California. People would come from everywhere to buy their French fries and hamburgers. Workers would buy their lunches at McDonald’s because the hamburgers and French fries tasted better than their lunches from home.
By 1960, the McDonald brothers owned 228 self-service restaurants. Then, in 1960, Ray Kroc, a 56-year-old salesman, bought the name and most of the restaurants for 2.7 million dollars.
He then began to build new restaurants, and, by 1982, he owned about 7,063. Of those restaurants, about 1,283 were in other countries: Japan, West Germany, England, and Australia. That same year, McDonald’s Corporation earned about 7 million dollars.
McDonald’s is a big business, but it is not too big or too rich to help ordinary people. For example, owners of restaurants participate in special community programs for children or senior citizens.
The corporation owns special houses near children’s hospitals. These Ronald McDonald houses are for sick children and their parents. Sometimes a child has to go stay at a hospital for several weeks or months. Then the child’s parents can stay at a Ronald McDonald house. Staying at these houses is cheaper than staying at hotels and the atmosphere is friendlier and more homelike.
Questions 26 to 28 are based on the passage you have just heard.
26. Who opened the first McDonald’s restaurant?
27. What community programs does McDonald’s participate in?
28. How much money did McDonald’s Corporation earn in 1982?
选项
A、2.7 million dollars.
B、6.7 million dollars.
C、About 7 million dollars.
D、About 8 million dollars.
答案
C
解析
选项表明,本题考查数字。短文中往往会出现多个数字,故听音时应做好笔记。短文中提到,…by 1982…That same year,McDonald’s Corporation earned about 7 million dollars,故答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/zlE7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Rewardinpromotingthechildren’sstudy.B、Self-controlandindependenceinchildgrowth.C、Emotionalreactioninpromotinga
Accordingtoamuch-reportedsurveycarriedoutin2002,Britainthenhad4.3millionclosed-circuittelevisioncameras(CCTV)--
A、Itisaseriousthreattoitscompetitors.B、Itisnotpowerfulenoughtoaffecttheworldmarket.C、Theears’qualityisgood
Cultureshockissonamedbecauseoftheeffectithasonpeoplewhentheyenteranewculture.Expertshavebeeninterestedin
TheUniversityLibraryisoneofthelargest【B1】______librariesinthecountry,witha【B2】______ofsometwomillionvolumes.T
A、Theydon’tarrangeaccommodations.B、EverybodyspeaksEnglishthere.C、Theyarrangeeverythingforyou.D、Themealstheyprovi
Itwasgoingtohaveroughlytheeffectofaneutronbombattackonhighstreetsandshoppingmalls.Thebuildingswouldbelef
Movingfarmorequicklythanmanyhadthoughtlikelyorpossible,lawmakersinthe10-memberHouse-Senatecommitteeannouncedth
Thepolicehaveaskedforthe______ofthepublicintrackingthewhereaboutsoftheescapedcriminals.
A、Gleasonthoughthiswonderfulideawasacceptedbythedirector.B、Gleasonsucceededinhittinguponawonderfulidea.C、Gleas
随机试题
法律、法规、规章实施满1年的,自期满之日起30日内,负责实施的部门应当向()书面报告有关情况。
不属于阿昔洛韦适应证的是
建立献血者保留渠道不正确的方式是
采用TNM分期,膀胱肿瘤浸润浅肌层的分期是()
甲人民法院受理案件后,发现不属于本院管辖而移送给乙人民法院,乙人民法院经查明应当归丙人民法院管辖,这时乙人民法院应当()。
某商贸企业2009年销售收入情况如下:开具增值税专用发票的收入2000万元,开具普通发票的收入936万元。企业发生管理费用110万元(其中:业务招待费20万元),发生的销售费用600万元(其中:广告费300万元、业务宣传费180万元),发生的财务费
下列关于护士执行医嘱的注意事项正确的是()。
高中音乐课程的内容结构由六个模块组成:_________、歌唱、_________、创作、_________、音乐与戏剧表演。其中,_________是增进学生音乐文化素养的主要渠道,因此应首先得到突出和强调。
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填人问号处,使之呈现一定的规律性:
如果变量A是Boolean型,则下列赋值语句中,正确的是()。
最新回复
(
0
)