首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
For most people a trip across European continent is a chance to see the sights and try the continent’s cuisine. Unless, like Bap
For most people a trip across European continent is a chance to see the sights and try the continent’s cuisine. Unless, like Bap
admin
2015-01-31
27
问题
For most people a trip across European continent is a chance to see the sights and try the continent’s cuisine. Unless, like Baptiste Dubanchet, they’ve got their head buried in a trash can.
The Frenchman, who celebrates his 26th birthday this month, has spent the last 10 weeks eating only discarded food—from France to Poland on a mission to highlight the issue of food waste.
"I didn’t really believe I would succeed," Dubanchet said, "I thought I would probably starve for four or five days and then I would have to buy something." Instead, Dubanchet was surprised at the abundance of discarded produce he was able to collect from supermarkets, bakeries and restaurants. He was easily able to fuel himself on his epic journey through Luxembourg, Belgium, the Netherlands, Germany and the Czech Republic. Along the way, the former fast food worker has learned valuable lessons about the trash habits of the different European nations he visited. "I’ m trying to protest against the huge waste of food. It’s completely absurd and pointless," says Dubanchet, who planned his trip to coincide with the European Union’s declared "Year Against Food Waste".
Sticking to a strict rule of only eating food that had been thrown out or was destined for the trash, Dubanchet asked the permission of supermarket and restaurant staff before going through their refuse. Occasionally he climbed fences to access dumpsters. People in some countries were more understanding than others, he says. "In the Czech Republic, it was quite difficult," he says. "People didn’t really understand what the project was—they thought I was homeless, they didn’t really understand the foreigner who asked for food from the trash and all the supermarkets had it quite well locked up. I went for days eating mainly just bread."
Germany, he says, was the easiest country for dumpster diving, not because there was more food waste, but because people were more receptive to his mission. "I think all the countries’ waste is about the same. The supermarkets in all countries work in a similar way: the fruit and vegetables must look perfect and the ones that don’t go in the trash." In Germany, a lot of people were supportive of the project—sometimes at supermarkets, my request would be asked of the boss and the boss would say no. But then a guy would come back and say, "I’m really sorry my boss says no, but wait, my boss is a jerk, so come back later and I will get you something."
Dubanchet says he hopes in the future to work with supermarkets and restaurants to find ways of reducing waste.
Why Germany was the easiest country for dumpster diving?
选项
A、Because there was more food waste.
B、Because people there are more receptive to the project.
C、Because the worker there are sympathetic with him.
D、Because people are very friendly to foreigners.
答案
B
解析
细节题。本题考查的是为什么在德国这个计划进行得比较容易,可以定位到文章的Germany,he says,was the easiest country for dumpster diving.not becausethere was more food waste.but because people were more receptive to his mission.“Ithink all the countries’waste is about the same.The supermarkets in all countries workin a similar way:the fruit and vegetables must look perfect and the ones that don’t go inthe trash.”In Germany,a lot ofpeople were supportive ofthe project,从这里可以看出他在德国的行程进行得比较容易的原因是由于那里的人更能接纳他的计划,更支持他的计划。所以B项的意思符合原文,A项与文章意思相反。C、D项文章没有提到。因此。正确答案是B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/IQh7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Economicgrowthreliesonthreegroupsofpeople.Itreliesonpeoplewhomakegoodsor(36)______services.Itreliesonpeoplew
Manypeoplebecomequietandtensewhentheyfirstmeetsomeonetheydonotknow,orwhentheyfaceanewsituation.Theybecome
A、Theyrealizedsomecompaniesexploitedthemovement.B、Theydidn’tknowwhattodo.C、Theydidn’trealizesomecompaniesmade
A、Thingsareworthwhilebecausetheyaregainedwithstruggle.B、Lifewithoutstruggleisnotworthliving.C、Peoplewholeada
A、Becausehecan’tfindanidealdate.B、Becauseheistoocommonaperson.C、Becausehehasfailedtorealizehisdreams.D、Bec
A、Givingnecessitytothehomelesswithfriends.B、Helpingdeliveringpackagesinthepostoffice.C、Takinggoodstothelocaln
A、Sheusedtohavesomenamecards.B、Shedidn’tliketogivehernamecardstonewfriends.C、Sheshouldhavesomenamecardsf
TheAmericanwarondrugshasgottenallthetypesinrecentyears,butalcoholismisstillthenation’smostseriousaddiction.
Inthepushtocuttheamountofcarbonwereleaseintotheatmosphere,solutionsusuallyfocusonhowtoreduceourpoweruseo
随机试题
流行性出血热患者早期发生休克的主要原因是
体层摄影中,选择层间距大小的依据是
疮疡红肿高大,根盘紧束,焮热疼痛者为
下列关于药品质量抽查检验和质量公告的说法,错误的是()。
在钢梁底面设有吊杆,其拉力设计值650kN,吊杆通过节点板将荷载传给钢梁,节点板采用双面角焊缝焊于梁下翼缘,hf=l00,每面焊缝长度是( )。
对于寿命期不同的互斥方案进行经济评价时,可以采用的动态评价方法是()。
应付职工薪酬核算的内容包括()。
被称为民法的“帝王条款”的原则是()。
下列行为属于添附行为中的附合的是()。
______hasthelargestnumberofroomsamongthefourhotelcasinos?______hostsmagicalperformances?
最新回复
(
0
)