首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1) Vinton Cerf, known as the father of the Internet, said on Wednesday that the Web was outgrowing the planet Earth and the tim
(1) Vinton Cerf, known as the father of the Internet, said on Wednesday that the Web was outgrowing the planet Earth and the tim
admin
2022-05-02
52
问题
(1) Vinton Cerf, known as the father of the Internet, said on Wednesday that the Web was outgrowing the planet Earth and the time had come to take the information superhighway to outer space.
(2) "The Internet is growing quickly, and we still have a lot of work to do to cover the planet," Cerf told the first day of the annual conference of the Internet Society in Geneva where more than 1,500 cyberspace fans have gathered to seek answers to questions about the tangled web of the Internet.
(3) Cerf believed that it would soon be possible to send real-time science data on the Internet from a space mission orbiting another planet such as Mars. "There is now an effort under way to design and build an interplanetary Internet. The space research community is coming closer and closer and merging. We think that we will see interplanetary Internet networks that look very much like the ones we use today. We will need interplanetary gateways and there will be protocols to transmit data between these gateways," Cerf said.
(4) Francois Fluckiger, a scientist attending the conference from the European Particle Physics Laboratory near Geneva, was not entirely convinced, saying: "We need dreams like this. But I don’t know any Martian whom I’d like to communicate with through the Internet."
(5) Cerf has been working with NASA’s Pasadena Jet Propulsion Laboratory — the people behind the recent Mars expedition — to design what he calls an "interplanetary Internet protocol." He believes that astronauts will want to use the Internet, although special problems remain with interference and delay.
(6) "This is quite real. The effort is becoming extraordinarily concrete over the next few months because the next Mars mission is in planning stages now," Cerf told the conference.
(7) "If we use domain names like Earth or Mars... jet propulsion laboratory people would be coming together with people from the Internet community." He added.
(8) "The idea is to take the interplanetary Internet design and make it a part of the infrastructure of the Mars mission."
(9) He later told a news conference that designing this system now would prepare mankind for future technological advances.
(10) "The whole idea is to create an architecture so the design works anywhere. I don’t know where we’re going to have to put it but my guess is that we’ll be going out there some time," Cerf said.
(11) "If you think 100 years from now, it is entirely possible that what will be purely research 50 years from now will become commercial 100 years from now. The Internet was the same — it started as pure research but now it is commercialized."
We know from the passage that Mars mission is________.
选项
A、one of NASA’ s Internet projects
B、an expedition to Mars
C、the infrastructure of the interplanetary Internet
D、to create an architecture on Mars
答案
B
解析
推断题。根据第八段“The idea is to take the interplanetary Internet design and make it a part of the infrastructure of the Mars mission. ”可知,发展星际间的互联网是火星任务基础建设项目的一部分。由第五段第一句“the people behind the recent Mars expedition…”可知,这个火星任务就是对火星的一次探险。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/IatK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
A.equipmentB.maintainC.forexampleD.contactE.contrastF.gainedG.naturalH.expendI.uniqueJ.marchedK.ac
A.whatB.deserveC.turningintoD.unlikeE.virtuallyF.endangeredG.safeH.declineI.rememberJ.standardsK.c
_______dullhemaybe,heiscertainlyaverysuccessfultopexecutive.
Theroll-callsystemhasbeencommonlyadoptedbycollegeteacherstocheckstudents’attendance.Recently,morehigh-techappro
A、Itfocusesonwhichlenstousefordifferentsubject.B、Itstudiesthemainelementsofeffectivecomposition.C、There’sani
Hewaschargedwithcausingdeathby______driving.
A.attemptB.chargedC.crucialD.delicateE.essentiallyF.eventuallyG.expendedH.fractionI.individualJ.maintain
Shanghai’sthousandsoftelephone_______mayberevampedtoprovidemobile-phonechargersandWi-Fi.
A.annoyingB.counterpartsC.becauseD.movingE.inheritedF.narrowedG.debatedH.potentialI.soundJ.fallingK.
Ifsomethinghappenstothebrain’sdevelopmentduringpregnancy,itismorelikely______affectedinamale.
随机试题
下列关于销售与收款的内部控制中,恰当的有()。
马克思主义中国化的第一个重大理论成果是()
下列叙述,错误的是
A.40一45次/分B.20—25次/分C.18—20次/分D.25~30次/分E.30一40次/分4—7岁呼吸频率为
“十五”期间,我国能源发展的重点前沿技术是()。
中国共产党的根本宗旨是()。
一注意事项 1.本题本由给定资料与申论要求两部分构成。考试时限为150分钟。满分100分。 2.监考人员宣布考试开始时,你才可以开始答题。 3.请在答题卡指定位置填写自己的姓名,填涂(写)准考证号。 4.所有题目一律使用现代汉语,在答题卡
下列关于民事权利的说法错误的是
在VisualFoxPTo中,如下描述正确的是()。
“tEmployee”表结构如下所示:在“tEmployee”表中,“姓名”字段的字段大小为10,在此列输入数据时,最多可输入的汉字数的英文字符数分别是
最新回复
(
0
)