首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
职业资格
One of the world’s first videogames, Tetris, has turned thirty years old, and its brand is anything but old school. But what’
One of the world’s first videogames, Tetris, has turned thirty years old, and its brand is anything but old school. But what’
admin
2019-03-25
29
问题
One of the world’s first videogames, Tetris, has turned thirty years old, and its brand is anything but old school.
But what’s kept people swiping and clicking to ensure each row of blocks stays aligned and disappears into the virtual world since its development in 1984 Soviet Russia? A combination of new platforms and an attracting psychological appeal.
Maya Rogers, the CEO of Blue Planet Software, the sole agent of the Tetris brand, said the protection of the game’s core over the last three decades has aided its longevity. As mobile and social become two of the largest sources for gaming these days, Tetris isn’t showing any signs of losing its appeal. Currently appearing on over 50 different gaming platforms, from the 1983 Nintendo Entertainment System (NES) to smartphones, Tetris is sold on over 425 million mobile devices. More than 20 billion games of Tetris Battle have been played on Facebook, too.
There’s something psychologically entrancing about the game, that’s kept people hooked through the years. "Play a game of Tetris," said Rogers, "and satisfy your craving to create order out of chaos." Plus, there’s the added quality of playing Tetris and never feeling wholly fulfilled. "There’s no correct move that you can make," said Neubauer, a loyal player of the game who work as a senior analyst at Saibus Research, an independent research and advisory firm, "The quest for the perfect move never ends."
Tom Stafford, a professor of cognitive development and psychology at Sheffield University in the U.K., says that Tetris has been around so long because it transports gamers into a different realm when they play. "It’s a world of perpetually generating uncompleted tasks," he said. As he’s said in the past, too, "Tetris is the granddaddy of puzzle games like Candy Crush saga—the things that keep us puzzling away for hours, days and weeks." "Tetris is pure game: there is no benefit to it, nothing to learn, no social or physical consequence," he added. "It is almost completely pointless, but keeps us coming back for more."
Tetris is a roaring success, owing to the following EXCEPT______.
选项
A、the game can satisfy players’ creating desire
B、the game has endless playing strategies
C、the game supports multiple platforms
D、players can win the game easily
答案
D
解析
细节题。A项对应原文第四段提到的“…satisfy your craving to create order out of chaos”;B项对应原文第四段提到的“There’s no correct move that you can make”;C项对应原文第三段提到的“…over 50 different gaming platforms”;D项“玩家容易获胜”与原文不符。故本题选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Ij3v777K
本试题收录于:
英语学科知识与教学能力题库教师资格分类
0
英语学科知识与教学能力
教师资格
相关试题推荐
19世纪末,许多知识分子对讲究温文尔雅的传统礼仪观念提出了质疑,而对进化论赞赏有加。严复曾强调:“中国之人好古而忽今,西之人力今以胜古。”这些言行()。
南朝梁武帝曾经下诏强调“九流常选(包括高门子弟),不通一经者不得出仕”,规定学校学生策试得第,出仕可不受年龄限制。这样的做法()。
阅读下列材料并回答问题。材料:下面是某教师采用讨论法结束“金字塔的国度”一目的教学片段:师:面对高大雄伟、建筑精湛的金字塔,人们在赞叹之余,都会产生很多疑问,金字塔是谁建的?一说是火星人,理由是现代科学发现火星上可能也有和人类
Whichofthefollowingassumptionsaboutvocabularylearningcontradictsthemodernlanguageteachingtheories?
Ifateacherstartswithlanguageexamplesandguidesstudentstoworkouttherules,he/sheisusingthe______method.
UnlessyouspendmuchtimesittinginacollegeclassroomorbrowsingthroughcertainareasoftheInternet,it’spossiblethat
—Icanmakeittoyourconcertaround9o’clocktomorrownight.—Well,bythetimeyouarrive,I______myperformance.
Thechildrenallturned______thefamousactressassheenteredtheclassroom.
Afterweturnedoffthelight,weall______adeephappysleep.
"OneWorldOneDream"fully______theuniversalvaluesoftheOlympicspirit—Unity,Friendship,Progress,Harmony,Participation
随机试题
A、头痛上午重B、头痛下午重C、枕部头痛重D、持续性头痛伴面部麻木E、无规律、无定位的头部胀痛急性上颌窦炎的症状是()
A.肾煅龙骨肾B.肾煅牡蛎肾C.肾两者都选肾D.肾两者都不属于固冲汤的药物有肾
关于牙冠轴面突度生理意义的叙述错误的是
某弱碱性药物pKa=8.4,在血浆中(血浆pH=7.4)其解离度约为
医师注册后有下列情形,应由卫生行政部门注销注册,收回其执业证书
以下需要炒爆花的药材是()
在以下贸易伙伴中,进口额与出口额相差最大的是()。
下面哪一项完整准确地列出了所有可能是西山武校的运动员?()若L赢得了第4名的奖牌,则下面哪一句话一定正确?()
栈结构不适用的应用是
Poorhealthandlackofmoneymaybothbe______toeducationalprogress.
最新回复
(
0
)