首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
The first European stock exchange was established in Antwerp, Belgium(比利时) , in 1531. There were no stock exchanges in England u
The first European stock exchange was established in Antwerp, Belgium(比利时) , in 1531. There were no stock exchanges in England u
admin
2017-08-29
35
问题
The first European stock exchange was established in Antwerp, Belgium(比利时) , in 1531. There were no stock exchanges in England until the 1700’ s. A man wishing to buy or sell shares of stock had to find a broker(agents)to transact his business for him. In London, he usually went to a coffee house, because brokers often gathered there. In 1773, the brokers of London formed a stock exchange.
In New York City, brokers met under an old button-wood tree on Wall Street. They organized the New York Stock Exchange in 1792. The American Stock Exchange, the second largest in the United States, was formerly called the Curb Exchange because of its origin on the streets of New York City.
A stock exchange is a market place where member brokers buy and sell stocks and bonds (债券) of American and foreign businesses on behalf of the public. A stock exchange provides a market place for stocks and bonds in the same way a board of trade does for commodities. The stockbrokers receive a small commission on each transaction they make.
The stockholder may sell his stock wherever he wants to unless the corporation has some special rule to prevent it. Prices of stock change according to general business conditions and the earnings and future prospects(前景) of the company. If the business is doing well, the stockholder may be able to sell his stock for a profit. If it is not, he may have to take a loss.
Which of the statements is true?
选项
A、The stockholder can sell his stock to anywhere at any time.
B、There were no stock exchange in England in the 1700’ s.
C、The price of stock is not stable.
D、The stockbrokers do the transaction without charging for the stockholders.
答案
C
解析
文章第四段第二句指出,股票价格根据公司的总体情况和收益以及公司未来的发展情况而变化。从而可以判定C正确,即:股票价格不稳定。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/IriC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Pickouttheappropriateexpressionsfromtheeightchoicesbelowandcompletethefollowingdialoguesbyblackeningthecorresp
Pickoutfiveappropriateexpressionsfromtheeightchoicesbelowandcompletethefollowingdialoguebyblackeningthecorresp
Pickouttheappropriateexpressionfromtheeightchoicesandcompletethefollowingdialoguebyblackeningthecorrespondingl
Intheseventeenthcentury,EuropeansoldierswhocameacrosssomeIndiangroupsinthewesternGreatLakesfoundthatseveraln
Wouldyoueatabacon,lettuceandloveapplesandwich?Youprobablyhaveeatenmanyofthem.Loveapplewasthenameusedmany
Pickouttheappropriateexpressionsfromtheeightchoicesbelowandcompletethefollowingdialogsbyblackeningthecorrespo
Evenachildknowsthatnoddingheadmeans"Yes".Butsomepeoplewouldprobably【56】whentheyfirstcametoIndia.Whentheytal
AveryrapidincreaseinthenumberofshipssailingbetweenAmericanandEuropeanportsbeganalmostimmediatelyaftertheend
AveryrapidincreaseinthenumberofshipssailingbetweenAmericanandEuropeanportsbeganalmostimmediatelyaftertheend
随机试题
___________即为债券的票面收益率.是债券的票面年收益与票而额的比率。
有关系R和S如下图所示,关系代数运算RS的结果是()
诗歌《氓》反映了怎样的主题思想?
患者,女性,64岁,因食管癌术后进食不足需要通过周围静脉给予肠外营养,输注营养液过程中,护士发现患者尿量突然增加,神志不清,即测血糖为27mmol/L,该护士高度怀疑患者可能发生了
A.附子B.苦杏仁C.延胡索D.马钱子E.炉甘石炮制有利于有效成分溶出率增加的药物是
挖土路基碾压时,压路机应不小于12t级,碾压应()进行,直至表面无明显轮迹为止。
A7-year-oldboyfromTennesseeisbeinghailed(称赞)aheroafterhesavedhisbabysisterfroma【C1】________thatdestroyedthei
对限制人身自由的行政强制措施不服提起行政诉讼的,由()人民法院管辖。
(2015年真题)明朝初年在乡间创设的申明亭,具有基层司法组织的功能。通常可以由申明亭受理和调处的案件包括()。
下面关于类、对象、属性和方法的叙述中,错误的是______。
最新回复
(
0
)