首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They made visitors appreciate the paintings more. B、They made visitors unable to evaluate. C、They made visitors tend to give l
A、They made visitors appreciate the paintings more. B、They made visitors unable to evaluate. C、They made visitors tend to give l
admin
2012-11-22
33
问题
At the University of Kansas art museum, investigators tested the effects of different colored walls on two groups of visitors to an exhibit of paintings. For the first group the room was painted white; for the second, dark brown. Movement of each group was followed by an electrical system under the carpet. The experiment revealed that those who entered the dark brown room walked more quickly, covered more area, and spent less time in the room than the people in the white environment. Dark brown stimulated more activity, but the activity ended sooner. Not only the choice of colors but also the general appearance of a room influences those inside. Another experiment presented subjects with photographs of faces that were to be rated in terms of energy and well-being. Three groups of subjects were used. Each was shown the same photos, but each group was in a different kind of room. One group was in an ugly room that resembled a messy storeroom. Another group was in an average room, a nice office. The third group was in a tastefully designed living room with carpeting and drapes. Results showed that the subjects in the beautiful room tended to give higher ratings to the faces than those in the ugly room. Other studies suggest that students do better on tests taken in comfortable, attractive rooms than in ordinary-looking or ugly rooms.
Questions 26 to 29 are based on the passage you have just heard.
26. Which of the following best expressed the main idea of the passage?
27. What can be inferred about visitors in a white-colored room?
28. How did ugly rooms influence visitors at an exhibition?
29. According to the passage, in which rooms do students tend to do best on tests?
选项
A、They made visitors appreciate the paintings more.
B、They made visitors unable to evaluate.
C、They made visitors tend to give lower ratings to the paintings.
D、They made visitors tend to walk more slowly.
答案
C
解析
细节题。浏览选项可知,选项都和visitors有关,要在细节上加以辨别。文章提到,将同样的照片给三组处在不同房间的试验者看,在beautiful room的试验者对照片中面孔的评分比处在ugly room的试验者要高,也就是说,如果是在展览会上,ugly room会让参观者们对展览品给出较低的评价,故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/J1w7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Thedeanofourdepartmentwon’t______alessontomorrowmorning,becausehehasaskedforasickleave.
TherecentslowdownintheUSeconomyislikelytohavea(n)______impactontherestoftheworld.
Becausetimeinclassislimited,theteacherexplainedthequestion______.
Theoldproverbsaysthegrassisalwaysgreener______theotherside.
When______scientistsfirstsuggestedthepossibilitythatonepersonshouldspeakdirectlyoveralongdistance,fewpeopletoo
A、Morecritical.B、Moretalkative.C、Gentleandfriendly.D、Strictandhard-working.C选项中的比较级表明本题考查某人的性格变化。问题询问说话者去过Tucson后对父亲的看
OnMarch18,1965,Leonov,theRussianastronaut,walkedinouterspaceforthefirsttime.Severalmonthslater,asimilarfeat
A、Thedruggisthadbeenrobbed.B、Thewomanhadnotgonetothedrugstore.C、Thedruggistarrivedverylate.D、Thewomancouldn’
Whenhearrived,hefound______theagedandthesickathome.
随机试题
下列选项对我国古代三大地方行政制度理解正确的是()。
男性,55岁,已确诊为尿毒症晚期,血压24/15kPa(180/112mmHg),心率130次/分,高度水肿,24小时尿量400ml,下列哪项治疗最为有效
职业健康安全管理体系认证审核的主要内容是进行第()阶段现场审核。
同一控制下的企业合并,合并方在企业合并中取得的资产和负债,应当按照合并日在被合并方的()计量。
可以表达感叹语气的助词是()
人民警察队伍中有一支特殊的队伍,那就是督察,请谈谈督察的作用。
()对于效益相当于经营对于()
Comparisonsweredrawnbetweenthedevelopmentoftelevisioninthe20thcenturyandthediffusionofprintinginthe15thand1
Acurrentfocusisontheutilizationofthesetechnologiesforenvironmentallybenigngasandoilwelloperations.
Theword"freedom"formanyblackAmericansisinextricablylinkedwiththeword"slavery."Whileithas148years【M1】______si
最新回复
(
0
)