首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because old people know when they should go to the hospital. B、Because old people are healthy from their childhood to middle a
A、Because old people know when they should go to the hospital. B、Because old people are healthy from their childhood to middle a
admin
2018-08-19
57
问题
M: Today, we’ve Professor McKay on our Morning Talk Show. Good morning, Professor McKay.
W: Good morning.
M: I’ve heard that you and your team have just completed a report on old age.
W: That’s right.
M: Could you tell me what your report is about?
W: Well, the report basically looks into the various beliefs that people hold about old age and tries to verify them.
M: And what do you think your report can achieve?
W: We hope that it will somehow help people to change their feelings about old age. The problem is that far too many of us believe that most old people are poor, lonely and unhappy. As a result, we tend to find old people, as a group, unattractive. And this is very dangerous for our society.
M: But surely we cannot escape the fact that many old people are lonely and many are sick.
W: No, we can’t. But we must also remember that the proportion of such people, is ho greater among the 60-70 age group than among the 50-60 age group.
M: In other words, there is no more mental illness, for example, among the 60s-70s than among the 50s-60s?
W: Right! And why should there be? Why should we expect people to suddenly change when they reach their 60th or 65th birthday any more than they did when they reached their 21st?
M: But one would expect there to be more physical illness among old people, surely?
W: Why should one expect this? After all, those people who reach the age of 65 or 70 are the strong among us. The weak die mainly in childhood, then in their 40s and 50s. Furthermore, by the time people reach 60 or 65, they have learned how to look after themselves. They keep warm, sleep regular hours, and eat sensibly. Of course, some old people do suffer from physical illnesses, but these do not suddenly develop on their 65th birthday. People who are healthy in middle age tend to be healthy in old age, just as one would expect.
M: Do you find that young people these days are not as concerned about their parents as their parents were about theirs?
W: We have found nothing that suggests that family feeling is either dying or dead. There do not appear to be large numbers of young people who are trying, for example, to have their dear old mother locked up in a mental hospital.
1. What have Professor McKay and her team done recently?
2. What is the purpose of Professor McKay’s report?
3. What does Professor McKay think the report can achieve?
4. Why shouldn’t one expect there to be more physical illness among old people?
5. According to Professor McKay’s report, what’s family relationship like nowadays?
选项
A、Because old people know when they should go to the hospital.
B、Because old people are healthy from their childhood to middle age.
C、Because old people reaching 65 or 70 are the strong among us.
D、Because old people have kept exercising all the time.
答案
C
解析
本题考查为何人们不应预期老年人病痛更多。Mckay教授提到65或者70岁的老年人在人群中属于健壮者,C与此相符,故为答案。A“老年人知道什么时候该上医院”与录音提及的老年人到60或65岁时已学会照顾自己不尽相符,录音对此的补充说明是“注意保暖、规律睡眠及合理饮食”:B说老年人从幼时到中年一直健康与常识不符,且录音也未提及:D“老年人一直坚持运动”录音未提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/J2EK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
ApprenticeshipshavelongbeenpopularinEurope,butworkforce-orientedhighschooltrainingisnearlyascommonin【M1】______U
CableTVhasexperiencedtremendousgrowthasanadvertisingmediumbecauseithassomeimportantadvantages.Aprimaryoneis
CableTVhasexperiencedtremendousgrowthasanadvertisingmediumbecauseithassomeimportantadvantages.Aprimaryoneis
Thebrainsofchildrenareaffectedbyfamilyviolenceinthesamewayascombataffectssoldiers,accordingtoastudy.Inbot
TheProcessofAnalyzingaPoemI.Genre—Possibleforms:sonnet,elegy,lyric,【T1】_____,etc.【T1】______—Differentgenreshav
TheProcessofAnalyzingaPoemI.Genre—Possibleforms:sonnet,elegy,lyric,【T1】_____,etc.【T1】______—Differentgenreshav
TheProcessofAnalyzingaPoemI.Genre—Possibleforms:sonnet,elegy,lyric,【T1】_____,etc.【T1】______—Differentgenreshav
Schoolsthroughouttheworldareexperiencingaperiodofrapidchangeand,inmanycases,arefindingthatextremely【M1】______
A、Indifference.B、Criticism.C、Hatred.D、Conservatism.B根据句(9)可知,自从快餐出现以来就饱受人们的诟病。因此答案为[B]。
A、In2012.B、In1829.C、In1967.D、In2014.A根据句(7)可知,女士的表姐告诉她,麦吉尔大学的校园在2012年被《漫旅》评为全世界17个最美大学校园之一。因此答案为[A]。
随机试题
挤压综合征患者血钾5.8mmol/L,原因是
下列不是急性扁桃体炎病理分型的是
《联合国国际货物销售合同公约》规定,卖方若短交,买方______。
下列()不属于政策性银行的职能。
幼儿园教学活动中数学科目的组织形式多采用()。
有如下程序:#include<iostream>#include<iomanip>usingnamespacestd;intmain(){cout.fill(’*’);cout.width(6);cout.fill(’#’)
RowenaandBillyWrangleraremodelhighschoolstudents.Theystudyhardanddoextremelywellonachievementtests.Andnexty
Heisstillnothere,he________.
A、Attendafashionshow.B、Gotobuysomeclothes.C、Attendacocktailparty.D、Visitafashiondesigner.B对话最后,女士说所有这些时装提醒她该去买衣
A、One.B、Two.C、Three.D、Four.C数字信息题。女士说需要七个房间,一间是他们夫妻俩的卧室,一间厨房,一间浴室,一间起居室,这样还剩三间,每个孩子一间卧室,由此可知他们有三个孩子。
最新回复
(
0
)