首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The city has always been an engine of intellectual life, from the 18th-century cafes of London, where citizens gathered to discu
The city has always been an engine of intellectual life, from the 18th-century cafes of London, where citizens gathered to discu
admin
2022-10-31
48
问题
The city has always been an engine of intellectual life, from the 18th-century cafes of London, where citizens gathered to discuss chemistry and politics, to the Left Bank bars of modern Paris, where Picasso talked about modern art. Without the
metropolis
, we might not have had the great art of Shakespeare.
And yet, city life isn’t easy. Now scientists have begun to examine how the city affects the brain, and the results are depressing. Just being in an urban environment, they have found, impairs(损害) our basic mental processes. After spending a few minutes on a crowded city street, the brain is less able to hold things in memory, and suffers from reduced self-control. While it’s long been recognized that city life is exhausting, this new research suggests that cities actually dull our thinking, sometimes dramatically so.
One of the main forces at work is a complete lack of nature, which is surprisingly beneficial for the brain. Studies have demonstrated, for instance, that hospital patients recover more quickly when they can see trees from their windows, and that women living in public housing are better able to focus when their apartments overlook a lawn. Even these glimpses of nature improve brain performance, it seems, because they provide a mental break from the urban life.
This research arrives just as humans cross an important milestone(里程碑). For the first time in history, the majority of people live in cities. Instead of inhabiting wide-open spaces, we’ re crowded into concrete jungles, surrounded by traffic and millions of strangers. In recent years, it’s become clear that such unnatural surroundings have important implications for our mental and physical health, and can powerfully alter how we think.
This research is also leading some scientists to dabble(涉足) in urban design, as they look for ways to make the city less damaging to the brain. The good news is that even slight alterations, such as planting more trees in the inner city or creating urban parks with a greater variety of plants, can significantly reduce the negative side effects of city life. The mind needs nature, and even a little bit can be a big help.
What is the factor mentioned in the third paragraph that helps the hospital patients recover more quickly?
选项
A、Nature.
B、Better treatment.
C、Experienced doctors.
D、Good medicine.
答案
A
解析
文章第三段第一句“One of the main forces at work is a complete lack of nature which is surprisingly beneficial for the brain.”。文章第三段第一句说“作怪的主要力量之一是城市完全缺乏自然环境,而自然环境对大脑又是特别有益的。”后面又举了医院病人看到树而康复更快的例子,故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/J2cD777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Skepticsofhighereducationoftencomplainthatuniversitiesoffertoomanyboringdegreeswithlittlevalueintheworkplace.【
Skepticsofhighereducationoftencomplainthatuniversitiesoffertoomanyboringdegreeswithlittlevalueintheworkplace.【
TheWorldBank,InternationalTelecommunicationsUnion(ITU),GlobalSystemforMobileTelecommunicationsAssociation(GSMA),an
Tenantswhodon’tpaytherentareabaneoflandlordseverywhere.Andlandlordswhouseheavytacticstoenforcepaymentaresi
Giventheadvantagesofelectronicmoney,youmightthinkthatwewouldmovequicklytothecashlesssocietyinwhichallpaymen
Giventheadvantagesofelectronicmoney,youmightthinkthatwewouldmovequicklytothecashlesssocietyinwhichallpaymen
Britain’sprivateschoolsareoneofitsmostsuccessfulexports.Thechildrenofthewealthy【C1】________tothem,whetherfromC
Itonlytakestenminutes,butreadingyourbabyabedtimestorycouldyieldbenefitsforyearstocome,scientistssaidtoday.
Itonlytakestenminutes,butreadingyourbabyabedtimestorycouldyieldbenefitsforyearstocome,scientistssaidtoday.
UrbanizationUntilrelativelyrecently,thevastmajorityofhumanbeingslivedanddiedwithouteverseeingacity.Thefir
随机试题
冷原子吸收法测定粮食中的汞时,为了使汞保持氧化态,避免汞挥发损失,在消化样品时,()溶液应过量。
适用于呼吸道隔离的传染病是
男性,28岁。发作性血压增高,最高达230/130mmHg,伴心悸、头痛、面色苍白,持续十几分钟后可自行缓解。初步诊断为
审核原始凭证记录的经济业务是否符合企业生产经营活动的需要、是否符合有关计划和预算,属于合理性审核。()
梁女士20岁时在某保险公司为自己投保了一份20年期,保额50万元,并含有可续保条款的定期寿险,每年缴纳保费450元,投保该定期寿险的年龄范围为16周岁至55周岁。根据以上描述,下列情形可能发生的是()。
京剧四大名旦中,最擅长表演《贵妃醉酒》的艺术家是()。
学校刚装修过,学生有不良反应,校长拿出了检测报告,报告显示没问题,于是家长来到教育局门前讨说法。你是教育局的工作人员,你怎么办?
有下列SQLSELECT语句:SELECT*FROM工资表WHERE基本工资=1000下列与该语句等价的是()。
A、Workasaflightattendant.B、Helpmakeairplanes.C、Makecontractsforacompany.D、Mendaircraftengines.C
A、Itisthewoman’shometown.B、Thewoman’sparentswillhavecelebrationthere.C、Thewomanwenttouniversitythere.D、Thewom
最新回复
(
0
)