首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
There are those who point with alarm at Americans’ relative lack of interest in the world’s most popular games, soccer, a sport
There are those who point with alarm at Americans’ relative lack of interest in the world’s most popular games, soccer, a sport
admin
2010-02-17
48
问题
There are those who point with alarm at Americans’ relative lack of interest in the world’s most popular games, soccer, a sport many feel has important advantages over football and baseball. Football and baseball of their very nature prevent mass participation; their popularity must therefore bear some of the responsibility for turning America into a nation of spectators. The violence of football makes necessary specialized conditioning and elaborate equipment if injury is to be avoided; even so there are crippling accidents and deaths each year. Baseball (hardball, that is) is so difficult that few can participate; throwing a ball demands special talents and training, while hitting is also difficult that a game with unskillful players is hardly worth the bother. Soccer, on the other hand, is a game anyone can play and enjoy.
Since soccer’s superiority in encouraging active participation is so obvious, and since soccer’s ability to arouse intense feeling of identification among spectators is at least equal to football’s, why has it failed to become a major sport on the professional and college level? Soccer’s worldwide popularity may be just what is keeping it from becoming popular. Baseball is also an international sport, played in Canada, Latin America, Japan, Korea and, in a minor way, Europe. There are professional leagues in the Caribbean, Central and South America, and Japan, but about all this the American public neither knows nor cares. Spectators here are interested only when American teams play other American teams. The major league baseball teams from Toronto and Montreal hardly destroy this generalization.
Many think soccer has important advantages over football and baseball because ______
选项
A、more people can participate
B、it is an international sport
C、it needs special training
D、violence is involved in playing the game
答案
A
解析
第2段提到尽管北方不如南方那样令人惊奇地需要重建,但毕竟也必须重建。可见南方更为严重。文中均可找到与B,C和D相反的意思。因此都不是答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/J5nK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Asyoucanseeinthetwoexcerptsbelow,peopleholddifferentopinionstowardwhetheroneshouldbesimilarordifferentin
PassageTwoAccordingtoPara.12,whyareuniversities"eyeingthesituationnervously"?
PassageOne(1)WhenMr.Marchlosthispropertyintryingtohelpanunfortunatefriend,thetwooldestgirlsbeggedtobe
PassageTwo(1)AtaFather’sDaybreakfast,my5-year-oldsonandhisclassmatessangasongaboutfathers,crooningabout
PassageThree(1)Themoreresponsibilityyoutakeonatworkandinlife,themoreoftenyoufacegray-areaproblems.Thes
Earlyanthropologists,followingthetheorythatwordsdeterminethought,believedthatlanguageanditsstructurewereentirel
ConcreteAnotherthingtorememberinconnectionwithconcreteisthatyouarenotallowedverymuchleewayforerrorsine
OurculturehascausedmostAmericanstoassumenotonlythatourlanguageisuniversalbutthatthegesturesweuseareunderst
ThreefactorscontributetothemiraculousspreadofEnglish【C1】______aninternationallanguage:Englishusageinscience,tech
Psychologicallytherearetwodangerstobeguardedagainstinoldage.Oneoftheseis【C1】______absorptioninthepast.Onesh
随机试题
冠状沟
根据公司法律制度的规定,股份有限公司非破产清算程序的清算义务人是()。
有4个工人,要指派他们分别完成4项工作,每个人做各项工作所消耗的时间如表所示:问指派哪个人去完成该项工作,可使总的消耗时间为最小?
Itiscommontothinkthatotheranimalsareruledbyinstinctwhereashumanslosttheirinstinctsandruledbyreason,andthat
X线正位胸片提示左心房增大的征象有
链霉素抑制结核菌的机制是
月晕效应和投射作用的结果是一样的,即它们都()。
某小学六年级一班的女同学晓晓最近收到了一封匿名“情书”,这封情书中表达了对晓晓的喜爱之情。晓晓不知如何是好,于是就将这封情书交给了班主任王老师。班主任王老师在收到情书后很气愤,决定杀一儆百。于是王老师紧急召开了班会,并在班会上公开调查情书的书写人。在发现情
曹雪芹在全书第一回就表明了自己的创作主张,他不蹈历来野史的旧辙,更反对才子佳人小说的“干部一腔,千人一面”和“假控出二人姓名,又必旁添一小人,拨乱其间”;而是根据自己“半世亲见亲闻来创作”,“其间离合悲欢,兴衰际遇,俱是按迹循踪,不敢稍加穿凿,至失其真”。
Inthelatenineteenthandearlytwentiethcenturies,oneofthemostclearlyvisibledifficulties【C1】______teachersinNewYo
最新回复
(
0
)