首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Women are considered "heavy drinkers" if they have eight or more drinks a week, according to the Centres for Disease Control and
Women are considered "heavy drinkers" if they have eight or more drinks a week, according to the Centres for Disease Control and
admin
2017-02-24
54
问题
Women are considered "heavy drinkers" if they have eight or more drinks a week, according to the Centres for Disease Control and Prevention. Men can have 14. At 15, you, my friend, are a "heavy drinker" in the eyes of the CDC.
One in 10 deaths among adults between the ages of 20 and 64 are due to excessive alcohol con sumption, the CDC says in a report released Wednesday. That means some 80,000 people die a year as a result of drinking too much. The majority of those are men—about 70%.
Do you consider yourself a light, moderate or heavy drinker? Health agencies have these definitions to help you understand when your drinking may become a health problem.
"The definition of ’heavy drinker’ has evolved over the last 20 years and it is based on scien tific evidence about the harmful consequences of drinking too much," says George F. Koob, director of the National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism, who has sat on the committees that create those definitions.
The definition on NIAAA’ s website of "heavy" or "at-risk" drinking is the same as the CDC’ s. But the National Survey on Drug Use and Health has another. They say "heavy use" is "five or more drinks on the same occasion, on each of five or more days in the past 30 days."
"It’s imprecise and not quantitative. I try to avoid using terms like ’heavy’, ’light’ and ’moderate’ for that reason in my publications," says Dr. Arthur Klatsky who has been studying alcohol and its impact on humans for decades. "The problem is everyone always wants to know if they fit into one of those categories."
Heavy drinking can lead to chronic diseases, including problems with your liver, and throat. It can lead to high blood pressure, psychological problems. It even puts you at an increased risk for becoming a victim of violence. And of course you ultimately risk becoming an alcoholic.
Klatsky says the pattern of when you drink is just as important to your health as the total number. Abstaining much of the week and then having all seven drinks on Saturday is also bad for your health.
Studies show the mortality rate for people who drink moderately on a daily basis is actually lower than those who don’t indulge. There are health benefits to a lower level of drinking.
According to the report of CDC how many men died a year due to excessive alcohol consumption?
选项
A、80,000.
B、56,000.
C、8,000.
D、24,000.
答案
B
解析
推断题。根据题干中的men died a year due to excessive alcohol consumption可以定位到短文中的That means some 80,000 people die a year as a result of drinking too much.The majority of those are men--about 70%(这意味着每年有8万人因为喝得太多而死去,大部分是男性,约占70%),可知每年有8万人死于过度饮酒,其中70%是男性,所以可以推断出男性是5.6万人。因此,正确答案是B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/J9U7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Thehumannoseisanunderratedtool.Humansareoftenthoughttobeinsensitivesmellerscomparedwithanimals,butthisislar
A、Herbusinessskills.B、Herstudyexperienceabroad.C、Hercriticalthinkingability.D、Herculturalknowledge.B短文开篇谈到,Ashley在
A、Thefansaresolelyresponsiblefortheirbehaviors.B、Weshouldn’tonlyblamethefansfortheirbehaviors.C、It’sashameto
A、Hurryupandmakethedecision.B、Hurryupandmakeareservation.C、ChooseaChineserestaurant.D、Gotobothrestaurantssin
A、Hehashadaheartattackbecauseofsmoking.B、Hehasseriouslungdisease.C、Heiscoughingbecauseoftoomuchsmoking.D、H
Amanstepsonwhatseemslikesolidgroundbutdiscoverswithhorrorthatthegroundisgivingwaybeneathhisfeet.Themanst
A、Lastweek.B、Threeweeksago.C、Twomonthsago.D、Threeyearsago.B细节题。文章详细说明了购物中心的情况:花费三年打造,终于在三个星期前正式营业,比预期晚了两个月,故选B。由选项可知,
月饼是中国人在中秋节食用的传统食品,一般呈圆形,寓意团圆幸福,反映了人们对家人团聚的美好愿望。
ThreeEnglishdictionariespublishedrecentlyalllayclaimtopossessinga"new"feature.TheBBCEnglishDictionarycontainsb
随机试题
根据《中华人民共和国水法》的规定,水资源战略规划包括()。
建设工程质量监督机构的主要任务包括()。
下列有关审计委员会的说法中,不正确的是()。
试分析师生关系的性质。
党章规定,党的领导主要是()。
只有小霞参加志愿活动,李明和我才会一起参加志愿活动。而小霞只参加支教类志愿活动,那些活动只有在暑假时才举办。只有李明参加,小霞妹妹才会参加。如果上述陈述为真,那么以下哪项也为真?()
某上市公司种植了大面积的稻谷。如果该公司的稻谷产量预期丰收,则该公司的股票价格就会上涨:如果该公司的稻谷产量预期减产,则该公司的股票价格就会下跌。有媒体报道,气象学家们已经预测,从第二天开始该公司稻谷种植区会有非常充分的降雨,因为充分的潮湿对目前稻谷的丰收
[2017年第27题]任何结果都不可能凭空出现,它们的背后都是有原因的;任何背后有原因的事物均可以被人认识,而可以被人认识的事物都必然不是毫无规律的。根据以上陈述,以下哪项一定为假?
______introducedthe"heroiccouplet"fromFranceintoEnglishpoetry.
Threeyearsago,California’sriversandreservoirswereatrecordlowlevels.GovernorJerryBrowndeclaredadroughtstateof【
最新回复
(
0
)