首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
People are making more and more demands for the world’s natural resources. If babies born in 1991 live for 80 years, the human p
People are making more and more demands for the world’s natural resources. If babies born in 1991 live for 80 years, the human p
admin
2022-05-23
47
问题
People are making more and more demands for the world’s natural resources. If babies born in 1991 live for 80 years, the human population of the world may be anything from twice to three times the present total by 2070. In other words, they will have to share what is left of the earth’s resources with between 10 and 15 billion other people. But hopefully there will be a significant decrease in the growth of population. What if this does not happen? The answer is that before the babies born in 1991 reach the age of 40 they will have been sharing resources with as many as 10 billion other people.
Limiting the pollution of water and the atmosphere, controlling the output of the chemicals that may be causing global warming, and eating less meat may go some way to help, but can anyone seriously imagine that these are going to solve the problems of the "baby class" of 1991?
There is no getting away from the fact that people are responsible for the present state of the world, and only people can solve the problems. The decisions have to be taken by people as members of national and local governments; as leaders and decision-makers in industry; as scientists and technologists; as professional engineers and designers; as religious leaders and as individual citizens.
What is meant by "the problems of the ’baby class’ of 1991"?
选项
A、A large number of babies will be born after 1991.
B、Babies born in 1991 won’t live a long life.
C、The children of 1991 are not given good education.
D、The world will be overpopulated.
答案
D
解析
根据第一段第二、三句“If babies born in 1991 live for 80 years…they will have to share what is left of the earth’s resources with between 10 and 15 billion other people. ”可知,如果1991年出生的婴儿活80年,他们将会和100亿至150亿的其他人共享地球资源。根据第一段最后一句“The answer is that before the babies born in 1991 reach the age of 40 they will have been sharing resources with as many as 10 billion other people. ”可知,在1991年出生的婴儿达到40岁之前,他们会与多达100亿的其他人共享资源。由此可推知,the problems of the "baby class" of 1991表明:1991年出生的婴儿面临的问题是世界将会人口过多。故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/JCQD777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
________是求平均数函数。其语法:AVERAGE(number1,number2,…)
Thehiringprocessmaybedifferentfromonecompanytoanother.Nevertheless,thegoalisthesame—getthecandidatewhoisthe
Manypartsofthecountryalsohaveyouthhostelswhereyoungpeoplecanstayforonlyafewdollarsanight.
A.Pleaseallowmetoproposeatoasttoyourhealth.B.Peoplewhoareoverconfidenttendtoneglecttheirdeficiencies.C.Liv
Inthisageofequality,samenessbetweenthesexesisemphasizedasifdifferenceshavetomeanproblems.
A.I’llsurelyrememberyouandyourinvitationtohim.B.Scientistshavedonecountlessexperimentstoshowthatpraiseisfar
Heneverwentoutside;buthewassickofstayinghomeandwantedtogooutforonce.
Itisexcitingtoapplyforajobthatreallyappealstoyou.Inwritingyourletterofapplication,thereareanumberofpoint
IftheOlympicGamesareahistoryofmankind,wrestlingistheprologue(序幕).WhentheancientGamesoftheOlympiadwereborn,
Differentcolorsusually【C1】________fordifferentfeelings.Red,forexample,isthecoloroffire,heat,bloodandlife.People
随机试题
已知某商店月初某种商品的库存量为12000千克,月末为7000千克,又知其该月的销售量为18000千克,则该商店的商品库存保证销售天数大约为()
催化纤维蛋白原成纤维蛋白的物质是
A.继发性肺结核B.肺炎球菌性肺炎C.支气管扩张D.支气管内膜结核E.肺癌男性,28岁,自幼反复出现咳嗽、咳黄痰,偶有痰中带血,曾有两次咯血量在100ml以上,胸片见双下肺纹理粗乱。应考虑
心尖区闻及舒张期隆隆样杂音,除考虑二尖瓣狭窄的诊断外,还可能是
血源性骨髓炎死骨形成的最主要原因是
属于动物生理产物的是
“进口口岸”栏应填:9.“征免性质”栏应填:
某公司准备在某市郊区建一座化工厂,向某市自然资源和规划局、土地管理局、生态环境局和建设局等职能部门申请有关证照。下列说法正确的有()。
公共意识是独立自由的个体所具有的一种整体意识或整体观念。公共意识一方面是个人自由的体现,另一方面是对于一个超越于个体自身以外的共同整体的体现。根据上述定义,下列属于公共意识的是()。
生产集中和资本集中()
最新回复
(
0
)