首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Mild weather has brought Japan’s much-loved cherry trees into (36)______ two weeks early this year, but not everyone is (37)____
Mild weather has brought Japan’s much-loved cherry trees into (36)______ two weeks early this year, but not everyone is (37)____
admin
2009-04-23
52
问题
Mild weather has brought Japan’s much-loved cherry trees into (36)______ two weeks early this year, but not everyone is (37)______ to see the blossoms ahead of time. Some in the (38)______ and retail industries are watching care fully laid plans fall apart. The (39)______ of the pale. pink flowers is a national obsession, with TV networks (40)______ airing blossom updates on their news programs. Families, companies and friends (41)______ Tokyo’s parks during the season to (42)______ under the flowering trees. These parties can be (43)______ at the last minute, but for businesses that arrange flower-viewing tours, timing is everything. "If (44)____________, we’d have to cancel the tours," a spokeswoman for travel agent Nihon Ryoko said. "Actually, some of our tours have no bookings anyway, because (45)____________. "A group of retailers in Chiyoda ward in central Tokyo has also called off a cherry-blossom festival scheduled for next month, when the flowers will be gone. One office worker, however, (46)____________. "For the past 10 years Japan’s economy has been a late bloomer. Now it will finally blossom," he told Fuji Television.
Mild weather has brought Japan’s much-loved cherry trees into bloom two weeks early this year, but not everyone is thrilled to see the blossoms ahead of time. Some in the leisure and retail industries are watching carefully laid plans fall apart. The emergence of the pale pink flowers is a national absentee, with TV networks frequently airing blossom updates on their news programs. Families, companies and friends pack Tokyo’s parks during the season to picnic under the flowering trees, These parties can be organized at the last minute, but for businesses that arrange flower-viewing tours, timing is everything. "If it turns out that people won’t be able to see cherry blossoms at all, we’d have to cancel the tours," a spokeswoman for travel agent Nihon Ryoko said. "Actually, some of our team have no bookings anyway, be cause customers can see the situation for themselves on television." A group of retailers in Chiyoda ward in central Tokyo has also called off a cherry-blossom festival scheduled for next month, when the flowers will be gone. One office worker, however, saw the early blossoms as a good omen for the ailing economy. "For the past 10 years Japan’s economy has been a late blamer. Now it will finally.
选项
答案
organized
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/JHpK777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Italwaysgainsprofits.B、Itkeepslosingmoney.C、Itcanprovideopportunities.D、Ithasemployedmanypeople.B对话中男士问女士多少年没
Thispartistotestyourabilitytodopracticalwriting.Youarerequiredtowriteabusinessletteraccordingtothefollowin
Borrowingtostartabusinessisnoteasy.Gettingabankloan,particularlyforanewsmallbusiness,islikegoingthroughthe
DearSir,MickeyMouseisoneoftheleadingcompaniesintoyretailinglocatedintheUK.Wehaveoutletsthroughoutthewh
A、Inahotel.B、Inabookstore.C、Inagrocery.D、Inalibrary.A解答地点场所题时要综合分析对话中提到的细节。根据女士提到的Ihavealreadybookedadoubleroo
Whenanemployeelearnstheseskillsandresponsibilities,hebecomesbetterequippedtotakeonhigher-levelworkandleadershi
ThistimenextweekI’llbeonvacation.ProbablyI_____onabeautifulbeach.
Everyonehasperiodsintheirlives______everythingseemssohard.
A、Rainy.B、Sunny.C、Cloudy.D、Windy.A本题的问题关键词是weather。对话中女士表示由于出门忘记带伞导致浑身都湿了,所以推断出是下雨天,因此选A。
A、Hehasdecidedhowtospendtheprizemoney.B、Hedoesn’tknowhowmuchhisrentisgoingtobeincreased.C、He’salreadyplan
随机试题
自以下哪一时间开始,委托管理价值观形成
在中脑上、下丘之间切断脑干的动物将出现
担保的充分性和有效性分别指()。(2011年)
企业每一纳税年度的收入总额,减除不征税收入、免税收入、各项扣除以及允许弥补的以前年度亏损后的余额,为应纳税所得额。( )
—______doyouhavePElessons?—Threetimesaweek.
通常用来测量持续注意的是()。(2013年)
该商务网站有一个购物车模块,购物车模块中自定义的两个Session属性如下。①CID用来记录用户选择的商品。②CNUM用来记录相应商品的数量。请根据表6-23所列的购物情况,将(1)~(3)空缺处对session对象处理方式的内容填
A、 B、 C、 A
Accustomedthoughwearetospeakingofthefilmsmadebefore1927as"silent",thefilmhasneverbeen,inthefullsenseofth
"Blink"Technology[A]Tiredofallthattime-consumingswiping?Creditcardsusing"contactless"technologyallowuserstopay
最新回复
(
0
)