首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
自考
It is difficult to imagine what life would be like without memory. The meanings of thousands of everyday perceptions, the bases
It is difficult to imagine what life would be like without memory. The meanings of thousands of everyday perceptions, the bases
admin
2013-07-02
53
问题
It is difficult to imagine what life would be like without memory. The meanings of thousands of everyday perceptions, the bases for the decisions we make, and the roots of our habits and skills are to be found in our past experiences, which are brought into the present by memory.
Memory can be defined as the capacity to keep information available for later use. It includes not only "remembering" things like arithmetic or historical facts, but also involves any change in the way an animal typically behaves. Memory is involved when a rat gives up an eating grain because he has sniffed something suspicious in the grain pile. Memory is also involved when a six-year-old child learns to swing a baseball bat.
Memory exists not only in humans and animals but also in some physical objects and machines. Computer, for example, contains devices for storing data for later use. It is interesting to compare the memory storage capacity of a computer with that of a human being. The instant-access memory of a large computer may hold up to 1,000 ,000"words" ready for instant use. An average U. S. teenager probably recognizes the meaning of about 100,000 words of English. However, his is but a fraction of the total amount of information which the teenager has stored. Consider, for example, the number of faces and places that the teenager can recognize on sight.
The use of words is the basis of the advanced problem solving intelligence of human beings. A large part of a person’s memory is in terms of words and combinations of words.
What will be accounted for after the last paragraph of this passage? ( )
选项
A、Life will also be happy even if there is no memory for people.
B、Both human beings and animals have the same memory.
C、People’s memory is inferior to computers.
D、The way that people use words and combination of words to form memory.
答案
D
解析
推理题。“文章最后一段之后将会继续叙述什么?”从最后一段最后一句话A large part of a person’s memory is in terms of words and combinations of words可知,若作者继续讨论的话,那么话题也将围绕这句话进行,故答案便显而易见了。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/JJrx777K
本试题收录于:
英语阅读(一)题库文史类分类
0
英语阅读(一)
文史类
相关试题推荐
Englishisnowtheinternationallanguageforairlinepilots,scientists,medicalexperts,businessmenandmanyothers.Conseque
Regularinteractionorfamiliarityseemstoincreaseliking;often,thepeopleweinteractwiththemostaresimplythosewhoar
(63)Iflanguagewerefornothingbutthecommunicationofwarningsandweatherreports,anartificialinternationallanguagewo
ashamedofanotheralloverwhatstealloselivinghowafterasifevenaliveagainst
Whenyou’renegotiatingwithsomeone,listenforthemessagesthatheorshemightbesendingtoyou.Forexample,theword"dif
SometimeagoIdiscoveredthatoneofthechairsinmyfronthallhadabrokenleg.Ididn’tforeseeanygreatdifficultyinge
(public)Theauthorappearedontelevisionto________herlatestbook.
WhenIfirstconsideredbecomingacollegeprofessor,tenurewasnotanattractionorevenanissue.Iwasdrawntotheprofessi
Beautyhasalwaysbeenregardedassomethingpraiseworthy.Almosteveryonethinksattractivepeoplearehappierandhealthier,h
"Doyouthink,becauseIampoor,obscure,plain,andlittle,Iamsoullessandheartless?—Youthinkwrong!—Ihaveasmuchso
随机试题
Youreallyhavetogetveryoldbeforeyourealizeyou’reold.I’minmymiddlefiftiesandIdon’tfeel【C1】______yet.However,
预防口腔癌不需定期检查的对象是
参苓白术散的功用有
外业调查人员完成初始权属调查工作后,要对一个调查区的调查成果进行全面的()。
1.背景某施工单位通过招投标以定额价格3.2折的费用承揽到通信综合楼电源设备安装工程,合同中规定“施工单位应按照设计施工。除经甲方同意,工程中发生设计以外的工作量,合同价款不予调整"。施工过程中,施工单位发现部分电源线的线径较小,因此提出改变电源
李某诉讼张某一案经B市H区人民法院一审终结,判决张某赔偿李某人民币3900元。张某不服判决,向B市人民法院提出上诉,二审人民法院经过审理,驳回了张某的上诉。经查,李某居住在B市X区,张某在B市C区的银行有存款4000元。则本案的执行法院是B市( )。
设n阶矩阵A的伴随矩阵A*≠O,且非齐次线性方程组AX=b有两个不同解η1,η2,则下列命题正确的是().
设μ=xyz,求dμ.
如图1所示,某校园网使用10Gbps的POS技术与CERNET相连,POS接口的帧格式使用SDH,R1和R2之间使用静态路由。请阅读以下R1和R2关于POS接口和静态路由的配置信息,并补充空白处的配置命令或参数,按题目要求完成路由器的相关配置。R1
Coffeecanbeconsideredoneofnature’sgreatestgifts.Itgivesmentalandemotional【C1】______withoutharmfulsideeffects,
最新回复
(
0
)