首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In the United States, people may go to different shopping places according to their economic【T1】______ Wealthy people often go
In the United States, people may go to different shopping places according to their economic【T1】______ Wealthy people often go
admin
2021-03-12
37
问题
In the United States, people may go to different shopping places according to their economic【T1】______ Wealthy people often go to large shopping centers. But many people usually shop at【T2】______ stores, thrift shops or supermarkets because things at these stores are not so expensive and the prices are more reasonable. Some people prefer to buy 【T3】______clothing, furniture or other household items, because they are in good condition and the prices are very high. Many stores will have various 【T4】______ on sale during holiday seasons. The prices may be reduced from 10% up to 50% from the original prices, so shopping during holiday 【T5】______ may be a good idea.
【T2】
In the United States, people may go to different shopping places according to their economic condition. Wealthy people often go to large shopping centers. But many people usually shop at private stores, thrift shops or supermarkets because things at these stores are not so expensive and the prices are more reasonable. Some people prefer to buy fashionable clothing, furniture or other household items, because they are in good condition and the prices are very high. Many stores will have various items on sale during holiday seasons. The prices may be reduced from 10% up to 50% from the original prices, so shopping during holiday seasons may be a good idea.
选项
答案
private
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/JM4K777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
Nancystudiedthereand(regard)______asthetopstudentintheclass.
A、Hehitatree.B、Hehitatruck.C、Hehitabox.D、Hehurthishead.A题目询问男士遇到了什么情况。由男士的话,“不,我撞到了树上……”可知,选项A(他撞到了树上)为正确答案。
WhyisJanesohappy?Becauseshewill______tomorrow.
TheUnitedStatesisademocracy,whichmeansthatthecitizensrunthegovernment.Sincewecan’tallmaketherules,weelect
A、Darkandlightblue.B、Darkandlightgreen.C、Darkandlightbrown.D、Darkandlightyellow.D根据文中顾客的回答“Darkandlightyellow
Youthisnotamatteroftimebutamatterofself-improvement,bothphysicallyandmorally.Beingagoodyouth,oneshouldhave
Myplane______at9o’clocktomorrowmorning.Willyoucometoseemeoff?
Lifeexpectancyisrisinginmuchoftheworld.Butdoctorsareseeinganothertrendthatisdisturbing.Somepeoplearechoosing
Furthertreatmentwillhelptopreventhimfrom(develop)______cancer.
A、Shecouldn’tfindapart-timejob.B、Shewasexpelledbytheschool.C、Shecouldn’tcontinueherstudy.D、Sherefusedtostudy
随机试题
肾岩肝郁痰凝型应用何方失荣痰毒凝结型应用何方
A.1年B.2年C.3年D.4年麻醉药品、第一类精神药品购用印鉴卡有效期为
肾病综合征患者应给予的饮食类型为,
患者,女性,32岁。因急性咽炎,服磺胺类药,护士嘱其服药时要多饮水,其目的是
患者女,38岁。缩窄性心包炎1年,拟择日行心包切除术。夜班护士发现患者失眠,心率120次/分,双手颤抖。沟通中患者表示深恐手术发生意外,但又因病情重不得不行手术。护士采取的措施不妥的是()。
劳动保护法规定,女职工生育享受不少于( )的产假。
链斗式挖泥船挖掘机具均采用可变速装置,使之在挖泥作业中改变不同的()。
下列名店中,经营素食的名店是()。
下图为某项目的费用基线,请根据下图回答下面的问题:关于项目费用管理计划与其他管理计划的联系,下列说法中正确的是________。
六声调式并不能作为一种单独的调式,它只是在五声音阶中增加一个偏音,或是在七声音阶中减少________而形成的一种临时的调式。
最新回复
(
0
)