首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1) Mr. Foster was left in the Decanting Room. The D. H. C. and his students stepped into the nearest lift and were carried up t
(1) Mr. Foster was left in the Decanting Room. The D. H. C. and his students stepped into the nearest lift and were carried up t
admin
2018-05-14
45
问题
(1) Mr. Foster was left in the Decanting Room. The D. H. C. and his students stepped into the nearest lift and were carried up to the fifth floor.
(2) INFANT NURSERIES. NEO-PAVLOVIAN CONDITIONING ROOMS, announced the noticeboard.
(3) The Director opened a door. They were in a large bare room, very bright and sunny; for the whole of the southern wall was a single window. Half a dozen nurses, trousered and jacketed in the regulation white viscose-linen uniform, their hair aseptically (无菌地) hidden under white caps, were engaged in setting out bowls of roses in a long row across the floor. Big bowls, packed tight with blossom. Thousands of petals, ripe-blown and silkily smooth, like the cheeks of innumerable little cherubs, but of cherubs, in that bright light, not exclusively pink and Aryan, but also luminously Chinese, also Mexican, also apoplectic with too much blowing of celestial trumpets, also pale as death, pale with the posthumous (死后的;遗腹的) whiteness of marble.
(4) The nurses stiffened to attention as the D. H. C. came in.
(5) "Set out the books," he said curtly.
(6) In silence the nurses obeyed his command. Between the rose bowls the books were duly set out—a row of nursery quartos opened invitingly each at some gaily colored image of beast or fish or bird.
(7) "Now bring in the children. "
(8) They hurried out of the room and returned in a minute or two, each pushing a kind of tall dumb-waiter laden, on all its four wire-netted shelves, with eight-month-old babies, all exactly alike (a Bokanovsky Group, it was evident) and all (since their caste was Delta) dressed in khaki.
(9) "Put them down on the floor. "
(10) The infants were unloaded.
(11) "Now turn them so that they can see the flowers and books. "
(12) Turned, the babies at once fell silent, then began to crawl towards those clusters of sleek colors, those shapes so gay and brilliant on the white pages. As they approached, the sun came out of a momentary eclipse behind a cloud. The roses flamed up as though with a sudden passion from within; a new and profound significance seemed to suffuse the shining pages of the books. From the ranks of the crawling babies came little squeals of excitement, gurgles and twitterings of pleasure.
(13) The Director rubbed his hands. "Excellent!" he said. "It might almost have been done on purpose. "
(14) The swiftest crawlers were already at their goal. Small hands reached out uncertainly, touched, grasped, unpetaling the transfigured roses, crumpling the illuminated pages of the books. The Director waited until all were happily busy.
(15) Then, "Watch carefully," he said. And, lifting his hand, he gave the signal.
(16) The Head Nurse, who was standing by a switchboard at the other end of the room, pressed down a little lever.
(17) There was a violent explosion. Shriller and ever shriller, a siren shrieked. Alarm bells maddeningly sounded.
(18) The children started, screamed; their faces were distorted with terror.
(19) "And now," the Director shouted (for the noise was deafening), "now we proceed to rub in the lesson with a mild electric shock. "
(20) He waved his hand again, and the Head Nurse pressed a second lever. The screaming of the babies suddenly changed its tone. There was something desperate, almost insane, about the sharp spasmodic (痉挛的; 间歇性的) yelps to which they now gave utterance. Their little bodies twitched and stiffened; their limbs moved jerkily as if to the tug of unseen wires.
(21) "We can electrify that whole strip of floor," bawled the Director in explanation. "But that’s enough," he signaled to the nurse.
(22) The explosions ceased, the bells stopped ringing, the shriek of the siren died down from tone to tone into silence. The stiffly twitching bodies relaxed, and what had become the sob and yelp of infant maniacs broadened out once more into a normal howl of ordinary terror.
(23) "Offer them the flowers and the books again. "
(24) The nurses obeyed; but at the approach of the roses, at the mere sight of those gaily-colored images of pussy and cock-a-doodle-doo and baa-baa black sheep, the infants shrank away in horror, the volume of their howling suddenly increased.
(25) "Observe," said the Director triumphantly, "observe."
(26) Books and loud noises, flowers and electric shocks—already in the infant mind these couples were compromisingly linked; and after two hundred repetitions of the same or a similar lesson would be wedded indissolubly. What man has joined, nature is powerless to put asunder.
(27) "They’ll grow up with what the psychologists used to call an ’instinctive’ hatred of books and flowers. Reflexes unalterably conditioned. They’ll be safe from books and botany all their lives. " The Director turned to his nurses. " Take them away again. "
(28) Still yelling, the khaki babies were loaded on to their dumb-waiters and wheeled out, leaving behind them the smell of sour milk and a most welcome silence.
The description in Para. 12 indicates that the babies brought in______to the nursery.
选项
A、vigor and vitality
B、turmoil and disorder
C、freshness and purity
D、anxiety and fear
答案
A
解析
推断题。原文第十二段描写了孩子们被带进屋中的时候,太阳光透出了云层,花朵焕发着激情,显得更加灿烂,而书籍也似乎有了新意,而与之相比较,在第三段中第一次描写鲜花时,却提到它们“中风般地歪扭了,苍白得像死亡,像大理石”,由此可见,孩子们的到来,给这里带来了生机和活力,故[A]为答案。对于婴儿们拉扯掉花瓣和弄皱书页的描写,是出现在后文第十四段,因此排除[B]“骚动和混乱”;第十二段中没有关于室内是否变得整洁的描述,故排除[C];而室内充满焦虑和恐惧情绪也是在婴儿们受到警报和电击惊吓之后出现的,并没有出现在本段,故排除[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/JNxK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
A、Howtocheckattendance.B、Howtocarryouttests.C、Howtoimproveteaching.D、Howtojudgestudents.C本题考查主旨。根据对话中反复出现的关键词at
CollegeStudyingI.The【T1】ofpreparationforcollegestudying【T1】______—Collegestudyingiswellacceptedbothintheoryandi
A、Themanneedsafulldaytorecoverfromjetlag.B、Themanhastraveledacrossquiteafewtimezones.C、Theman’sbosscares
A、Theyhavereasonablelaws.B、Theydon’tdrivealot.C、Theyhaveverysafecars.D、Theyalwaysdriveslowly.C本题考查原因。由句(4—1)和句
Whatisthemainideaofthepassage?
Betweenabout1910and1930,newartisticmovementsinEuropeanartweremakingthemselvesfeltintheUnitedStates.Americana
A、Forhiswedding.B、Forinvitinghisfriendstodinner.C、Forabirthdaypartyofhiswife.D、Forameetingwithhiscolleagues
I’ma50-somethingmale,thefatheroftwomostlygrowngirls.I’mhappytosaythatbothmyparentsarestillkicking.I’mong
WhentheUnitedNationsandworldleadersmadeuniversalprimaryeducationoneoftheireightmillenniumdevelopmentgoals,more
ConversationalSkills1.Skilltoaskquestionsa)Beawareofthehumannature:readinesstoanswerothers’questionsregardles
随机试题
《农民暴动》(又译《农民战争》)是德国艺术家柯勒惠支的______作品。()
吉兰-巴雷综合征的常见分型有
下列逻辑关系中,不正确的是()。
施工企业拒不执行公安机关消防机构作出的停止施工处罚决定的,将由()负责强制执行。
某商品流通企业在经营中发现,钢材的销售额(万元)与汽车工业产值(亿元)有密切关系。根据近12年的统计资料,得出回归系数a=3079,b=4.5,预计下一年的汽车工业总产值为1750亿元,用一元线性回归分析法预测,下一年的钢材销售额为()万元。
同业拆借()。
考试时控制好自己的答题速度和时间,这种学习策略属于()。
城市好比一个巨大的海绵,劳动力就像城乡之间流动的水,当经济处于上行期,经济扩张会吸纳更多的劳动力;当经济处于下行期,经济衰退又将这些劳动力挤回了农村。正是中国城乡二元结构所引发的海绵效应,在此次金融危机中发挥着就业缓冲器的作用。但这种海绵效应是不可持续的,
心理学专业的学生进行某项实验,将一半被试人员作为实验组,该组人员食用了大量的芝麻油,而作为对照组的另一半被试人员没有吃这种芝麻油。结果实验组的认知能力比对照组差得多。这一结果是由于这种芝麻油的一种主要成分——维生素E造成的。以下哪项如果为真,则最有助于证明
FiveTypesofBooksI.IntroductionA.Readingforinformation,hopingto—improveourmindswiththeinformationacquired—g
最新回复
(
0
)