首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Increasingly, over the past ten years, people—especially young people—have become aware of the need to change their eating habit
Increasingly, over the past ten years, people—especially young people—have become aware of the need to change their eating habit
admin
2016-04-30
59
问题
Increasingly, over the past ten years, people—especially young people—have become aware of the need to change their eating habits, because much of the food they eat, particularly processed food, is not good for the health. Consequently, there has been a growing interest in natural foods. Foods which do not contain chemical additives(添加剂)and which have not been affected by chemical fertilizers, widely used in farming today.
Natural foods, for example, are vegetables, fruit and grain which have been grown in soil that is rich in organic(有机的)matter. In simple terms, this means that the soil has been nourished by unused vegetable matter, which provides it with essential vitamins and minerals. This in itself is a natural process compared with the use of chemicals and fertilizers, the main purpose of which is to increase the amount— but not the quality—of foods grown in commercial farming areas.
Natural foods also include animals which have been allowed to feed and move freely in healthy pastures(牧场). Compare this with what happens in the mass production of poultry: there are farms, for example, where thousands of chickens live crowded together in one building and are fed on food which is little better than rubbish. Chickens kept in this way are not only tasteless as food, they also lay eggs which lack important vitamins.
There are other aspects of healthy eating which are now receiving increasing attention from experts on diet. Take, for example, the question of sugar. This is actually a non-essential food! Although a natural alternative, such as honey, can be used to sweeten food if it is necessary, we can in fact do without it. It is not that sugar is harmful in itself. But it does seem to be addictive: the quantity we use has grown steadily over the last two centuries and in Britain today each person consumes an average of 200 pounds a year! Yet all it does is to provide us with energy, in the form of calories. There are no vitamins in it, no minerals and no fiber.
It is significant that nowadays fiber is considered to be an important part of a healthy diet. In white bread, for example, the fiber has been removed. But it is present in unrefined flour and of course in vegetables. It is interesting to note that in countries where the national diet contains large quantities of unrefined flour and vegetables, certain diseases are comparatively rare. Hence the emphasis is placed on the eating of whole meal bread and more vegetables by modern experts on "healthy eating".
People have become more interested in natural foods because( ).
选项
A、they are more health conscious
B、they want to taste all kinds of foods
C、natural foods are more delicious than processed foods
D、they want to return to nature
答案
A
解析
事实细节题。根据文章的第一段,当今的人们越来越注重健康饮食,因此,人们逐渐对天然食品产生了兴趣。所以应选A,“因为天然食物更健康”。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/JfRO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Duringthetwentiethcenturytherehasbeenagreatchangeinthelivesofwomen.Awomanmarryingattheendofthenineteenth
Therearemanyolderpeopleintheworldandtherewillbemanymore.Alittle-knownfactisthatover60percentoftheolderp
Toooftenyoungpeoplegetthemselvesemployedquitebyaccident,notknowingwhatliesinthewayofopportunityforpromotion,
IftheEuropeansthoughtadrought—alongperiodofdryweather-—wassomethingthathappenedonlyinAfrica,theyknowbetterno
IftheEuropeansthoughtadrought—alongperiodofdryweather-—wassomethingthathappenedonlyinAfrica,theyknowbetterno
Ayoungster’ssocialdevelopmenthasaprofoundeffectonhisacademicprogress.Kidswhohavetroublegettingalongwiththeir
Ayoungster’ssocialdevelopmenthasaprofoundeffectonhisacademicprogress.Kidswhohavetroublegettingalongwiththeir
ScientistsinIndiahaveinventedanewwaytoproduceelectricity.Theirinventiondoesnotgetitspowerfromoil,coaloroth
Manyprivateinstitutionsofhighereducationaroundthecountryareindanger.Notallwillbesaved,andperhapsnotalldeser
Sportsandgamesmakeourbodiesstrong,preventusfromgettingtoofat,andkeepushealthy.Buttherearenottheironlyuse.
随机试题
热休克蛋白
下列侵权行为中,说法正确的是()
下列关于保证合同的签订说法正确的是()
下列关于无差异曲线的特点,说法错误的是()。
经营境内旅游业务和入境旅游业务的旅行社,应当交纳旅游服务质量保证金的数额为()。
社区发展模式有不同的实施策略,在解决居民对社区资源不熟悉、社区认同感不强的问题时,采取的策略是()。
阅读材料(二)开学不久,陈老师发现杨朗同学有许多毛病。陈老师心想,像杨朗这样的同学缺少的不是批评而是肯定和鼓励。一次,陈老师找他谈话说:“你有缺点,但你也有不少优点,可能你自己还没有发现。这样吧,我限你在两天内找到自己的一些长处,不然我可要批评你
【2012江西真题】中小学德育最重要和最基本的教育内容是()。
要从甲、乙、丙、丁、戊、己六位教师中选择若干人去参加会议,去参加会议的人必须满足以下条件:(1)甲、乙两人至少去一人(2)甲、丁不能一起去(3)甲、戊、己三人要去两人(4)乙、丙两人或都去,或都不去(5)丙、丁两人去一人(6)若丁不去,则戊也不
Ofalltheproblemsfacingmodernastronomers,perhapsthemostfascinatingis:"Canintelligentlifeexistelsewhere?"Sinceth
最新回复
(
0
)