首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Life is difficult. It is a great truth because once we truly understand and accept it, then life is no longer difficult.
Life is difficult. It is a great truth because once we truly understand and accept it, then life is no longer difficult.
admin
2014-05-25
58
问题
Life is difficult.
It is a great truth because once we truly understand and accept it, then life is no longer difficult.
Most do not fully see this truth. Instead they complain about their problems and difficulties as if life should be easy. It seems to them that difficulties represent a special kind of suffering especially forced upon them or else upon their families, their class, or even their nations.
What makes life difficult is that the process of facing and solving problems is a painful one. Problems, depending on their natures, cause us sadness or loneliness or regret or anger or fear. These are uncomfortable feelings, often as painful as any kind of physical pain. And since life causes endless serious problems, life is always difficult and is full of pain as well as joy.
Yes, it is in this whole process of solving problems that life has its meaning. Problems are the serious tests that tell us success from failure. When we desire to encourage the growth of human spirit, we encourage the human ability to solve problems, just as in school we set problems for our children to resolve. It is through the pain of meeting and working out problems that we learn. As Benjamin Franklin said, "Those things that hurt, instruct. " It is for this reason that wise people learn not to fear but to welcome the pain of problems.
From this passage, it can be inferred that______.
选项
A、everybody has problems
B、we become stronger by meeting and solving the problems of life
C、life is difficult because our problems bring us pain
D、people like to complain about their problems
答案
B
解析
推理判断题。全文主要讲述了有人抱怨生活的艰辛,作者也承认生活是艰难的,然而正是这种艰难的解决问题的过程使得生活变得更有意义。所以,从文章的最后一段第二行,When wedesire to encourage the growth of human spirit,we encourage the hu—man ability to solve problems.可知正确的答案为B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Jhud777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Onedaytwoscientistswerequarrellingaboutwhosewatchwasbetter,theGermanoneortheJapaneseoneSincetheywerescienti
Whatdobothofthespeakersagreeon?
Thewriterwenttothebankto______.ThewriterwaswaitingforAliceGreen______.
Deserts______.Landisbecomingdesertlittlebylittlebecause______.
Twomenweresittinginadoctor’swaitingroom."Whatareyouinhere______?"askedone.
Asshewalkedroundthelargeshop,EdithrealizedhowdifficultitwastochooseasuitableChristmas【B1】forherfather.S
Itwas______greatshocktotheworldthattwoairplanescrashedinto______WorldTradeCenterinNewYorkonSeptember11,2001.
Formanypeopletoday,readingisnolongerrelaxation.Tokeepuptheirworktheymustreadletters,reports,tradepublication
PepysandhiswifeJanehadaskedsomefriendstodinneronSunday,September2nd,1666.TheywereupverylateontheSaturdaye
Youcancomeandseeme______yourunintodifficulty.
随机试题
甲、乙公司同属于东方集团,2015年1月1日甲公司以360000元银行存款和账面价值为500000元的无形资产对乙公司进行吸收合并。假设甲公司的资本公积均为股本溢价。在合并日甲、乙公司资产负债表各项目的账面价值和公允价值如下表所示:要求:编制甲公司
《麦琪的礼物》的故事结局是()
经产妇,32岁,曾足月分娩3次,月经周期规律,量中等。妇科检查,阴道前后壁明显膨出,重度宫颈糜烂,子宫口松,子宫后倾,正常大小,附件(-)。该患者要求避孕,最合适的避孕方法是
土地使用权出让,是指国家将()使用权在一定年限内出让给土地使用者,由土地使用者向国家支付土地使用权出让金的行为。
A公司投标该工程,投标时钢筋价格为4500元/t,合同约定市场价在投标价上下浮动10%内不予调整;上下浮动超过10%时,对超出部分按月进行调整。市场价以当地造价信息中心公布的价格为准。该公司现有的钻孔机械为回旋钻机、冲击钻机、长螺旋杆钻机各若干台提供本工程
(2014年)2013年10月15日,人民法院根据债权人申请受理了A公司破产清算案,并指定了管理人。在该破产案件中,存在以下情况:(1)根据A公司章程的规定,股东分两期缴纳出资,其中,第一期出资于2011年2月1日公司设立时缴纳,第二期出资于2014年2
由自己或别人的举止行为是否符合社会道德标准而引起的情感称之为______。(黑龙江)
野草是这个世界上最为平凡和普通的植物,但却具有最顽强的生命力。野草是有灵性的,有春的绚丽,有夏的_____,有秋的_____更有冬的_____。依次填入划横线部分最恰当的一项是()
甲、乙、丙共同购置一套房屋,三人约定对房屋按照出资比例分享房屋产权,但对因管理房屋产生的修缮费用没有约定承担份额。该房屋由丁完成修缮,丁对房屋共有产权的性质并不知情。则()。
Inordertosurvivemanneedstoconsumefoodandwater.
最新回复
(
0
)