首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A healthy newborn girl was discovered in Central Park yesterday morning. The baby was abandoned on the top of a rock shortly bef
A healthy newborn girl was discovered in Central Park yesterday morning. The baby was abandoned on the top of a rock shortly bef
admin
2012-05-08
50
问题
A healthy newborn girl was discovered in Central Park yesterday morning. The baby was abandoned on the top of a rock shortly before dawn after the mother gave birth to her there.
The police said that the baby was healthy and weighed 7pounds. Now they were searching for the mother. A policeman said that they had never had anything like this before. They really didn’t get babies left in the park. But they were just happy the baby was all right.
The police rushed the baby to a nearby hospital. Fortunately she was OK. The police believed the baby was born less than half an hour before she was discovered. They also believed, judging from the amount of blood found on the rock, that the mother might have given birth there. It was 15 degrees when the baby was found.
Detectives were investigating whether the mother was a homeless woman who called a baby rescue hotline early yesterday. The head of Hope Foundation said that his hotline received a call about 5:30 a.m. from a young homeless woman in Manhattan. The caller asked, "How do I get rid of my baby?" She was apparently in labor. Then she was told to go to either a hospital or a fire station. But the woman was afraid she would be recognized there. The head also said that the woman wouldn’t even tell him where he could possibly meet her since they had two teams that could help with the delivery, if necessary.
Which of the following can be learned from the passage?
选项
A、The Hope Foundation could have done more to help the woman.
B、The police are determined to find the mother.
C、The mother gave up her baby because she is homeless.
D、The mother was eager to hide her identity.
答案
D
解析
从文章的第四段可以看出,这位产妇不愿意得到任何救助,她害怕自己被认出来。因此她急于掩饰自己的身份。所以正确答案选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/ZCwd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Whatdoestheboy’sfatherdoforaliving?
Thepassageismainlyabout______.Inordertokeephealthy,oldpeopleshoulddoallthefollowingitemsexcept______.
WhywasHenryFordabletosellmillionsofcars?
Whichofthefollowingstatementsistrue?WhywasJonnervouswhenMrs.Johnsonsawhispicture?
--ProfessorBrownlookssadtoday.--Heissad.Yesterdayafirebrokeoutinhishouseandhisdoggot______.
Wheredoesthisinterviewtakeplace?
Whywasthewritersonervous?
Afterlosingherjobandhomein1984,LynnCarrwaslivingonthestreetsofSt.Charles,Montana,withherfive-year-oldson.
Afterlosingherjobandhomein1984,LynnCarrwaslivingonthestreetsofSt.Charles,Montana,withherfive-year-oldson.
Whoisthemanspeakingto?
随机试题
量取背部穴位,一般以肩胛骨下角作为标志,此处约与以下哪个胸椎相平
编制计量检定规程的一般原则是什么?
在有毒有害气体泄漏时,事故指挥中心应该设在()。应急演习根据演习的基本内容不同可以分为()。
措施项目清单位可调整清单是指( )。
下列各项中,属于各单位加强现金和银行存款管理的重要账簿是()。
银行业从业人员在办理资金交易业务中,不得有下列行为()。
下列关于作业成本法的说法,正确的有()。
《学记》提出课内和课外要相结合,且课外要有丰富多彩的生活。下列说法与这一观点相同的是()。
某家饭店中,一桌人边用餐边谈生意。其中,一个人是哈尔滨人,两个人是北方人,一个人是广东人。两个人只做电脑生意,三个人只做服装生意。如果以上介绍涉及餐桌上所有的人,那么这一桌最少可能是几个人?最多可能是几个人?
Inthedesignofmedicalexperiments,theneedfor(i)________assignmentoftreatmentstopatientsmustbe(ii)________thedif
最新回复
(
0
)