首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Receiving fake goods. B、Losing the goods we ordered. C、Delaying the delivery. D、Being overcharged. D语义理解题。短文最后提到买方应该仔细留意交易的条款及
A、Receiving fake goods. B、Losing the goods we ordered. C、Delaying the delivery. D、Being overcharged. D语义理解题。短文最后提到买方应该仔细留意交易的条款及
admin
2013-06-02
61
问题
Even the most enthusiastic shopper has a bad day sometimes: (29)You can’t find what you want, every second person in the crowd seems intent on bumping into you, and your legs are aching from hip to toe. It’s at times like these when the much-touted convenience of shopping over the Internet sounds like a better alternative. Like bargain hunters in the real world, however, online shoppers need to be aware of the traps in order to enjoy the benefits of e-commerce. For most, (30)the main concern is the invisibility of whoever is on the other end of the transaction. Those walking into the cyber market armed only with a credit card and an active imagination need to follow a few guidelines. The golden rule in purchasing anything over the Internet is to find out who you are dealing with. The first step is to make sure the company is legal and has clearly stated sales and security policies, which should be easy to access on its website. Of course, it is essential that the firm can guarantee the security of personal information and credit card numbers. Buyers should also pay close attention to the terms and conditions of sale, such as whether there are any hidden extras in the form of delivery costs. (31)Otherwise, you may end up being charged more than you bargained for. Practically anything can be bought online and, provided the appropriate caution is exercised, Internet shopping can be a rewarding alternative to trudging through the stores. So sit back, log on, and save the workout for the gym.
29. Why does the speaker think shopping online is a better choice?
30. What’s the most worrying thing about e-commerce?
31. What’s the possible consequence if we don’t pay attention to the terms and conditions of sale?
选项
A、Receiving fake goods.
B、Losing the goods we ordered.
C、Delaying the delivery.
D、Being overcharged.
答案
D
解析
语义理解题。短文最后提到买方应该仔细留意交易的条款及条件,譬如是否要负担以运费形式出现的隐含的额外费用。否则,到头来被收取的费用可能会超出你买东西的价格。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/JvB7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Afewyearsagoitwas【B1】______tospeakofagenerationgap,adivisionbetweenyoungpeopleandtheirelders.Parents【B2】____
Afewyearsagoitwas【B1】______tospeakofagenerationgap,adivisionbetweenyoungpeopleandtheirelders.Parents【B2】____
A、Becauseheisthirsty.B、Becausehelovesdrinking.C、Becauseitisgoodmanners.D、Becausehehasnothadenough.CWhydoesa
A、Thatthemanrethinktheirplans.B、Thatthemanseeafamilydoctor.C、Thatthemanseeapsychiatrist.D、Thatthemanconcen
Lastyear,ournation’scapitalpassedthemurder-a-daymark,andthenumberofhomicidesisnowupsome50percentfromthatle
BalancingCollegeLifeandAcademics1.ControlYourSchedule;Don’tLetYourScheduleControlYouOrganizationandtimeman
Insciencethemeaningoftheword"explain"suffers【C1】______civilization’severystepinsearchofreality.Sciencecannotre
Internationalairlineshaverediscoveredthebusinesstravelers,themanorwomanwhoregularlyjetsfromcountrytocountryas
A、Tellthedifferencebetween16sounds.B、Takedownthetimeeachsoundlasted.C、Identifythedirectionthesoundcamefrom.D
A、Hewantstoknowiftheinterviewerissuitableforthecompany.B、Hewantstoknowtheinterviewer’spersonality.C、Hewants
随机试题
二梅出自于()
矛盾问题的精髓是()。
小青龙汤的治疗病证有
关于海洋运输货物保险,下列哪一选项是正确的?(卷一/2010年第43题)
承包商提出施工索赔时,应提供的依据包括( )。
某市建筑公司承建某县政府办公楼,工程不合税造价为1000万元,则该施工企业应缴纳的营业税、城市维护建设税和教育费附加分别是()万元。
选择计数调整型抽样方案时,为降低使用方风险可选择()。[2007年真题]
安居工程
Readtheextractfromanarticleaboutnegotiationbelow.Inmostofthelines(41-52),thereisoneextraword.Iteitheris
()就业办公室()研究生部()校长办公室()运动中心
最新回复
(
0
)