首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Encourage Young Americans See the Would Atoroad The good old days of Arthur Frommer’s "Europe on $ 5 a Day" are long gone. W
Encourage Young Americans See the Would Atoroad The good old days of Arthur Frommer’s "Europe on $ 5 a Day" are long gone. W
admin
2013-05-04
48
问题
Encourage Young Americans See the Would Atoroad
The good old days of Arthur Frommer’s "Europe on $ 5 a Day" are long gone. With exchange rates this month reaching a high of $ 1. 59 to the euro, American travelers are paying more than 50 Percent more for hotels, food and other expenses throughout Europe. That’s if they can even afford to get there. Depending on the destination, intenational travel tickets are as much as $ 350 more expensive than last year, according rick Seaney, Ceo of FareCompare. com, a discount travel site. The reason for the rising ticket prices: fuel surcharges and interna- tional travel taxes, both of which have increased this year.
That may explain why STA Travel—the largest student and youth travel organization in the world—has seen an initial 20 percent decrease in students traveling to Europe. "There is no doubt that the impact of the economy, fuel prices and exchange rates have affected travel," says Kristen Celko,vice president of marketing and e-commerce for STA Travel North America.
Not all would-be backpackers are staying home. "The interesting thing about the student market, though, is that they have a finite time to travel before they have to work," says Celko. "So they’re usually resilient in traveling anyway. " So where are kids going? WTA Travel has seen a modest increase in students traveling to Latin and South America, Asia and Australia. According to Celko, while it’s not necessarily cheaper to get those destinations, the dollar goes much farther once they arrive. Still, it’s far from free. "I’ve heard about little deals here and there, but that doesn’t even begin to cover the expenses once you get there," said 23-year-old nursing student Maggie Payne, referring to the costs of food, souvenirs and other miscellaneous expenses. " And then there’s entertainment, which is the point of traveling," she says. "That all really adds up, as well."
Of course, not going has its own, intangible cost. The college years are when most people are embracing the world around them, says David Diamond, the president and co-founder of Global Student Experience, a study abroad program. "As nationalization and globalization increases, it’s more important that the U. S. citizens are able to develop a sense of cultural awareness," says Diamond. "This awareness comes to life when you’re able to live in the culture, even if it’s for a short time. It truly opens your eyes to what you don’t realize, know or understand. "
Which of the following is TRUE according to the first paragraph?
选项
A、Travelers to European countries will have to pay 50% more for travel ticket.
B、The total expense of traveling throughout Europe is 50% more than that of last year.
C、The increase of traveling expenses is due to fuel surges and international travel taxes.
D、Most Americans cannot afford to travel to Europe due to the high expenses.
答案
B
解析
事实细节题。由题干中的according to the first paragraph定位到第一段。该段主要讲了眼下去欧洲旅游的费用增加的问题。第二句说:由于美元对欧元汇率下降,美国人去欧洲旅游和各种费用的增加超过50%,故[B]正确。而第四句说根据目的地的不同,花在交通工具上的费用比去年增加了350美元,这一单项比例并不一定是50%,因此排除[A];从本段最后一句可以知道:油价的飙升和国际旅行税的增加只是交通费用增加的原因而不是所有旅游费用增加的原因,因此排除[C];由本段第三句可推知,有引动美国人负担不起去欧洲的费用,但并不能推断出“大部分美国人都负担不起去欧洲的费用,”排除[D]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Jxd4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Babbagewishedtobuildamechanicalenginebecause______.ResearchersbuiltthecalculatingdifferenceengineaccordingtoBab
ThestudyoflawhasbeenrecognizedforcenturiesasabasicintellectualdisciplineinEuropeanuniversities.However,onlyin
Whichofthefollowingmaybethereasonforhumanity’sexploring?Accordingtotheexpert,theexplorationoftheMarsbyrobo
Operatingasinglecurrencyisnotgoingtobeeasy.Europeaneconomicand(1)_____unionwillnotfunction(2)_____hitches.(3
Operatingasinglecurrencyisnotgoingtobeeasy.Europeaneconomicand(1)_____unionwillnotfunction(2)_____hitches.(3
Operatingasinglecurrencyisnotgoingtobeeasy.Europeaneconomicand(1)_____unionwillnotfunction(2)_____hitches.(3
Informationchannelingisundergoingremarkableprogressinvarioussectorsofsocietyinindustrialactivities,publicservices
Researchershavefoundthatmigratinganimalsuseavarietyofinnercompassestohelpthemnavigate.Some(1)_____bytheposit
随机试题
A.淋病奈瑟菌B.CtC.螺旋体D.腮腺炎病毒E.丝虫诊断慢性宫颈炎时,行分泌物涂片查找中性粒细胞内有无革兰阴性双球菌来检测哪种病原生物的感染
操作系统的主要作用不包括()。
终葬汝于先人之兆。兆:
A、增加心脏毒性B、增加肝毒性C、导致坏死性结肠炎D、易产生沉淀E、具有良好的协同作用多柔比星与可能致肝功损害的药物配伍使用,可能()。
为D一苯丙氨酸衍生物,被称为“餐时血糖调节剂”的药物是()。
某工厂的仓库治理软件属于()。
王子来到了城堡,发现城堡中有四个公主。巫师说,这4个人中,只有一人是真正的公主,且只有一人说的是真话。公主甲:乙是真公主。公主乙:丙是真公主。公主丙:甲或乙是真公主。公主丁:乙或丙是真公主。根据上述陈述,下列哪项推断为假?()
2014年,某自主创新示范区输出境内的技术合同总数为:11456项,技术合同成交额为211.92亿元,分别占全市输出境内的47.55%和49.66%。2014年该示范区输出境内的技术合同中,电子信息技术领域的合同成交额占比高于先进制造技术领域(
Icouldn’tstopcrying.Monthsoflateeveningsanddemandingtravelhad【C1】______myprofessionalexterior.Itriedto【C2】______
Thefirstattemptofmostartists,musicians,andwritersisseldomamasterpiece.Ifyouconsideryourdraftsasdressrehearsa
最新回复
(
0
)