首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Consequences of accidents. B、Communications in driving. C、Loss of life in accidents. D、Use of mobile devices. D录音提到,移动通讯与驾驶中注意
A、Consequences of accidents. B、Communications in driving. C、Loss of life in accidents. D、Use of mobile devices. D录音提到,移动通讯与驾驶中注意
admin
2016-11-26
49
问题
The popularity of mobile devices has had some unintended and even dangerous consequences. We now know that mobile communications are linked to a significant increase in distracted driving, resulting in injury and loss of life.
The National Highway Traffic Safety Administration reported that in this year driver distraction was the cause of 18 percent of all fatal crashes—with 3,328 people killed—and crashes resulting in an injury—with 421,000 people wounded.
Forty percent of all American teens say they have been in a car when the driver used a cell phone in a way that put people in danger, according to a survey.
11 percent of drivers aged 18 to 20 who were involved in an automobile accident and survived admitted they were sending or receiving texts when they crashed.
Distracted driving endangers life and property and the current levels of injury and loss are unacceptable. To stop this problem, the FCC is working with industry, safety organizations, and other government agencies to inform and educate the public about the dangers of distracted driving and is seeking to identify and facilitate the development of innovative technologies that could reduce the incidence of distracted driving. To help in this effort and share information, we created a dedicated website.
Currently there is no national ban on texting or using a wireless phone while driving, but a number of states have passed laws banning texting or wireless phones or requiring hands-free use of wireless phones while driving.
Parents shall give teen drivers simple, clear instructions not to use their wireless devices while driving. According to Cellular Telecommunications Industry Association, the easiest way to say it is: "On the road, off the phone." Before new drivers get their licenses, discuss the fact that taking their eyes off the road—even for a few seconds—could cost someone injury or even death. Children learn from their parent’s behavior. No one should text and drive. Be an example you’re your children and if you need to text or talk on the phone, pull over to a safe place.
Become informed and be active. Review the information and the literature on our website. Set rules for yourself and your household regarding distracted driving. Tell family, friends and organizations to which you belong about the importance of driving without distractions. Take information to your children’s schools and ask that it be shared with students and parents.
20. What is linked to the increase of distracted driving according to this talk?
21. What is the FCC doing to reduce the incidence of using cell phones while driving?
22. How can parents be informed and active in preventing their children from distracted driving?
选项
A、Consequences of accidents.
B、Communications in driving.
C、Loss of life in accidents.
D、Use of mobile devices.
答案
D
解析
录音提到,移动通讯与驾驶中注意力不集中事件增多有关联,故D项“移动通讯设备的使用”为正确答案。A项“交通意外的后果”在录音中提到。B项指代不明,录音中讨论的是移动通讯与驾车之间的关系,并非笼统指代通讯方式。C项虽然是驾驶中注意力不集中造成的后果,但录音中并没有提到它与分心驾驶事件的增多有何联系。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/K1F7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Americansgavealmosttwohundredfiftythousandmilliondollarstocharityin2004.Itwasafivepercent【B1】______toanewrec
A、Acomparisonoffishtowarm-bloodedanimals.B、Thedifferencebetweensaltwaterandfreshwaterenvironments.C、Theimportance
A、Sheisolderthanheis.B、Shehasbeenthroughasimilarexperience.C、Sheisamedicalstudent.D、Shehasasenseofhumor.
A、Therewasashortageofarchitects.B、Theyincludedplansforelaboratehouses.C、Builderscouldnotworkwithoutone.D、They
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessayonenthusiasmbyreferringtothesaying"Ourdestinyoffersnotthe
Thetraditionaldistinctionbetweenproductsthatsatisfyneedsandthosethatsatisfywantsisnolongeradequatetodescribec
Theincreaseinthemarginrate(保证金率)from50%to70%wasnotanattempttostemanyrampant(猛烈的)speculationonthepartofthep
TheIndustrialRevolution[A]TheIndustrialRevolutionisthenamegiventothemassivesocial,economic,andtechnologicalchan
A、Talkers.B、Thespeakeasy.C、Thespacemaker.D、Texters.C推断题。文中提到两类人:speakeasy与spacemaker,并说后者在讲电话时需要有自己的空间,不让别人听到的那一类人。故C正确。
随机试题
消除切片(断层)厚度伪像应选择以下哪项技术
临床上气虚病变以下列哪项为多见()
不易燃的化学消毒剂是
最终消费品的货物采购一般取决于()。
(2009)一台并励直流电动机,PN=7.2kW,uN=110V,nN=900r/min,ηN=85%,Ra=0.08Ω(含电刷接触电压降),If=2A,当电动机在额定状态下运行,若负载转矩不变,在电枢回路中串入一电阻,使电动机转速下降到450r/rain
通过集体讨论,使思维相互撞击,进发火花,从而达到集思广益的效果的思维训练方法称为【】
根据物权法的规定,下列有关抵押权和租赁权关系的表述,错误的是()。
男性从事“女性”职业——1988年英译汉及详解SeatedbehindthefrontdeskataNewYorkfirm,thereceptionistwasefficient.Stylishlydressed,the
数据库设计的四个阶段是:需求分析、概念设计、逻辑设计和
DevelopHealthyEatingHabitsinYourChildrenA)Whatdoyouthinkyourchildrenareservedatschool?Thechildrenwerese
最新回复
(
0
)