首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
(1) When Kelly Dilworth applied for a Discover card in July, she was happy to learn that her spending limit was $ 13,000—a level
(1) When Kelly Dilworth applied for a Discover card in July, she was happy to learn that her spending limit was $ 13,000—a level
admin
2018-05-14
47
问题
(1) When Kelly Dilworth applied for a Discover card in July, she was happy to learn that her spending limit was $ 13,000—a level most card companies don’t offer unless a customer is in the highest credit tier. Then she found out the card’s annual percentage rate (APR) was 21. 24 percent, a level that used to be reserved for people with shabby credit.
(2) Like most credit card companies, Discover didn’t reveal to Dilworth what her APR would be until after it had issued her card. Dilworth notes she could just cancel the card, but that likely would temporarily hurt her credit score, which is well above 700. Instead, she says, she’s keeping the card for its travel rewards. "It’s becoming a lot harder to find a regular credit card with a good interest rate," she says, " even if you have good credit. " She doesn’t understand, however, why financial institutions are increasingly offering loads of credit but tying it to high APRs—while refusing to offer less extreme options.
(3) Dilworth isn’t the only one who’s puzzled. While U. S. interest rates remain below 1 percent, some of the same financial institutions allowed to borrow money from the government at historic lows are quietly jacking up rates on even people with commendable credit. This summer, the lowest available APRs offered on new credit cards topped 15 percent on average, marking a five-year high, according to CreditCards. com. With the Federal Reserve signaling plans to raise interest rates going into next year, experts believe credit card companies will follow, as they did last December.
(4) While credit card APRs are expected to rise with future rate hikes, they did not plunge with U. S. mortgages and other types of loans when the Fed slashed its rates to nearly zero during the financial crisis. This is partly because, in 2009, Congress introduced a law to restrict the card industry’s payment and fee practices, says James Chessen, chief economist for the American Bankers Association. To compensate, card issuers found other ways to profit, by either boosting existing rates or refusing to lower rates on new cards.
(5) For the average American credit card user, these higher rates are already having an effect; The debt of those carrying balances has risen every quarter since early 2015 and, as of this spring, the average household carrying credit card debt owed more than $ 16,000—the highest level on record since Congress enacted (制定; 颁布) the credit card reform act.
(6) But rising APRs will hurt millennials (千禧一代) the most. They tend to have shorter credit histories and mountains of student loan debt—factors that can weigh heavily on their credit rating, leading to higher interest rates and potentially hurting their ability to pay off monthly balances.
(7) Dilworth says wider spreads have been proliferating over the past few years, with the lowest available rates hardly budging and the upper limits creeping inexorably higher. As she points out, there are legal limits on certain card fees, but there is no limit on APRs. No one knows who, if anyone, is being offered the lowest interest rates, Dilworth says, because the credit card industry doesn’t need to report that information. "It’s really a transparency (透明度) issue," she says. "What people are really paying and their APR levels, no one knows that. Not even the Federal Reserve. "
(8) The upshot? Millennials, who make up the largest population segment in U. S. history, are abandoning credit cards, according to Princeton Survey Research Associates International, a New Jersey consultancy. In a study this year of more than 1,000 people aged 18 to 29—many of whom came of age during the 2008 -2009 financial crisis—only 33 percent reported using credit cards. By contrast, 55 percent of those surveyed aged 30 to 49 carried cards, while more than 60 percent of those aged 50 and up carried them. If credit card companies can’t win over millennials, experts say it could very well erode their long-term earnings potential.
(9) To make up for lost growth, credit card companies could further raise rates on everyone else. But that approach has pitfalls. In its latest monthly complaints report, the U. S. Consumer Financial Protection Bureau noted that one of the biggest gripes from credit card users is that the industry isn’t fair or transparent enough in calculating and assigning APRs. If climbing interest rates are any measure of customer ire—and card companies don’t offer more visibility in their decision-making—the number of complaints is likely to rise.
All the following may help credit card companies profit more EXCEPT______.
选项
A、sticking to the current strategy
B、becoming more far-sighted
C、being opener when setting APRs
D、offering more rational rates
答案
A
解析
推断题。从全文的结构看,作者对信用卡公司下一步应该如何应对的建议主要集中在最后一段。该段第一句说,信用卡公司为了利润增长,还可以采用原来抬高利率的做法,但是作者在第二句中指出这样做是有问题的。继续抬高年利率的做法在作者看来是不可取的,可见,他不建议信用卡公司坚持目前的举措,故答案为[A]。他引用美国消费者经济利益保护局的调查,指出用户对信用卡公司主要的不满在于年利率太高、设定时不公正和公开,可见,作者建议信用卡公司应该针对这些问题进行改进,故[C]和[D]符合文意,应排除;而作者在第八段提到过信用卡公司应该考虑长远利益,故排除[B]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/K8xK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
A、Readmorebooks.B、Getalongwithpeople.C、Choosefoodbythemselves.D、Achievebetterscores.B本题考查行为。由句(3)可知,男士建议如果学生想要彰显个性
CultureShockPeoplehavedifficultyin【T1】toanewculturecompletely【T1】______differentfromtheirown.I.Thephasesof
A、Itisanoutdoorstand.B、Peoplestandtoeat.C、Thefoodischeap.D、Thebeerisserved.B本题考查细节。由句(4—1)可知,烤鸡铺不是饭店,只是个小摊位,摊位前
A、Peoplewilldriveresponsibly.B、Peoplewilldriveatahighspeed.C、Peoplewillhavealowsafetyrate.D、Peoplewilldrive
Thephysicisthasmadeadiscovery,______ofgreatimportancetotheprogressofscienceandtechnology.
(1)SpanningtheoceandividebetweentheU.S.andRussia,itisoneoftherichestandmostcommerciallyproductivemarineenvir
(1)SpanningtheoceandividebetweentheU.S.andRussia,itisoneoftherichestandmostcommerciallyproductivemarineenvir
(l)Themajorityofsuccessfulseniormanagersdonotcloselyfollowtheclassicalrationalmodeloffirstclarifyinggoals,asse
A、Theyseeitasencouragement.B、Theyseeitasachallenge.C、Theyseeitasadanger.D、Theyseeitasarisk.B题目问小孩子如何看if这个
TimeIfyoucan【T1】______,youcanknowthetimeofday.Butnooneknows【T2】______.【T3】______oursuccessinmeasuringthes
随机试题
甲公司与乙公司达成协议,约定由乙公司按照甲公司的要求制作一批有甲公司标识的公司10周年年庆的礼品。乙公司因生产任务繁重,为保证按期交货,未经甲公司许可私下委托丙公司制作。因丙公司未按期完成制作任务,致使乙公司未能按期向甲公司交付该批礼品。根据上述
临房早泄,腰酸耳鸣,心烦失眠,脉细数,为( )临房早泄,神疲乏力,夜尿频多,舌淡脉虚,为( )
观察病人面色时,首先应注意鉴别
ABO血型的表现型有
午后或入夜低热,伴有五心烦热者,其病机为
最易引起休克的胆道疾病是非手术治疗适用于
下列哪些行为构成强奸罪?()
趋势分析法具体运用的主要方式不包括()。
导游人员的工作是服务性工作,地位与旅游者是不平等的。()
下述静态数据成员的特征中,错误的是()。
最新回复
(
0
)