首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Nancy Jeschke’s sleeping difficulties began on vacation a few summers ago. She blamed the noisy motel room, but her sleeping did
Nancy Jeschke’s sleeping difficulties began on vacation a few summers ago. She blamed the noisy motel room, but her sleeping did
admin
2012-07-17
60
问题
Nancy Jeschke’s sleeping difficulties began on vacation a few summers ago. She blamed the noisy motel room, but her sleeping did not improve at home. Instead of her usual six to seven hours a night, the 37-year-old teacher slept just three or four. "I’d toss and turn for hours, then get up and pace," she says.
Nancy tried going to bed earlier, but the slightest noise, even her husband’s breathing, disturbed her. She drank a glass of wine at bed-time and fell asleep immediately, but was awake two hours later. Her doctor prescribed a sleeping pill for two weeks. When she stopped taking the pills, though, she slept worse than ever.
Most of us have the occasional short period of troubled sleep and then return to normal a few nights later. However, for one in six people insomnia is a continual problem.
Now the Johns Hopkins’ Sleep Disorders Center in Baltimore has developed a nine-step treatment to help insomniacs cure themselves. It is based on the idea that by deliberately reducing time in bed and by modifying your waking activities you will be able to sleep more soundly.
Psychologist Richard Alien, co-director of the Johns Hopkins Center, considers insomnia a 24-hour disorder. Thus, his treatment, which draws on research done by Arthur Spielman of the Sleep Disorders Center of the City College of New York, includes advice on daytime as well as bedtime behavior.
It can be inferred from the passage that______.
选项
A、people can improve their sleeping if they sleep more hours than usual
B、in order to sleep more soundly at night, people can take a nap at noon
C、the nine-step treatment for insomniacs was developed by Arthur Spielman
D、approximately 15 percent of the people are suffering insomnia
答案
D
解析
本题是一道暗示引申类题目。问我们可以从文章中推断出什么。针对所给的四个选项,利用查阅式阅读法,结合原文相关内容,我们不难找出本题的正确答案D“大约有15%的人患有失眠症”。与此答案相关的信息就在第三段中。这段指出,我们大多数人都只是偶尔在短时期内睡眠不良,然而,过几夜便恢复正常。不过在每六个人中便有一人患有持续性失眠症。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/K9XO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
Theamazingsuccessofhumansasa【C1】______istheresultoftheevolutionarydevelopmentofourbrainswhichhasled,amongoth
Theamazingsuccessofhumansasa【C1】______istheresultoftheevolutionarydevelopmentofourbrainswhichhasled,amongoth
Theamazingsuccessofhumansasa【C1】______istheresultoftheevolutionarydevelopmentofourbrainswhichhasled,amongoth
InatotalofsixstatesinthemiddleofAmerica,15,000assembly-lineworkersare【C1】______Japanesecarstogether.Theseautow
ThehistoryofAfrican—Americansduringthepast400yearsistraditionallynarrated【C1】______anongoingstruggleagainst【C2】___
AsweepingreviewofNASA’shumanspaceflightprogramhasconcludedthattheagencyhasanunsustainableandunsafestrategytha
Wecan______broadlybetweentheintentionofknowing,andtheintentionofdoing,whichcorrespondroughlytotheconventionald
Undertheumbrellaoftheindependentspirit,millionsofimmigrantscametothiscountryseekingshelterfromintolerance,prej
Thedifficultiesfacingthesehikersstemfromthebadweathertheyhavebeenhaving.
Woman:Whatdoyouliketodoonyoursummervacation?Man:Ilikenothingbetterthanfishingonahotsummerday.Question:What
随机试题
以下关于商品入库作业中的单货核对环节中,说法错误的是()
男,45岁,心慌、乏力、记忆力不好,曾有癫痫样发作4次,晨起床后晕倒,神志模糊,经静脉输注葡萄糖溶液后症状消失,应考虑为
请根据修订后的《刑事诉讼法》的规定,判断下列关于刑罚执行的说法哪些是错误的?()
规划研究要在国家宏观经济发展战略方针指导下,充分考虑(),提出地区或行业的发展目标和政策。
同时履行抗辩权和后履行抗辩权的适用条件中完全一致的是( )。
ArichAmericanwenttoParisandboughtapicturepaintedbyaFrenchartist.TheAmericanthoughtthepicturetobeveryfine
2021年10月,国务院发布的《2030年前碳达峰行动方案》指出,要重点实施“碳达峰十大行动”。下列属于“碳达峰十大行动”的有几项?()①能源绿色低碳转型行动②交通运输绿色低碳行动③碳汇能力巩固提升行动
下列没有语病的一句是()。
浮点加减运算结果满足()时,应作“机器零”处理。
1/One与上面两题一样,本题答案在第三个话轮中男士第三句话的最后部分:...oneadditionalre-port。这种信息和答案集中在一句话的情况在实考中较为少见,但对考生听音辨音、瞬间记忆的能力要求相当高,可以很好地锻炼考生的听力理解能力。
最新回复
(
0
)