首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
In Japan’s capital city of Tokyo, earthquake danger limits the height of buildings. The city has spread out so far and the traff
In Japan’s capital city of Tokyo, earthquake danger limits the height of buildings. The city has spread out so far and the traff
admin
2014-05-25
29
问题
In Japan’s capital city of Tokyo, earthquake danger limits the height of buildings. The city has spread out so far and the traffic has become so heavy that it is very difficult to get from one place to another. The price of land, too, has become very high. All this explains why a group of Japanese land developers came to the conclusion that there was nowhere to go but down. So far they have dug out space underground for fifteen major shopping centers, and the underground construction has only begun.
What are some of the advantages of shopping and eating underground? Clean, filtered(过滤的)air is one of them. The city of Tokyo has one of the most serious smog problems in the world. Another advantage is that there won’t be traffic accidents as that on the city’s busy streets. Still another is the convenience of moving from place to place. You’re usually right next to, or even in, a subway station. And you can even spend the night underground if you like. The Kyobashi Station, for example, in down town Tokyo, has a hotel with a bar, restaurant and barbershop.
All are the reasons for Tokyo to develop underground EXCEPT______.
选项
A、the high buildings
B、the high price of land
C、the far spreading of the city
D、the heavy traffic
答案
A
解析
文中第一段第一句中提到了建筑物的高度是因地震受到限制,因此A项的表述不合适,高大的建筑物并不是东京要向地下发展的原因。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/K9YC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Thedoghasalwaysbeenconsideredman’sbestfriend.Alwaysnotedforbeingparticularlyfaithfulinwatchingoverchildren,h
Today,movingandchangingareasmuchapartofamodernbusinesswayoflifeastheyareapartofthenativeAmerican’sorth
Ifitwereonlynecessarytodecidewhethertoteachelementarysciencetoeveryoneonamassbasisortofindthegiftedfewan
Pickouttheappropriateexpressionsfromtheeightchoicesbelowandcompletethefollowingdialoguesbyblackeningthecorresp
Theteacheralwaysloseshertemperandthestudentscannot______heranylonger.
Todayanyonewillacceptmoneyinexchangeforgoodsandservices.Peopleusemoneytobuyfood,furniture,books,bicyclesand
Americansareproudoftheirvarietyandindividuality,yettheyloveandrespectfewthingsmorethanauniform,whetheritis
Anewkindofmachine【21】totaketheplaceofhumans.Thesemachines【22】dojobsthataretoodangerousforhumans.【23】,theyare
______roundthecity,wewereimpressedbythecity’snewlook.
Itisnouse______thatyoudidn’tknowthetruth.
随机试题
精准医疗是指以个体化医疗为基础,通过基因组、蛋白质组等技术,对大样本人群与特定疾病类型进行生物标记物的分析与鉴定、验证与应用,从而精确寻找到疾病的原因和治疗的靶点,最终实现对疾病和特定患者进行个性化精确治疗。根据上述定义,下列选项不属于精准医疗的是:
A.心脏中心部位钙化,有明显移动性B.冠状沟部呈树枝状钙化影C.肺门部位钙化影D.心内膜线状钙化影E.冠状动脉内钙化影下列病例X线片可见上述哪项表现:男性,70岁。无高血压和高血脂史,近3周来常有胸痛伴
A.0.02%NaF漱口液B.0.05%NaF漱口液C.0.2%NaF漱口液D.1.23%NaF凝胶E.2%NaF溶液每周漱口使用的是
低钾性碱中毒后期出现反常性酸性尿是因为
有机磷农药是目前使用较多的农药,用于有机磷中毒解救药物有
城市公共停车场应分()三类。
李某向陈某借款10万元,将一辆卡车抵押给陈某。抵押期间,卡车因车祸严重受损。李某将卡车送到某修理厂大修,后李某无力支付2万元修理费,修理厂遂将卡车留置。经催告,李某在约定的合同期间内仍未支付修理费。此时,李某亦无法偿还欠陈某的到期借款,陈某要求修理厂将卡车
光污染泛指影响自然环境,对人类正常生活、工作、休息和娱乐带来不利影响,损害人们观察物体的能力,引起人体不舒适感和损害人体健康的各种光。从广义上来说,光污染还包括了视觉污染,即城市环境中杂乱的视觉环境。根据上述定义,下列描述不涉及光污染的是(
下面关于解释程序和编译程序的论述,其中正确的一条是______。
A、Ithasseenasteadydeclineinitsprofits.B、Ithasbecomemuchmorecompetitive.C、Ithaslostmanycustomerstoforeignco
最新回复
(
0
)