首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
It can be really frustrating(使人沮丧的)for an overweight person to go to a gym and work out with a positive attitude. All one has to
It can be really frustrating(使人沮丧的)for an overweight person to go to a gym and work out with a positive attitude. All one has to
admin
2018-08-14
61
问题
It can be really frustrating(使人沮丧的)for an overweight person to go to a gym and work out with a positive attitude. All one has to do is walk by almost any nice gym and notice all the healthy, sweating, "skinny" members. Sometimes they stare at those of us who are, well, zaftig. It is easy to see the judgment behind their eyes. Who wants to put up with that?
Many people are self-conscious of their bodies and feel isolated when joining workout classes or while exercising, especially if they are larger than most of the others in the group. Now the fitness industry is finally paying attention. Popular gyms are catering (迎合) to overweight and weight conscious customers by dedicating areas where the "skinny" people are not allowed.
There are even gyms or programs that require members to be at least 50 pounds overweight to participate.
Trainers recommend functional fitness as a practical goal, rather than six-pack abs(六块腹肌). (78)
They often use text messages to stay in touch with customers
.
Often at these specialized gyms, the trainers are overweight themselves, or working on their own weight goals, and this can help those people with anxiety caused by poor body image. The equipment has been designed for use by larger people. Wider seats, more cushioning, no mirrors, and tinted(有色的)windows for privacy, are all important changes.
(79)
Hopefully these types of gyms will successfully grow in numbers in the future
. The idea is a very simple and potentially popular one. If it helps those of us who are bigger exercise more and improve our fitness level, it’s a step in the right direction.
As for the gyms catering to overweight members, which of the following statements is NOT TRUE?
选项
A、The machines are designed for larger people.
B、Tinted windows are used to ensure extra privacy.
C、There are large mirrors on the walls.
D、The training goals are more realistic.
答案
C
解析
细节题。题干问的是“下列关于为超重者开办的健身房,哪个表述不正确?”根据定位句“更宽的座位、更多防护垫、没有镜子、保护隐私的有色玻璃窗,这些都是重要的改变”可知,C项“墙上有大镜子”是不对的,故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/KKCO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
Littlechildren(willlisten)(what)peoplesayand(tryto)imitate(what)theyhear.
Weallknowthatitispossibleforordinarypeopletomaketheirhomesontheequator(赤道),althoughoftentheymayfeeluncomf
Thepublisherwassodoubtfulthathewantedhertosplitthepublishingcostswithhim,andallshehopedwasthatitwouldmak
Onetypeofpersonthatiscommoninmanycountriesistheonewhoalwaystriestodoaslittleaspossibleandtogetasmuch(
Thesecourses,ifproperlyconducted,will______themindsofthestudents.
Friendisbetterthanfortune.Friendisworsethanpoisoninsome【C1】______.Theabovetwostatementsareoppositeandseemto
TheA(anti-smoking)campaignB(oncampus)hasmadeC(quiteanimpact)D(with)thestudents.
Aspricesandbuildingcostskeeprising,the"do-it-yourself"(DIY)trend(趋势)intheU.S.continuestogrow."Weneededfu
Hiswifehastoworkhardathome,andperhapsoutsidethehome______.
随机试题
如图是洞口标志。
大出血时面色苍白,大汗淋漓,四肢厥冷,昏厥,脉微欲绝,为
痛觉敏感器所具有的生理特性包括
A.HBsAgB.抗-HBsC.HBcAgD.抗-HBcE.抗-Hbe不游离存在于血液中的标记物为
银行代理信托产品的风险有()。
物流信息指的是在物流活动进行中产生及使用的()。
取消高中阶段的文理分科,应当慎行。只有当绝大部分学校的课程、师资等教育资源丰富起来时,我国高中教育阶段实施真正意义上的学分制教育才具有坚实的发展基础;只有当包括高考和高校录取制度改革在内的教育整体改革逐步完成时,全面取消文理分科方可说水到渠成。全
对线性表进行二分法检索,其前提条件是()。
Alanguageisasignalingsystemwhichoperateswithsymbolicvocalsounds,andwhichisusedbyagroupofpeopleforthepurpo
TheAmericaneconomicsystemisorganizedaroundabasicallyprivateenterprise.It’s【B1】______economyinwhichconsumersdeterm
最新回复
(
0
)