首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
I came to India a year ago to find a village in which I could live and write but it was many months before I settled down happil
I came to India a year ago to find a village in which I could live and write but it was many months before I settled down happil
admin
2012-07-17
48
问题
I came to India a year ago to find a village in which I could live and write but it was many months before I settled down happily in this Himalayan community.
I wasted a lot of time looking for the "typical" village, yet no such thing exists. Conditions vary too widely. But the villages I stayed in had much in common—poverty, dirt, ignorance. Often the villagers themselves were puzzled, suspicious. Why had I come? I had put aside my work as a political journalist because my ideas had changed. I had come to believe that what was happening in the Third World was more important than anything else. But to understand how three-quarters of the world’s people live, and how their future might affect ours, I felt that I first had to try and share their way of life.
In the end I chose a mountain village because it was a little cooler than those in the plains. I took the bus from town along a bumpy road. Then came a rough walk down a steep path to the river. After this I began the climb into the Mils. Whenever I stopped to catch my breath, there was a magnificent view. After several hours’ walk the village came into view.
While looking for a "typical" village the writer found______.
选项
A、he was searching for the impossible
B、all the villages were exactly the same
C、the villagers made him feel confused
D、the villagers asked him a lot of questions
答案
A
解析
文中第二段第一句说:“我浪费了许多时间寻找‘典型’的村子,然而这种事情是不存在的。”由此可以看出,选项A正确。其余三个选项均不符合文中内容。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/KLXO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
PsychologistAlfredAdlersuggestedthattheprimarygoalofthepsyche(精神)wassuperiority.Although【C1】______hebelievedthati
Ifitwereonlynecessarytodecidewhethertoteachelementarysciencetoeveryoneonamassbasisortofindthegiftedfewan
Wright,acomputerscientist,isplottinganexperimentwithahumanoidrobotcalledNao.Heandhiscolleaguesplantointroduc
Althoughthereareplansto______additionalpensions,thiswillnotaffectanyoneretiringbefore1998andwillonlymarginall
Cultureistransmittedlargelybylanguageandbythenecessityforpeopleinclosecontacttocooperate.Themoreextensivethe
Dotoday’skidsmaketerribleentry-levelworkers?【T1】That’saquestionmuchonemployers’mindsasgraduationseasonkicksoff
LatelyIgotachancetoreadPeoplemagazine’smostrecentcompilationof"The50MostBeautifulPeopleintheWorld."Itwas
Theoldbeliefthattheuniverseneverchangesisquitewrong.Evenbeforetheinventionofthetelescope,astronomersnoticedt
Sixtydayswalkingovericeandsnowintemperatureaslowas-45°C,withnothingtokeepyoucompanyexcepttheoccasionalpo
Concernwithmoney,andthenmoremoney,inordertobuytheconveniencesandluxuriesofmodernlife,hasbroughtgreatchanges
随机试题
气滞证的临床表现特点是
既有祛风湿,又有强筋骨功效的药物是()
城市生活垃圾产生量预测的方法一般有()。
假设其他条件相同,如果企业的增值率(不含税增值额/不含税销售额)高于无差别点增值率(3%/17%),则选择成为一般纳税人有助于减轻增值税税负。()
简述影响问题解决的主要因素。
2014年,房地产开发企业房屋施工面积726482万平方米,比上年增长9.2%,增速比1—11月回落0.9个百分点。其中,住宅施工面积515096万平方米,增长5.9%。房屋新开工面积179592万平方米,下降10.7%,降幅扩大1.7个百分点。其中,住宅
辩论赛的主办方决定,除非是来自法学院的大二学生,否则不能取得参赛资格。以下哪项如果为真,说明主办方上述决定没有得到贯彻?I.黄芳是来自法学院的大二学生,没有取得参赛资格Ⅱ.李磊是来自经济学院的学生,取得了参赛资格Ⅲ.刘飞不是大二学生,取得了参赛资格
试析作为“社会群体成员”的受众观。
下列关于美国宪法的表述,正确的是()。
September25,2010TLEFCMr.JohnSutton490LandsdowneRoadBuffalo,NY14203DearJohn,Thankyouverymuchforyouremail.Th
最新回复
(
0
)