首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The organization behind the Law School Admission Test reported that the number of tests it administered this year dropped by mor
The organization behind the Law School Admission Test reported that the number of tests it administered this year dropped by mor
admin
2015-11-16
55
问题
The organization behind the Law School Admission Test reported that the number of tests it administered this year dropped by more than 16 percent, the largest decline in more than a decade.
The decline reflects a spreading view that the legal market in the United States is in terrible shape and will have a hard time absorbing the roughly 45 ,000 students who are expected to graduate from law school in each of the next three years.
Many lawyers and law professors have argued in recent years that the legal market will either stop developing or shrink as technology allows more low-end legal work to be handled overseas, and as corporations demand more cost-efficient fee arrangements from their firms.
That argument, and news that so many new lawyers are struggling with immense debt, is changing the way law school is perceived by undergrads. Word is getting through that law school is no longer a safe place to sit out an economic recession—an article of faith for years—and that strong grades at an above-average school no longer guarantees a six-figure law firm job.
" For a long time there has been this culturally embedded perception that if you go to law school, it will be worth the money," said Kyle McEntee of Law School Transparency. "The idea that law school is an easy ticket to financial security is finally breaking down. "
Law schools have also suffered through some critical press in the last couple of years. Some blogs, most of them written by unemployed or underemployed graduates, have accused law schools of tempting students with questionable data. Attention has focused on a crucial statistic: the percentage of graduates who are employed nine months after graduation.
In recent months, class-action lawsuits have been filed against more than a dozen law schools, charging that students were deceived into enrolling by postgraduate employment figures that were vastly, and falsely, inflated(夸张的). Even if law schools are able to defeat these lawsuits—and many legal scholars anticipate they will—the media attention has been bruising.
For some law schools, the gradually diminishing number of test-takers represents a serious long-term challenge.
"What I’d anticipate is that you’ll see the biggest falloff in applications in the bottom end of the law school food chain," said Andrew Morriss of the University of Alabama School of Law. " Those schools are going to have significant difficulty because they are dependent on tuition to fund themselves and they’ll either have to cut class size to maintain standards, or accept students with lower levels. "
If they take the second course, Mr. Morriss said, it would hurt the school three years later because there is a strong correlation between poor performance on the LSAT and poor performance on the bar exam. If students start failing the bar, then the prestige of the school will drop, which would mean lowering standards even more. "At that point," Mr. Morriss said, "the school is risking a death spiral. "
What did the undergrades think about the law school in the past?
选项
A、Law school was not attractive to students any more.
B、Students graduated from law school would have heavy debts.
C、Graduates of law school could find a job even in the recession.
D、Law school meant a good job in the law firm with high salary.
答案
C
解析
由题干关键词undergrades和in the past定位到第四段第二句。由该句可知,法学院不再是躲避经济衰退的避难所,因此C)“法律学院的毕业生甚至在经济衰退期都能找到工作”与定位句陈述一致,故为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/KYQ7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Economistsusuallystudymarkets.Now,twoAmericanshavewontheNobelPrizeineconomicsfornotstudyingmarkets.Theywills
ABritishstudyhasfoundthatBvitaminscanreducebrainshrinkageinolderpeoplewithmildmemoryloss.It【B1】______thatBv
ABritishstudyhasfoundthatBvitaminscanreducebrainshrinkageinolderpeoplewithmildmemoryloss.It【B1】______thatBv
A、Toevaluatethesurveyor’sreportonrenovation.B、TodobusinesswiththeRussiansonsellingElizabethTower.C、Todiscusst
Itcouldbepossibletolearnnewskillswhileyousleep,accordingtoAmericanscientists.ResearchersatYaleUniversityinves
A、Physics.B、Mathematics.C、Environmentalscience.D、Lifescience.A
希望工程(ProjectHope)是于1989年发起的一项公益事业,以救助贫困地区失学少年儿童(youngdropouts)为目的。帮助建设希望小学与资助贫困学生是希望工程的两大主要任务。中国仍然是一个发展中国家,贫困地区缺乏教育经费的问题依旧严峻。超
中国人非常重视“吃”。“民以食为天”这句古老的俗语可谓众所周知。食物可口和营养丰富一直被当作日常生活的基本要素。中国的烹饪(cuisine)文化源远流长,始于商周朝,距今约3500年。中国现有的菜肴品种有11000种之多,烹调方法也有50多种。在漫长的发展
A)TheSupremeCourtunambiguouslyruledWednesdaythatprivacyrightsarenotsacrificedto21stcenturytechnology,sayinguna
随机试题
超声图像中,形成均匀低回声的是
引起医院内肺炎的致病原大多是()
Fo目前仅用于
下列何药对心绞痛和高血压均有效
疟疾产生黑尿热常与患者缺乏下列哪种酶有关
下列哪一类案件可以由被告住所地法院管辖?()(司考.四川.2008.3.39)
[2004年第42题]热量传递有三种基本方式,它们是导热、对流和辐射。关于热量传递,下面哪个说法是不正确的?
发现食品安全事故,事故单位应当向食品安全监督管理部门报告。()
以下不能定义为用户标识符是
OnehundredandthirteenmillionAmericanshaveatleastonebank【B1】______creditcard.Theygivetheirowners【B2】______credit
最新回复
(
0
)