首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A recent spate of launching and operating mishaps with television satellites led to a corresponding surge in claims against comp
A recent spate of launching and operating mishaps with television satellites led to a corresponding surge in claims against comp
admin
2014-10-21
48
问题
A recent spate of launching and operating mishaps with television satellites led to a corresponding surge in claims against companies underwriting satellite insurance. As a result, insurance premiums shot up, making satellites more expensive to launch and operate. This, in turn, has added to the pressure to squeeze more performance out of currently operating satellites. Which of the following, if true, taken together with the information above, best supports the conclusion that the cost of television satellites will continue to increase?
选项
A、Since the risk to insurers of satellites is spread over relatively few units, insurance premiums are necessarily very high.
B、When satellites reach orbit and then fail, the causes of failure are generally impossible to pinpoint with confidence.
C、The greater the performance demands placed on satellites, the more frequently those satellites break down.
D、Most satellites are produced in such small numbers that no economies of scale can be realized.
E、Since many satellites are built by unwieldy international consortia, inefficiencies are inevitable.
答案
C
解析
根据短文,卫星事故导致保险索赔大量增加,依次地,提高了保险费。更高的保险费使得卫星更昂贵,导致对卫星工作能力增加的需求。如果(C)是正确的,对工作能力的更大需求会通过增加事故的次数导致成本的进一步上升,因此推动保险费进一步上升,因此,(C)是正确答案;选项(A)、(D)和(E)都描述了与成本相关的因素,但没有理由相信,短文中所描述的情形会导致由这些因素引起的成本上升;相似地,不可能有指出它无法工作的原因,如(B)提到的,与卫星成本维持稳定没有矛盾。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/KZtO777K
本试题收录于:
GMAT VERBAL题库GMAT分类
0
GMAT VERBAL
GMAT
相关试题推荐
Onespringafternoonfiveyearsago,JimmywascryinginthehallofTaipei’sSherwoodHotel.Lifeseemedunfair.Thepeoplewho
Extensivenewstudiessuggestthattheworldhasmadeextraordinaryprogressinreducingpovertyinrecentdecades.Theresearch
In1984,PresidentRonaldReaganproposedthattheUnitedStates______alaunchlaboratoryforaneweraofspaceexploration.
Ashleyisveryshowyandshealwayswantstobethe______ofattentioninpublic.
Friendshipisunconditionalanduncritical,basedonlyonmutualrespectandtheabilitytoenjoyeachother’scompany.Theseau
InChinaitisrelativelyusualtoaskpeopletheirage,butintheWestthisquestionisgenerallyregardedasimpolite.Thisi
Todayanyonewillacceptmoneyinexchangeforgoodsandservices.Peopleusemoneytobuyfood,furniture,books,bicyclesand
SpeakerA:Hi,John.Nicetomeetyouagain.Howisyourprojectgoing?SpeakerB:______
Overtheyears,collegestudentshavestoodtogetherforwhattheybelievein,fromcivilrightstoanti-warpoliciestothemor
Overtheyears,collegestudentshavestoodtogetherforwhattheybelievein,fromcivilrightstoanti-warpoliciestothemor
随机试题
Tom,withadog,______standingatthegate.
溶血性贫血时,血涂片红细胞中常可见到
患者,女性,65岁,次日准备行冠状动脉旁路移植术,晚餐时家人及室友劝其多吃点饭,晚餐后患者主诉心前区疼痛、憋气,立即舌下含服硝酸甘油片1mg,症状不缓解,患者仍主诉心前区及在肩胛后疼痛伴有大汗,频发室性早搏,该患者可能发生了
某公司承建一座双孔箱涵顶进工程。箱涵横断面总宽度28m,预制高度6.5m,沿道路中线预制长度22m。箱涵前设钢刃脚,顶进后背挡土墙用工字钢密排,混凝土预制顶进后背块做后背。预制箱涵采用明挖基坑施工,基坑自然放坡,坡度1∶0.5。现况地面标高为20.5
下列不属于个人住房贷款的主要风险点的是()。
马路上的红绿灯从上到下排列顺序是黄、红、绿。()
在一次聚会上,10个吃了水果色拉的人中,有5个很快出现了明显的不适。吃剩的水果色拉立刻被送去检验。检验的结果不能肯定其中存在超标的有害细菌。因此,食用水果色拉不是造成食用者不适的原因。如果上述检验结果是可信的,那么以下哪项对上述论证的评价最为恰当
在设计窗体时双击窗体的任何地方,可以打开的窗口是( )。
PassageThreeWhichparagraphssupporttheauthor’sideathatextremegamesarepopular?
A—interestrateB—nottransferableC—thesumofthedepositD—demanddepositE—currentaccountF—fixeddepositC—irrevocablecre
最新回复
(
0
)