首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Reducing calories by 30 percent appears to slow the rate of aging in monkeys, providing new evidence that humans might live long
Reducing calories by 30 percent appears to slow the rate of aging in monkeys, providing new evidence that humans might live long
admin
2013-07-02
54
问题
Reducing calories by 30 percent appears to slow the rate of aging in monkeys, providing new evidence that humans might live longer by eating less. A study by the National Institutes of Health using about 200 monkeys has shown that a well-balanced diet that includes a sharp reduction in calories caused the animals to have a lower body temperature, a slower metabolism(新陈代谢)and fewer changes in the biochemical markers for aging.
"This shows that what has been demonstrated in mice also can apply in primates(灵长类动物)," said Dr. George Roth, a scientist at the gerontology research center of the National Institute on Aging. "We have known for 70 years that if you feed laboratory mice less food, they age slower, they live longer and they get diseases less frequently, " he said. "We find that monkey respond in the same way as rodents and that the same biological changes may be in play here. "
Joseph Kemnitz, a researcher at the primate center at the University of Wisconsin in Madison, said that changing the diets of monkeys in his laboratory had had similar effects but that the study was not finished. "The findings to date from several labs do suggest that the intervention has beneficial effects on health and on reducing age-related diseases and may ultimately extend the life span for primates, " he said.
Dr. Barbara Hansen of the obesity and diabetes research center at the University of Maryland in Baltimore said that her laboratory had been studying the effects of dietary restriction on the life span of rhesus monkeys(猕猴)for almost 15 years and that the results to date had shown that the monkeys have less illness and obesity. She said it would take at least 10 years to prove that reducing calories extends life. Dr. Hansen said that half of the monkeys on unrestricted diets died prematurely, while only 12.5 percent of those on calorie-restricted died at an early age. Restricting calories, she said, reduced the rates of cancer, heart disease and diabetes in the test animals. Monkeys in the study may live three decades or longer, and a complete test of the hypothesis would require a full monkey lifetime, Dr. Hansen said.
In the N. I. H. study, Dr. Roth said, monkeys adapted to restricted calories by dropping their temperature by about one degree and slowing the metabolic demands of the body. Dr. Roth said other biochemical measurements also showed that eating less was healthy for the monkeys. "We have monkeys of all different ages, and those on caloric restrict all showed the same drop in temperature along with the other beneficial effects," he said.
The study is continuing and involves 200 monkeys. Dr. Roth said that the diets of the monkeys included all of the required vitamins and other nutrients but that half of the monkeys received about 30 percent fewer calories than a control group.
The significance of the findings in the study on monkeys is that______.
选项
A、animals’ temperature is lower than that of humans
B、eating less may extend humans’ life
C、diet with low calories can keep people’s metabolism quick
D、a low body temperature is good for people’s health
答案
B
解析
事实细节题。第一段首句指出减少30%的卡路里可以延缓猴子的老化进程,这一发现提供了一种新的证据,证明人类可以通过减少食物摄入延长寿命。由此看出可能延长人类寿命是此研究的意义所在,故[B]项正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Kcn7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Inmanycountries,authorityisseldom,ifever,questioned,eitherbecauseitishighly【B1】______,orbecauseitisfeared.So
A、Treatingfriendsofthehouse-owner.B、Sweepingtheflooreveryday.C、Wateringthegarden.D、Cuttinggrassonthelawn.D事实细节
PresidentClintonlatertodayjoins【B1】______PresidentsFord,CarterandBushat"thepresident’ssummitforAmerica’sfuture"【
PresidentClintonlatertodayjoins【B1】______PresidentsFord,CarterandBushat"thepresident’ssummitforAmerica’sfuture"【
A、Theyhaveaprivatetutor.B、Theygotoaregularschool.C、Theyattendaspecialschool.D、Theyaretaughtbytheirparents.
A、$100milliondollars.B、$670milliondollars.C、$20billiondollars.D、$25billiondollars.C短文说,今年假期网上消费估计达250亿美元,比去年增长25%,则去
A、DevelopmentoftheNationalFlagB、PoweroftheNationalFlagC、TypesofFlagsD、UsesofFlagsAWhatisthebesttitleforthe
Comparisonsweredrawnbetweenthedevelopmentoftelevisioninthe20thcenturyandthediffusionofprintinginthe15thand1
Newtechnologylinkstheworldasneverbefore.Ourplanethas【B1】_____.It’snowa"globalvillage"wherecountriesareonlyse
Newtechnologylinkstheworldasneverbefore.Ourplanethas【B1】_____.It’snowa"globalvillage"wherecountriesareonlyse
随机试题
男女双方基于一定的客观现实基础和共同的生活理想,在各自内心形成的最真挚的彼此倾慕、互相爱悦,并渴望对方成为自己的终身伴侣的最强烈持久、纯洁专一的感情是
Windows的设备管理程序支持即插即用(PnP)功能。
轻度慢性肝炎的特征性病变足
下列论述中,()不符合本质安全化原则的论点。
企业采用权责发生制作为核算基础,下列各项中,不属于本期收入或费用的是()。
在中国境外设立的中国企业,在向国内报送财务报表时应当()。
下列属于《中小学教师职业道德规范》内容的是()
维生素对维持人体机能非常重要,某保健品公司以此为卖点宣传其生产的营养品。该公司称其产品每份的维生素含量是人体日常需求的1.5倍,可以充分满足人体对各种维生素的需求。然而,_____因此,该公司进行了虚假的宣传。以下哪个选项放到上文划线处最合适?
Intheprecedingfigure,eachofthefoursquareshassidesoflength2x.IftrianglePQRisformedbyjoiningthecentersofth
Thereasonsomechildrenarebackwardinspeakingtodayisthat______.Accordingtothepassage,whichofthefollowingisTRU
最新回复
(
0
)