首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
财经
The men who race the cars are generally small, with a tight, nervous look. They range from the early 20s to the middle 40s, and
The men who race the cars are generally small, with a tight, nervous look. They range from the early 20s to the middle 40s, and
admin
2015-03-08
50
问题
The men who race the cars are generally small, with a tight, nervous look. They range from the early 20s to the middle 40s, and it is usually their nerves that go first.
Fear is the driver’s constant companion, and tragedy can be just a step behind. Scarcely a man in the 500 does not carry the scars of ancient crashes. The mark of the plastic surgeon is everywhere, and burned skin is common. Sometimes a driver’s scars are invisible, part of his heritage. Two young drivers, Billy Vukovich and Gary Bettenhausen, raced in their first 500 in 1968. Less than 20 years before, their fathers also competed against one another on the Indy track and died there.
All this the drivers accept. Over the years, they have learned to trust their own techniques, reflexes, and courage. They depend, too, on a trusted servant------scientific engineering. Though they may not have had a great deal of schooling(an exception is New Zealand’s Bruce McLaren, who has an engineering degree), many drivers are gifted mechanics, with a feeling for their engines that amount to kinship.
A few top drivers have become extremely wealthy, with six-figure incomes from prize money, endorsements, and jobs with auto-product manufacturers. Some have businesses of their own. McLaren designs racing chassis(底盘). Dan Gurney’s California factory manufactured the chassis of three of the first four ears in the 1968 Indy 500, including his own second place car.
Yet money is not the only reason why men race cars. Perhaps it isn’t even the major reason. Three-time Indy winner(1961, 1964, 1967)A. J. Foyt, for example, can frequently be found competing on dirty tracks in minor-league races, where money, crowds and safety features are limited, and only the danger is not. Why does he do it? Sometimes Foyt answers, "It’s in my blood." Other times he says, "It is good practice." Now and then he replies, "Don’t ask dumb questions."
The statement "it is usually their nerves that go first" means______.
选项
A、at first they all have a nervous look
B、they often find they can’t bear the tension even if they are in good condition
C、someday they find they can’t make responses to any risk
D、they can continue their career at most until the middle 40s
答案
B
解析
此句为过渡句,有承上启下的作用。第二段段首讲“Fear is the driver’s constant companion,and tragedy can be just a step behind.”说明无论状态多好,赛车总会给车手带来紧张情绪。所以B项正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Kjgc777K
本试题收录于:
英语题库银行系统招聘考试分类
0
英语
银行系统招聘考试
相关试题推荐
Scienceisadominantthemeinourculture.Sinceittouchesalmosteverytacetofourlife.educatedpeopleneedatleastsomeac
People__________thenewTVplay.
Thebigsnowlastedfivedays.Peopletrappedinthestationwerebadlyin__________offoodandwater.
Ingeneral,oursocietyisbecomingoneofgiantenterprisesdirectedbyabureaucraticmanagementinwhichmanbecomesasmall,we
Hehaschangedalot.He______notwhathe______.
refertothefollowingarticle.Proponentsofdifferentjazzstyleshavealwaysarguedthattheirpredecessor’smusicalstyledi
Proponentsofdifferentjazzstyleshavealwaysarguedthattheirpredecessor’smusicalstyledidnotincludeessentialcharacte
Themenwhoracethecarsaregenerallysmall,withatight,nervouslook.Theyrangefromtheearly20stothemiddle40s,and
Themenwhoracethecarsaregenerallysmall,withatight,nervouslook.Theyrangefromtheearly20stothemiddle40s,and
随机试题
简述数据库运行管理功能。
根据《危险废物贮存污染控制标准》,危险废物贮存设施应选在地质结构稳定,地震烈度不超过()的区域内。
合同结构图反映了一个建设项目参与单位之间的()。
下列关于可行性研究的作用的表述,错误的有( )。
【2018下】请认真阅读下文,并按要求作答。如指导小学中年段学生学习本文,试拟定教学目标。
下列体现公安专业工作的危险性的有()。
在公路发展的早期,它们的走势还能顺从地貌,即沿河流或森林的边缘发展。可如今,公路已无所不在,狼、熊等原本可以自由游荡的动物种群被分割得七零八落。与大型动物的种群相比,较小动物的种群在数量上具有更大的被动性,更容易发生杂居现象。对上面文字最恰当的概括是:
若某条无条件转移汇编指令采用直接寻址,则该指令的功能是将指令中的地址码送入(1)。
PASSAGETHREEWhatdoestheauthormeanby"eatingjustonthelightersideofwhatIreallyneed"?
A、Stomachcancer.B、Skincancer.C、Lungcancer.D、Bloodcancer.AA是老师提到阳光可以防御癌症后列举的例子之一。B是曝晒导致的。
最新回复
(
0
)