首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The poverty line is the minimum income that people need for an acceptable standard of living. People with incomes below the pove
The poverty line is the minimum income that people need for an acceptable standard of living. People with incomes below the pove
admin
2012-10-30
46
问题
The poverty line is the minimum income that people need for an acceptable standard of living. People with incomes below the poverty line are considered poor. Economists study the causes of poverty in order to find solutions to the problem.
As the general standard of living in the country rises, the poverty line does, too. Therefore, even with today’s relatively high standard of living, about 10 percent of the people in the United States are below the poverty line. However, if these people had stable jobs, they ’could have an acceptable standard of living. Economists suggest several reasons why poor people do not have jobs.
For one thing, more than half of the poor people in the United States are not qualified to work. Over 40 percent of the poor people are children. By law, children less than 16 years old cannot work in many industries. A large number of poor people are old. Many companies do not hire people over 65 years old, the normal retirement age.
Some poor adults do not look for jobs for a variety of personal reasons: they are sick, they do not have any motivation. They have family problems, or they do not believe that they can find a job.
Other poor people look for a job but cannot find one. Many poor adults never go to high school. Therefore, when they look for jobs, they have few skills that they can offer.
At the present time, the government thinks it can reduce poverty in the country in the following ways.
First, if the national economy grows, businesses and industries hire more workers. Some of the poor who are qualified to look for jobs may find employment. Then they will no longer be below the poverty line.
Second, if society invests in the poor, the poor will become more productive. If the government spends money on social programs, education, and training for poor people, the poor will have the skills to offer, then it is more likely that they can find jobs.
Finally, if the government distributes society’s income differently, it raises some poor people above the poverty line. The government collects taxes from the non-poor and gives money to the poor. These payments to the poor are called welfare.
Some economists are looking for better solutions to the poverty problem. However, at the present time, many people depend on welfare for a minimally acceptable standard of living.
Which of the following is NOT true?
选项
A、Ten percent of the Americans live a poor life.
B、Poor people are those who live below the poverty line.
C、The poverty line rises as the general standard of living rises.
D、The poverty line tends to be at the same level.
答案
D
解析
细节题。根据文章第一段第二句和第二段前两句,我们可以肯定选项B、C和A是正确的,同时也否定了选项D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Kp57777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
It’sofficialthatmarriedpeoplearehealthier,oratleasttheythinktheyare.AnAmerican【B1】______ofover100,000peoples
ForAmericans,timeismoney.Theysay,"Youonlygetsomuchtimeinthislife;you’dbetteruseitwisely."The【B1】______will
ForAmericans,timeismoney.Theysay,"Youonlygetsomuchtimeinthislife;you’dbetteruseitwisely."The【B1】______will
A、Herhairstyleisverybeautiful.B、Herhairstyleisnotnice.C、Thehairstylereallychangesherappearance.D、Thewomanhasa
A、Itwasrising.B、Itwaslowering.C、Itremainedunchanged.D、Itwasfluctuating.B细节题。通过浏览选项可知,本题问的是变化趋势。是上升?下降?未变?还是波动?文中关键句子
ComputerCrimeAcomputercrimeisgenerallydefinedasonethatinvolvestheuseofcomputersandsoftwareforillegalpurp
ComputerCrimeAcomputercrimeisgenerallydefinedasonethatinvolvestheuseofcomputersandsoftwareforillegalpurp
ComputerCrimeAcomputercrimeisgenerallydefinedasonethatinvolvestheuseofcomputersandsoftwareforillegalpurp
ComputerCrimeAcomputercrimeisgenerallydefinedasonethatinvolvestheuseofcomputersandsoftwareforillegalpurp
His______changedveryquickly;onemomenthewascheerful,andthenexthe’scomplainingabouteverything.
随机试题
设函数g(x)=1+x,且当x≠0时,f[g(x)]=
以下关于破伤风患者的叙述哪项是错误的
甲公司出资70%,乙公司出资30%共同设立有限责任公司丙(注册资本2000万元),双方的《投资协议》约定:丙公司董事会成员为三人,第一任董事长由乙公司推荐、财务总监由甲公司推荐;股东拒绝参加股东会会议的,不影响股东会决议的效力。根据以上情况,回答下列问题:
市场条件是指行权价格、可行权条件以及行权可能性与权益工具的市场价格相关的业绩条件。()
甲公司有关资料如下:(1)甲公司的利润表和资产负债表主要数据如下表所示。其中,2016年为实际值,2017年至2019年为预测值(其中资产负债表项目为期末值)。(2)甲公司2017年和2018年为高速成长时期,年增长率在6%~7%之间;2019年销售
Theideathatpeoplemightbechosenorrejectedforjobsonthebasisoftheirgenesdisturbsmany.Such【C1】______may,however,
完善程序。【要求】1)打开“T盘”中“P1.vbp”文件,按参考界面形式编辑窗体界面,完善程序后,直接保存所有文件。【题目】本程序的功能是生成由n(n通过InputBox函数输入)个3位升序数构成的随机数组。所谓下面程序的功能是实现两个分数相加。分数
IwantedtobuyacolorTVsetthisyear,butmybrotherrejectedtheidea______atriptothebeach.
A、10.B、9.C、12D、8A题目询问男士多大时开始对集邮感兴趣。对话刚开始便一问一答给出此题的答案,第二句“…whenIwasabouttenyearsold”即得出答案为选项A(10)。
Theyear2005isthemidpointofadecadethatspansthreeunique,importanttransitioninthehistoryofhumankind.
最新回复
(
0
)