首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
From the perspective of the poor, it seems obvious that the benefits would outweigh the costs. The benefits to poor people of no
From the perspective of the poor, it seems obvious that the benefits would outweigh the costs. The benefits to poor people of no
admin
2015-01-09
45
问题
From the perspective of the poor, it seems obvious that the benefits would outweigh the costs. The benefits to poor people of no longer being poor would be enormous. Their intake of protein and other nutrition would increase their choice of housing and the quality of the housing they select would improve. Crimes related to poverty(that the poor generally commit against each other)—murder, rape, robbery, burglary, child abuse, spouse abuse, and drug related crimes—would probably decrease. Apart from these specific improvements, the poor would benefit by an increase in the control over their own lives. Increased purchasing power represents a part of this. More money to spend not only permits the purchase of additional goods and services but greatly widens the choice of goods and services that potentially could be purchased. The poor, if no longer poor, would also gain greater control of various non-fiscal aspects of their lives. As their economic stake in society increases, their political stake is likely to increase as well. They will note more, and thus exercise a greater influence in municipal, local, state, and federal elections. As a result, elected officials will respond to them more effectively. Agencies of government—police, fire, sanitation, streets, parks, and so forth—will also respond more promptly and effectively. Public school systems in particular will be more responsive. The former poor who dislike the education their children are getting in public schools will have an increased ability to "vote with the dollars" by enrolling their children in previously unaffordable private schools or moving to living quarters in previously unaffordable communities. Responding to the former poor will become a matter of survival for the teachers and administrators who depend for their livelihood on the public schools.
While the benefits to the poor of enjoying a right not to be poor may for the most part be obvious, some potential disadvantages—to them—should also be considered. First, will not the creation of a right not to be poor reduce the motivation of the poor to exert themselves to get out of poverty? It is arguable that to the extent that self-help is rendered unnecessary to achieve a minimum living standard, many of the poor will refrain from enrolling in the schools, undertaking the enterprises, and in general taking the risks that today elevate many of them not only above the poverty line but into the middle class and beyond. The establishment of a right not to be poor could result, arguably, in the poor as a whole—or at least a substantial percentage of them—ending up economically worse off in the long run. Second, to the extent that a guarantee of non-poverty reduces the poor’s incentive to exert themselves, will there not be a parallel reduction in their innovative contributions to the economic well-being of our entire society—including the well-being of the former poor along with the well-being of the rest of us? In other words, a guarantee of non-poverty may arguably induce the poor child—whose deprivation would otherwise have spurred the child to graduate from high school, finish college, get a Ph.D. in physics, and win the Nobel Prize for devising a way to produce cheaper energy—to refrain, because of the security offered by the guarantee, from embarking on a course that would greatly benefit all former poor people as well as society as a whole.
"Vote with dollars"means_____.
选项
A、to choose what they like by the use of money
B、to move to living quarters in previously unaffordable communities
C、to send their children to better private schools
D、to elect a leader with the treatment of dollars
答案
A
解析
细节题。解题点在第一段倒数第二句。文章提到“…“vote with the dollars”by enrolling their children in previously unaffordable private schools or moving to living quarters in previously unaffordablecommunities”,据此可知,所谓的用钱投票就是,有了钱可以有更多的选择,比如上私立学校和搬入学区等等。B、C、D选项分别是“vote with the dollars”的其中一层含义,不能完全表达其内涵,故不选,因此正确答案是A选项。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/KqQO777K
0
考博英语
相关试题推荐
Directlyhesawher,hefell______inlove.
Atmanycolleges,smokersarebeingrunnotjustoutofschoolbuildingsbutoffthepremises.OnNov.19,theUniversityofKen
Atmanycolleges,smokersarebeingrunnotjustoutofschoolbuildingsbutoffthepremises.OnNov.19,theUniversityofKen
Atmanycolleges,smokersarebeingrunnotjustoutofschoolbuildingsbutoffthepremises.OnNov.19,theUniversityofKen
Whatifoursocietyusesnew-foundtechnologiesof"geneticengineering"tointerferewiththebiologicalnatureofhumanbeings
Thechild’sbadbehaviorisoftenmorethanawayoftryingto______hismother’sattentionawayfromhissister.
Theideaofbuilding"NewTowns"toabsorbgrowthisfrequentlyconsideredacure-allforurbanproblems.Itiserroneouslyassu
DuringMcDonald’searlyyearsFrenchfriesweremadefromscratcheveryday.RussetBurbankpotatoeswere【1】,cutintoshoestrin
Mr.Scottaskedforanassistantbecausehisworkloadwastoo______.
Despitethefactthattheywere______whentheymarried,after30yearstheylivetogetherharmoniously.
随机试题
在中间派别中,由邓演达领导的是()
我国《医师法》规定,医师进行试验性临床医疗,应经医院批准,但无须征得病人本人或家属的同意。()
需摄取穿胸位(侧位)的是
动植物检疫法禁止进境物的范围包括:动植物病原体(包括菌种、毒种等)、害虫及其他有害生物;动植物疫情流行的国家和地区的有关动植物、动植物产品和其他检疫物;( );土壤。
运输费率取决于商品种类、质量、运输距离、服务水平和其他选择性要求。下面关于运输费率的说法中错误的是()。
客观公正性原则
行政决策是行政管理的中心环节,是整个行政活动的核心、基础和关键。试述如何实现行政决策的民主化和科学化。
三个采购员定期到某市场去采购,甲每隔1天去一次,乙每隔6天去一次,丙每隔9天去一次,三人星期三第一次在市场相会,那下次相会是星期几?()
A、B、C三个试管中各盛有10克、20克、30克水,把某种浓度的盐水10克倒入A中,充分混合后从A中取出10克倒入B中,再充分混合后从B中取出10克倒入C中,最后得到C中盐水的浓度为0.5%。则开始倒入试管A中的盐水浓度是()。
现在的诗词普及,还有许多需要留心和甄别的地方,如今市面上诗词普及的图书尤其多,也尤为________。有不少普及读物,其中文字错漏百出,采用的故事也都是________,甚至是杜撰而来。作为读者,应该加以甄别,尽量选择学者编写的图书,他们的材料、解读都较为
最新回复
(
0
)