首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Read five students’ talks about traveling around Europe using an Inter-Rail ticket. The ticket allows people under the age of t
Read five students’ talks about traveling around Europe using an Inter-Rail ticket. The ticket allows people under the age of t
admin
2011-03-01
37
问题
Read five students’ talks about traveling around Europe using an Inter-Rail ticket. The ticket allows people under the age of twenty-six to travel wherever they want within Europe for one month. For questions 61 to 65, match the name of each person (61 to 65) to one of the statements (A to G) given below. Mark your answers on ANSWER SHEET 1.
Patricia:
I went by Inter-Rail this summer with a group of friends from university. I think it worked very well, although a few of them said they’d never do it again--I guess it wasn’t quite like they thought it was going to be--not as comfortable probably. We usually slept in hostels or on the train so we were completely exhausted but I think we had a great time. Next year I’ll see if I can perhaps visit fewer places and not get so worn out.
Davis:
I traveled about 6,000 kilometres in four weeks with a couple of friends from college. We spent weeks planning out the route and all the places we were intending to go to. Would I do it again? Well, I’d have to think carefully about that but, on the whole the trip was good for me as I was the official translator, which was great as I’m normally a bit shy of talking to people I don’t know. On the last night of the holiday they treated me to a really expensive meal for helping them out. It was terrific!
Jenison:
Well, I guess I had a good time now when I look back on it, and I saw eight countries in four weeks. Everything went well but I think that from now on I’ll probably choose to do something else. I want to meet local people rather than just people who work for the train service! I did get to know quite a few other English and American students and they were great but it didn’t do much for my French and German.
Nigel:
I think it’s definitely the best way of getting around Europe even though you have to spend money on the Inter-Rail ticket before you leave. I have a friend who hitch hikes and he says that’s the only way to travel because it’s free and you see more interesting places. But I knew I could jump on a train wherever I wanted in the morning, while he would still be standing in the rain hoping for a lift. So all in all I think I got the better deal, especially as I could take the night train and save on hotel bills.
Hawk:
I’ve done it quite a few times now and I’m used to the kind of problems that arise, like having to sleep in a park because the train arrived too late for me to get a hostel bed, and trying to keep to a tight budget. The mistake people often make is to just get off at the tourist spots. Try getting off the train at the little villages, like I do. They’re usually fascinating and the people are friendlier, too. Even if they don’t understand your miserable attempt at their language they still smile and nod. Now match each of the students (61 to 65) to the appropriate statement.
Note: there are two extra statements.
Statements
[A] The trip was good value for the money.
[B] The trip gave me a chance to socialize with people.
[C] The trip didn’t work out as expected.
[D] I saw something most people missed.
[E] I wish I had seen more places on the trip.
[F] The trip was tiring yet enjoyable.
[G] I’d like to try something different from this trip.
Jenison
选项
答案
[G]
解析
细节题。由第三段文章第二句“…I’ll probably choose to do something else.”可以知道作者大概会选择做一些别的事情。这与C项表述一致。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Krkd777K
本试题收录于:
公共英语三级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语三级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
It’sveryinterestingtonotewherethedebateaboutdiversityistakingplace.Itistakingplaceprimarilyinpoliticalcircl
WhendopeoplemostprobablywearT-shirts,accordingtothespeaker?
Theautomobilehasmanyadvantages.Aboveall,itofferspeoplefreedomtogowhereverandwhenevertheywanttogo.Thebasicp
Whereisthisconversationprobablytakingplace?
TheNorthAmericanfrontierchangedsomeofthecharacteristicsofthepioneersofthe1750’sandintensifiedothers.Theywere,
In1954,aturningpointinmedicalhistory,resultingfromappliedbionics,wasthefirst"openheart"surgerydoneinMinneapo
WithinfifteenyearsBritainandothernationsshouldbewellonwiththebuildingofhugeindustrialcomplexesfortherecyclin
Britainwasawealthycountryahundredandfiftyyears【C1】______.Therewerea【C2】______veryrichpeople【C3】______receivedmone
Ifyouareworriedaboutthingsandareunderalotofstressatworkorschool,thenyouareprobablynotsleepingwell.Worr
Becausethedifferentwaysalcoholcanaffectyourbehavioreveninverysmallamounts,thebestandsafestcourseisnottodri
随机试题
国际经济组织基本的法律能力包括_______、_______和_______。
常用除热原的方法
治疗咳血肝火犯肺证,应首选
评标委员会成员拒绝在评标报告上签字又不书面说明其不同意见和理由的,()。
应用因果分析图法时应注意的事项包括()。
以下不属于项目投资决策主要方法的是()。
判断旅游者要求是否合理的标准有()。
2016年某市一次有关市民邻里关系的调查显示:在受访的951位市民中,“没有邻居”的有6位。“有邻居”的受访市民中,对邻居表示“了解”的占55.8%(“了解”分“很了解”和“部分了解”,占比分别为26.9%和28.9%),其余的表示“不了解”;对邻里关
在报表中要计算“实发工资”字段的平均值,应将控件的“控件来源”属性设置为()。
A、She’sworriedthatthemanwillmissnextweek’sdeadline.B、Shedoesn’tknowwhenthedeadlinefortuitionpaymentis.C、The
最新回复
(
0
)