首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Christmas Eve (圣诞前夜) arrives at my house each year. The center of the celebration is dinner. My mother spends days preparing a r
Christmas Eve (圣诞前夜) arrives at my house each year. The center of the celebration is dinner. My mother spends days preparing a r
admin
2018-05-03
59
问题
Christmas Eve (圣诞前夜) arrives at my house each year. The center of the celebration is dinner. My mother spends days preparing a rich variety of seafood. The guest list seldom changes. It is made up of my Aunt Marcy and her husband, my oldest brother, Sal, his wife, and their four children, my sister, Joann, her husband, and their two children, and my second brother, Richard, his wife, and their two children.
My aunt and uncle always come heavily loaded with enough food and wine for a whole army. My brother Sal and gang usually show up an hour early and empty handed. Joann’ s family is usually late while Richard’ s group generally arrives on time, bearing gifts for everyone. I am in charge of getting the Christmas tree. Plenty of food is served at the dinner table, and all the hours of preparation are wolfed down in a matter of minutes. Along with the yearly repeated menu comes the yearly repeated conversation.
Everyone talks about how good the food tastes. My mother then talks about all the supermarkets from which the fish was bought. This begins our period of comparison shopping. For at least thirty minutes, we show how better we are than each other at mentioning the bargains we have found.
Personally, I do not feel the need to be with a crowd on Christmas Eve. Christmas Eve, to me, is a quiet time, a time to think deeply. The over crowdedness and noise ruin my feelings about Christmas.
One of the main subjects discussed at the dinner table is ______.
选项
A、the price of goods
B、the kind of seafood
C、the preparation of fish
D、the change of the menu
答案
A
解析
细节题。题干意为“其中在餐桌上他们主要谈论话题之一是什么”。从文章的第三段倒数第一句话For at least 30 minutes, …at mentioning the bargains we have found可知,他们谈论的焦点是谁最能发现便宜的商品,选项中与此相关的是“商品的价格”。所以本题的正确答案为A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Krrd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
OneChristmasEve,IkissedmyfamilygoodbyeandwenttospendthenightinthehospitalwhereIworkedinitsemergencydepart
—Wouldyoumindholdingthedooropenforme,please?—______.
Morethan6000childrenwereexpelledfromUSschoolslastyearforbringinggunsandbombstoschool,theUSDepartmentofEduc
Ihavealways(36)goingtoschool.Ienjoylearningnewthingsand(37)newpeople.Itrytothinkofmyschoolwork(38
Afterlosingherjobandhomein1984,LynnCarrwaslivingonthestreetsofSt.Charles,Montana,withherfive-year-oldson.
AtasummerschoolinEnglishforEuropeanswhoarestudyingEnglish,twelveofthestudentshavebeeninvitedtotakepartint
MostfamiliesinChinahopedtheirsinglechildrenwill1.______haveahappyfuture,sotheyareverystrict
Theworldisnotonlyhungry,butalsothirstyforwater.Thismayseemstrangetoyou,sincenearly75percentoftheearth’ss
Anyhousewifewhowenttothenewsupermarketwishedtobetheluckycustomerwhodidnothavetopayforhershopping.Thiswas
Inmanywesterncountriespeopledonotbatheeveryday,Sometimestheybatheonlyonceaweek,Sometimestheybathetwoorthre
随机试题
MRI设备配套保障系统的冷水机组的主要作用是
善治风湿热痹者风湿痹证,肝肾不足两者所致的腰腿疼痛均可应用者
下列与滁州市接壤的城市有()。
2011年,机电产品的出口额占Z省出口额的比重比高新技术产品约高()。
在诗的最后一节,诗人写出了现代文明的冲击对他本人的影响。从寥寥数笔的________中,我们不难体味到诗人对现代文明的大胆________。填入画横线部分最恰当的一项是:
材料一:从2007年11月9日到15日,国家法定节假日调整方案在新华网、人民网等网站上公布,引起强烈反响。据初步统计,大约155万网民参加了此项调查。国家法定节假日调整方案在网上开展民意调查的同时,也印发给中央和国家机关、各地党委和政府、军队系统、各民主党
选项中属于古埃及早王朝第一王朝的文物是()。
某甲在聚众斗殴的过程中将对方参与斗殴的某乙打成重伤。某甲的行为构成()。
B
A、Dislikeandhatred.B、Morefreedomandmoremoney.C、Educationsystem.D、Livinginlargetowns.C题目询问以下哪一项说话人不认为是青少年犯罪的原因。这道题考
最新回复
(
0
)