首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
As more and more electrified vehicles hit the floors of car dealerships, conventional wisdom has it that the market won’t get mo
As more and more electrified vehicles hit the floors of car dealerships, conventional wisdom has it that the market won’t get mo
admin
2021-09-17
58
问题
As more and more electrified vehicles hit the floors of car dealerships, conventional wisdom has it that the market won’t get moving without richer incentives and dense battery-charging networks.
It’s not surprising that the market may take root in big cities: nowhere is the need for cleaner air and reduced carbon dioxide emissions more pressing, and nowhere else can you expect to find as many green-minded early adopters who will welcome a clean vehicle that takes them the short distances they need to go on one charge. These characteristics make large urban areas the ideal labs for the next phase of electric-vehicle development.
Large markets are waiting to be served. We found big clusters of potential early adopters—20 percent in New York—who were distinguished by their green thinking and would consider buying an electric car.
For early adopters, the charging problem isn’t as big as it seems. Unlike other groups of car buyers in New York and Shanghai, early adopters were willing to adjust their driving and parking habits to own an electric car. In fact, they indicated that a dense public charging infrastructure would only modestly increase their interest in buying such cars and that they were willing to cope with more limited charging options. This attitude reduces the need for public investments in the start-up stage, though a broad plug-in infrastructure will no doubt be critical as electrified vehicles migrate to mass adoption in large cities and elsewhere.
This is also good news for automakers, which have the opportunity to overcome another major obstacle: battery limits. Since many drivers in large cities travel only short distances—to and from work, for instance— the near-term cost and duration of electric-car batteries is less of a problem there than it is elsewhere. Rather than offering only all-purpose electric vehicles, auto makers can segment buyers according to their driving missions and develop attractively priced models with no more battery energy storage than many of their city drivers need.
Consumer education is one such measure that will be critical for catalyzing both early and mass adoption. Forty percent of New York and Shanghai respondents said they didn’t know much about electric vehicles and many were anxious about driving-range limitations. Few knew that battery-powered cars are relatively quiet and can potentially accelerate faster than conventional ones. And more important, many weren’t aware that electric cars help drivers save money on both fuel and maintenance in the long run.
What types of electric vehicles should be produced for city users?
选项
A、Models with high energy storage batteries.
B、All-purpose vehicles that suit everybody.
C、Economic models for specific consumers.
D、Cheaper and more environment-friendly vehicles.
答案
C
解析
推断题。根据题干关键词electric vehicles定位至第五段。由该段最后一句可知,针对城市用户,汽车制造商最好是将客户分类,按照客户对电池储存电量的要求,开发价格低廉且耗电低的汽车,故C项为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Kv1Z777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Beforeabigexam,asoundnight’ssleepwilldoyoumoregoodthanporingovertextbooks.That,atleast,isthefolkwisdom.A
Unlikeotherlawbreakers,whomustleavethecountry,commitsuicide,orgotojail,computercriminalssometimesescapepunishm
Thereweretimeswhenemigrationbottleneckwasextremelyrigidandnobodywasallowedtoleavethecountryoutofhispersonal
Trustisatrickybusiness.Ontheonehand,it’sanecessarycondition【C1】______manyworthwhilethings:childcare,friendship
"AMZN"isafour-letterwordtomanybooksellers.Theonlineretailerhasbeen【C1】______ofkillingthebooksellingindustry.It
"AMZN"isafour-letterwordtomanybooksellers.Theonlineretailerhasbeen【C1】______ofkillingthebooksellingindustry.It
"AMZN"isafour-letterwordtomanybooksellers.Theonlineretailerhasbeen【C1】______ofkillingthebooksellingindustry.It
DuringMcDonald’searlyyearsFrenchfriesweremadefromscratcheveryday.RussetBur-bankpotatoeswere【C1】______,cutintos
DuringMcDonald’searlyyearsFrenchfriesweremadefromscratcheveryday.RussetBur-bankpotatoeswere【C1】______,cutintos
随机试题
简述专利的基本含义及其特征。
公司2009年签订的购销合同应缴纳的印花税是()元。
在国际竞争演化的要素驱动阶段,企业竞争力的来源主要是本国的()。
甲股份有限公司(以下简称“甲公司”)为上市公司,其相关交易或事项如下。(1)经相关部门批准,甲公司于2015年1月1日按面值发行分期付息、到期一次还本的可转换公司债券200000万元,另支付发行费用3000万元,实际募集资金已存入银行专户。根据可转换公
简要介绍培训项目收费标准核算的方法。
出现下列的情况可能导致死锁的是()。
InOctober2002,GoldmanSachsandDeutscheBank(1)_____anewelectronicmarket(www.gs.com/econderivs)foreconomicindicest
(23)在实验阶段进行,它所依据的模块功能描述和内部细节以及测试方案应在(24)阶段完成,目的是发现编程错误。(25)所依据的模块说明书和测试方案应在(26)阶段完成,它能发现设计错误。(27)应在模拟的环境中进行强度测试的基础上进行,测试计划应在软件需求
希尔排序法属于哪一种类型的排序法______。
Easterisa【B1】______ofoverwhelmingjoy,thejoythat【B2】______life,orrather,thevictoryoflifeoverdeath.Butdoesithav
最新回复
(
0
)