首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Love is a wondrous state, deep, tender, and rewarding. Because of its intimate and personal nature, it is regarded by some as an
Love is a wondrous state, deep, tender, and rewarding. Because of its intimate and personal nature, it is regarded by some as an
admin
2013-12-10
59
问题
Love is a wondrous state, deep, tender, and rewarding. Because of its intimate and personal nature, it is regarded by some as an improper topic for experimental research. But, whatever our personal feelings may be, our assigned mission as psychologists is to analyze all facets(方面)of human and animal behavior into their component variables. So far as love or affection is concerned, psychologists have failed in this mission. The little we know about love does not transcend simple observation, and the little we write about it has been written better by poets and novelists. But of greater concern is the fact that psychologists tend to give progressively less attention to a motive which pervades our entire lives. Psychologists, at least psychologists who write textbooks, not only show no interest in the origin and development of love or affection, but they seem to be unaware of its very existence.
The apparent repression of love by modern psychologists stands in sharp contrast with the attitude taken by many famous and normal people. The word "love" has the highest reference frequency of any word cited in Bartlett’s Book of Familiar Quotations. It would appear that this emotion has long had a vast interest and fascination for human beings, regardless of the attitude taken by psychologists; but the quotations cited, even by famous and normal people, have a mundane redundancy. These authors and authorities have stolen love from the child and infant and made it the exclusive property of the adolescent and adult.
According to the passage, ______.
选项
A、poets and other authors have deemed romantic love the only type of love
B、only adults and adolescents are capable of feeling true love
C、modern psychologists realize the importance of studying love
D、love belongs solely in poetry books
答案
C
解析
这篇文章讲的是心理学家对爱情研究的可能性。第一段中提到对爱情的研究是现代心理学家研究的一个课题。选项C是正确的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/KzYC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Interpersonalconflicttypicallyinvolvesarelationshipthathasasequenceofconditionsandeventstendingtowardaggressive
Allwhalesfallintotwogroups,thosewithteethandthosewithout.Bothbelugaanddolphinbelongtothesuborderoftoothedw
Allwhalesfallintotwogroups,thosewithteethandthosewithout.Bothbelugaanddolphinbelongtothesuborderoftoothedw
Ican’tthankyou______muchforyourkindness,becausewithoutyourhelpIcan’thavesucceededintheexam.()
Thepinesbelongtotheconiferous(结球果的)classoftrees;thatis,treeswhichbearcones.Thepinesmaybetoldfromtheotherco
Theseaisthecommonpropertyofallnations.Itbelongsequallytoall.Nonecanappropriateitexclusivelytothemselves;nor
Theseaisthecommonpropertyofallnations.Itbelongsequallytoall.Nonecanappropriateitexclusivelytothemselves;nor
Theseaisthecommonpropertyofallnations.Itbelongsequallytoall.Nonecanappropriateitexclusivelytothemselves;nor
随机试题
下列关于法的渊源冲突的解决方法的说法中,哪些是正确的?()
“落红不是无情物,化作春泥更护花”的作者是()
个体在发展过程中获得和运用人类已经积累起来的、现成的经验是( )。
淋巴管瘤好馒部位不包括A.腭部B.舌部C.颊部D.唇部E.颈部
下列属于黑色金属材料的是()
按照资产要素的特征,那些已经没有经济价值、不能给企业带来经济利益的项目,就不能继续确认为企业的资产。()
甲船和乙船在港口相撞,造成数万元的损失,因而提起诉讼,()的法院有管辖权。
短期租赁存在的主要原因在于()。
如果函数f(x)=(m—2)x2+(n一8)z+1(m≥0,n≥0)在区间[,2]单调递减,则mn的最大值为()
算法的复杂度主要包括时间复杂度和______复杂度。
最新回复
(
0
)