首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Women who drank three or more cups of coffee a day were 30 percent less likely to have memory decline at age 65 than whose who d
Women who drank three or more cups of coffee a day were 30 percent less likely to have memory decline at age 65 than whose who d
admin
2016-04-30
37
问题
Women who drank three or more cups of coffee a day were 30 percent less likely to have memory decline at age 65 than whose who drank one cup or less daily. And the benefit increased with age. Women over age 80 who drank three or more cups of coffee a day were about 70 percent less likely to have memory decline than those who drank one cup or less, the researchers said.
Caffeinated tea had the same effect in the women, the study found, although more was needed to get the same caffeine boost. "Count roughly two cups of tea for a cup of coffee," said study leader Karen Ritchie of INSERM, the French National Institute for Health and Medical Research.
But the researchers didn’t find a similarly protective effect in men, although other studies have found a benefit to males.
How might caffeine help ward off cognitive decline? "It is a cognitive stimulant," said Ritchie. It also helps to reduce levels of the protein called beta amyloid in the brain, she said, "whose accumulation is responsible for Alzheimer’s disease but which also occurs in normal aging."
Ritchie said she wasn’t sure why men in the study didn’t benefit from caffeine. "Our hypothesis is that either women metabolize caffeine differently than men, or there may be an interaction of the caffeine with the sex hormones, the estrogen-progesterone balance," she said.
The French study confirms previous research, said William Scott, professor of medicine at the University of Miami Miller School of Medicine, who has researched caffeine’s beneficial effects against Parkinson’s disease, also a neurodegenerative disorder.
As for caffeine only protecting women, Scott noted that just 2,800 of the 7,000 study participants were men, and the results might have differed if more men were included.
A study published in February in the European Journal of Clinical Nutrition looked at 676 healthy men and found that regular coffee drinkers had a lower rate of cognitive decline over a 10-year follow-up than those who didn’t drink coffee. Those who drank three cups daily had the least signs of decline.
Both Scott and Ritchie agreed that more study is needed. Ritchie’s research will next look at the relationship between caffeine and Alzheimer’s.
William Scott would most probably agree that caffeine helped _____.
选项
A、reduce the risk of Alzheimer’s disease
B、retard the process of cognitive decline
C、balance the production of female hormones
D、protect both men and women from diseases
答案
B
解析
第6段首句开头的The French study confirms previous research表明斯科特认同了法国人的研究结果,即咖啡因能减缓记忆衰退,因此本题选B。第4段提及咖啡因可以降低导致老年痴呆症的β淀粉酶的水平,但要注意的是,该段末也有提及老年痴呆症在正常的老化过程中也会出现,这意味着老年痴呆症也可能与B淀粉酶无关,那么,对于不是由B淀粉酶引起的老年痴呆症,咖啡因就不起作用了,强干扰项A的说法过于片面,可排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/L8G7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
HowCouldYourHobbyBetheKeytoFinancialSuccess?A)Virtuallyeveryonehastheknowledgetheyneedtomakeafortune.Everyo
A、Thekitchenistoobig.B、It’stoonoisy.C、Thereareonlytworooms.D、Theairconditioningcausesaproblem.B推理题。男士的话中提到了公寓
Badweather,badfood,andgrumpy(脾气暴躁的)people.That’swhatseemstocometomindfirstwhensomepeoplethinkaboutBritain.
CertainphrasesonecommonlyhearsamongAmericanscapturetheirdevotiontoindividualism:"Doyourownthing.""Ididitmywa
CertainphrasesonecommonlyhearsamongAmericanscapturetheirdevotiontoindividualism:"Doyourownthing.""Ididitmywa
CertainphrasesonecommonlyhearsamongAmericanscapturetheirdevotiontoindividualism:"Doyourownthing.""Ididitmywa
TheAmericantraditionalpatternofclassroomexperienceatthecollegelevelbringstheprofessorandagroupof20-30student
A、Membershipinafoodco-op.B、Thebenefitsofhealthfood.C、Shoppinginthesupermarket.D、Thecurrentcostoffood.A对话开门见山地
Forcenturiesmendreamedofachievingverticalflight.In400A.D.Chinesechildrenplayedwithafan-liketoythatspunupward
A、It’sdull.B、It’sexciting.C、It’ssimple.D、It’scomplicated.C关键是听懂女士话中的比较结构alotlesscomplicatedthanlifeinthecity“乡村的
随机试题
麻醉药品是指
某公共浴室排水管道承担了1个洗手盆(N=0.3,q=0.1L/s,b=50%),4个淋浴器(N=0.45,q=0.15L/s,b=80%),1个大便器的排水(N=4.5,q=1.5L/s,b=2%),则其排水管道的设计秒流量为()。
下列建筑类型中,属公共建筑的是()。
股票上市应公告持有公司股份最多的前()名股东的名单和持股数额。
下列关于格式条款合同的说法,正确的是()。
下列是学校体育的重要组成部分,并且与体育课共同构成了学校体育整体的是()
若存在关系STUD(学号,姓名,性别,年龄),下列函数Func的功能是FunctionFunc() DimstrSQLAsString strSQL="ALTERTABLESTUDADDCONSTRAINTPRIMARY_
打开报表后,下列事件中首先发生的是()。
A、 B、 C、 A图中为三个不同的场景或地点,因此考查的应当是地点。句中直接提到了No.1MiddleSchool,因此答案是[A]。
A、Becausehewasalwaysafraidoflosingthegame.B、Becausehewasneverafraidoflosingtheawards.C、Becausehewasverytal
最新回复
(
0
)