首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
There is nothing like the joy of finding out that something sinful is actually good for you, whether it’s sex, chocolate or a gl
There is nothing like the joy of finding out that something sinful is actually good for you, whether it’s sex, chocolate or a gl
admin
2014-04-20
60
问题
There is nothing like the joy of finding out that something sinful is actually good for you, whether it’s sex, chocolate or a glass of fine red wine—or, for that matter, beer, whisky or a satisfying aperitif. We’ve long heard exciting hints that red wine has unique benefits for the heart. But the same sunny reputation for heart health is now starting to shine on all liquor. " No matter where you look, the dominant alcoholic beverage is beneficial—whether it’s red wine in France and Italy, sake in Japan or beer in Germany," says Dr. Walter Willett, chair of nutrition at the Harvard School of Public Health.
This has led researchers to an inescapable conclusion. As healthful as components of red wine may be, the primary benefit must come from ethanol itself. In short, it’s the alcohol, stupid. But don’t go overboard. Protection comes only with light to moderate intake—two drinks a day for men or a miserly one a day for women.
The major benefit of alcohol seems to come from its ability to boost levels of HDL, the good cholesterol that helps keep arteries clear of plaque. Ethanol does that by signaling the liver to make more of a substance called Apo Al, the major protein in HDL. The effects can be striking. "Depending on the individual, you can get increases of 10 to 30 percent in HDL in a week," says Harvard epidemiologist Eric Rimm. Alcohol also makes blood less sticky and less likely to form clots that cause heart attacks and strokes. It also appears to have mild anti-inflammatory effects. And it enhances insulin sensitivity—which may explain why moderate alcohol consumption
correlates
with a lower incidence of type 2 diabetes.
But alcohol is a dietary Jekyll and Hyde
. Heavy intake can raise blood pressure, increase irregular heartbeat, and lead to heart failure. The most sobering news concerns cancer. A recent analysis of 156 studies found that as alcohol intake increases, so do risks of tumors in the mouth, and liver. Even moderate drinking can boost breast-cancer risk a small amount.
Is moderate drinking worth the risks? For some people—pregnant women, people with liver disease or a history of alcoholism—the answer is no. But for most of us, the benefits will probably outweigh the hazards. Whether you sip wine, beer or spirits, your heart may thank you.
What can we get from the last paragraph?
选项
A、People can drink alcohol in a moderate way.
B、Alcohol is good for heart health.
C、Pregnant women can only intake very few alcohol.
D、Alcohol is beneficial to most people.
答案
D
解析
细节题。末段以问题开始:适度饮酒会有危险吗?答案是:一些人不适合饮酒。该段倒数第二句指出:对于大多数人来说,饮酒的好处大于风险。[D]为该句的同义转述,故为答案。该段第二句提到孕妇、肝病患者和曾经酗酒的人不要饮酒,这与[A]和[C]矛盾,故排除这两项。首段第二句和第三句提到饮酒对心脏的好处,但最后一段没有提到这一内容,故排除[B]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/LDO4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Digitalphotographyisstillnewenoughthatmostofushaveyettoformanopinionaboutit【1】developapointofview.Butthis
Digitalphotographyisstillnewenoughthatmostofushaveyettoformanopinionaboutit【1】developapointofview.Butthis
In1998consumerscouldpurchasevirtuallyanythingovertheInternet.Books,compactdiscs,andevenstockswereavailablefrom
TheAmericaneconomicsystemisorganizedaroundabasicallyprivate-enterprise,market-orientedeconomyinwhichconsumerslarg
ThefirsttechnologicalrevolutioninmodernbiologystartedwhenJamesWatsonandFrancisCrickdescribedthestructureofDNA
Theprotectionofculturaldiversityfromapoliticalandeconomicpointofviewinfactbecamepressingwithglobalization,whi
Inolddays,whenaglimpseofstockingwaslookeduponassomethingfartooshockingtodistracttheseriousworkofanoffice,
Childrenattendingschoolslocatedinhigh-trafficzoneshavea45percentincreasedriskofdevelopingasthma,eventhoughtime
Childrenattendingschoolslocatedinhigh-trafficzoneshavea45percentincreasedriskofdevelopingasthma,eventhoughtime
TheSouthdaleshoppingcentreinMinnesotahasanatrium,afoodcourt,fountainsandacresofparking.ItsshopsincludeaDair
随机试题
布袋除尘器为二级回收装置,回收后的粉末较细,一般仍可重复使用。
关于原料配比,下述不正确的是()。
男性,36岁,左胸部撞伤2小时,伴胸痛。检查:血压10.0/7.5kPa,心率112次/分。X线检查:左胸部6、7、8肋骨骨折。全腹压痛、反跳痛,腹穿吸出不凝血。病人主要的病理生理改变为
牙根形成的量取决于
甲方与乙方2002年4月订立买卖合同,约定甲方5月1日发货,乙方7月8日前付款。根据已知条件进行判断()。
Q企业为增值税一般纳税人,某日该企业购进原材料,取得增值税专用发票注明原材料价款为20万元,增值税税额为3.4万元,发票等结算凭证已经收到,货款未支付,材料已验收入库,则该批材料的入账价值为23.4万元。()
某企业签订了如下经济合同:与甲公司签订技术开发合同,合同总金额为400万元,其中研究开发费100万元;与乙公司签订货物销售合同,销售额为300万元,运输费用4万元,其中包括保险费0.5万元、装卸费0.57元,该企业应缴纳印花税( )元。
商业银行在流动性管理的过程中,所需要处理的一对矛盾包括()。
商业银行定期存款的最大弱点在于()。
随着产量的增加,短期平均固定成本()。(中山大学,2011)
最新回复
(
0
)