首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
For anyone who doubts that the texting revolution is upon us, consider this: The average 13- to 17-year-old sends and receives 3
For anyone who doubts that the texting revolution is upon us, consider this: The average 13- to 17-year-old sends and receives 3
admin
2014-05-25
35
问题
For anyone who doubts that the texting revolution is upon us, consider this: The average 13- to 17-year-old sends and receives 3,339 texts a month—more than 100 per day, according to the Nielsen Co., the media research firm. Adults are catching up. People from age 45 to 54 sent and received 323 texts a month in the second quarter of 2010, up 75% from a year ago, Nielsen says.
Behind the texting explosion is a fundamental shift in how we view our mobile devices. That they are phones is increasingly beside the point.
Part of what’s driving the texting surge among adults is the popularity of social media. Sites like Twitter, with postings of no more than 140 characters, are creating and reinforcing the habit of communicating in micro-bursts.
Economics has much to do with texting’s popularity. Text messages cost carriers less than traditional mobile voice transmissions, and so they cost users less. Sprint Nextel has reconceived its Virgin Mobile brand to cater to heavy texters in a difficult economy. For $25 per month, users get unlimited texting, email, social networking and 300 talk minutes; for another $15, they get an additional 900 talk minutes. The name of the brand’s new wireless plan: "Beyond Talk."
Texting’s rise over conversation is changing the way we interact, social scientists and researchers say. We are now inclined to text to relay difficult information. We stare at our phone when we want to avoid eye contact. Rather than make plans in advance, we engage in what researchers have named "micro-coordination"—"I’ll txt u in 10 mins when I know wh/restrnt."
Texting saves us time, but it steals from quiet reflection. "When people have a mobile device and have even a little extra time, they will communicate with someone in their life," says Lee Rainie, Director of the Pew Internet and American Life Project.
And the phone conversation will never be completely out. Deal makers and other professionals still spend much of the day on the phone. Researchers say people are more likely to use text-based communication at the preliminary stages of projects. The phone comes into play when there are multiple options to consider or important decisions to be made.
According to the passage, texting can help people to_____.
选项
A、face difficult situations
B、avoid awkward situations
C、communicate with strangers
D、make appointments in advance
答案
B
解析
第5段提到短信如何改变我们的互动方式,其中第3句提到,我们在想逃避眼神接触(avoid eye contact)的时候就盯着手机,选项B“避开尴尬的情形”是对原文的高度概括。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/LFTK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Heis______asa"bellyacher"—he’salwayscomplainingaboutsomething.
EightforeignaidworkerswerearrestedinAfghanistanbecauseoftheir______activities.
ExperiencedobserversonAmericancampuseshavebeguntonoticeanewgroupofmothersandfathersemergingoverthepasttwoye
TheEuropeanCommunitysaysitwillconsiderusingforce______isneededforpeacekeepingintheregion.
Somewell-knownscientistsbelievethatthereisnotenoughoxygenonMarsto______humanlife.
Islamisacompletewayoflife.ItconsidersthefamilythecornerstoneofIslamicsociety.Itbasestheatmosphereinthefam
______thegiantpandabelongedtothebear______raccoonfamilieswasamatterofzoologicalcontentionformanyyears.
InEurope,therehasbeenaseriousdeclineinphysicalactivityoverthepast50years.Adultsaged20-60years(1)_____500kcal
Itisessentialthatmisunderstanding______duringbusinessnegotiations.
Theflagsinthestadium____inthewind.
随机试题
治疗氨基甲酸酯类农药中毒首选
下列关于氧化磷酸化偶联机理的化学渗透学说,哪一项是错误的
避雷针与易燃油贮罐呼吸阀和氢气、天然气等罐体呼吸阀之间的空中距离:避雷针与呼吸阀的水平距离不应小于();避雷针尖高出呼吸阀不应小于()?
某项目厂区占地面积为80000平方米,其中:建(构)筑物占地面积为23500平方米,道路和广场占地面积25000平方米,露天堆场占地面积3500平方米,绿化面积为3000平方米,管线及管廊占地面积为5000平方米。经计算,该项目的场地利用系数为(
地基验槽时,需在基底进行轻型动力触探的部位有()。[2011年真题]
从1,2,3,4,5中任取2个不同的数,事件A=“取到的2个数之和为偶数”,事件B=“取到的2个数均为偶数”,则P(B|A)=()
治安管理处罚的种类,可划分为()。
飞轮效应指的是为了使静止的飞轮转动起来,一开始你必须使很大的力气,一圈一圈反复地推,每转一圈都很费力,但是每一圈的努力都不会白费,飞轮会转动得越来越快,达到某一临界点后,飞轮的重力和冲力会成为推动力的一部分。这时,你无须再费更大的力气,飞轮依旧会快速转动,
有甲、乙、丙三个口袋,其中甲袋装有1个红球,2个白球,2个黑球;乙袋装有2个红球,1个白球,2个黑球;丙袋装有2个红球,3个白球.现任取一袋,从中任取2个球,用X表示取到的红球数,Y表示取到的白球数,Z表示取到的黑球数,试求:(Ⅰ)(X,Y)的
A、Twoandahalfhours.B、Fourhours.C、Threeandahalfhours.D、Threehours.DW:Wecantaketheexpresstrainandsavehalfa
最新回复
(
0
)