首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
[A] Growing coffee [B] Problems with manufacture [C] The spread of coffee [D] Coffee species [E] First contact
[A] Growing coffee [B] Problems with manufacture [C] The spread of coffee [D] Coffee species [E] First contact
admin
2022-04-20
30
问题
[A] Growing coffee
[B] Problems with manufacture
[C] The spread of coffee
[D] Coffee species
[E] First contact
[F] Consuming coffee
[G] The coffee plant
Coffee was first discovered in Eastern Africa in an area we know today as Ethiopia. A popular legend refers to a goat herder by the name of Kaldi, who observed his goats acting unusually friskily after eating berries from a bush. Curious about this phenomenon, Kaldi tried eating the berries himself. He found that these berries gave him renewed energy.
【R1】________
Coffee berries were transported from Ethiopia to the Arabian Peninsula, and were first cultivated in what today is the country of Yemen. Coffee remained a secret in Arabia before spreading to Turkey and then to the European continent by means of Venetian trade merchants.
【R2】________
Coffee was first eaten as a food though later people in Arabia would make a drink out of boiling the beans for its narcotic effects and medicinal value. Coffee for a time was known as Arabian wine to Muslims who were banned from alcohol by Islam. It was not until after coffee had been eaten as a food product, a wine and a medicine that it was discovered, probably by complete accident in Turkey , that by roasting the beans a delicious drink could be made. The roasted beans were first crushed and then boiled in water, creating a crude version of the beverage we enjoy today.
【R3】________
If you were to explore the planet for coffee, you would find about 60 kinds of coffee species growing wild in Africa, Malaysia, and other regions. But only about ten of them are actually cultivated. Of these ten, two species are responsible for almost all the coffee produced in the world: Coffea Arabica and Coffea Canephora (usually known as Robusta). Because of ecological differences existing among the various coffee producing countries, both types now exist in many sub-species.
【R4】________
Although wild plants can reach 10-12 metres in height, the plantation one reaches a height of around four metres. This makes the harvest and flowering easier, and cultivation more economical. The flowers are white and sweet-scented like the Spanish jasmine. Flowers give way to a red, darkish berry. At first sight, the fruit is like a big cherry both in size and in colour. Inside the pulp there are the seeds in the form of two beans coupled at their flat surface. Beans are coated with a kind of resistant, golden yellow parchment. When peeled, the real bean appears with another very thin silvery film. The bean is bluish green verging on bronze, and is at the most 11 millimetres long and 8 millimetres wide.
【R5】________
Coffee need special conditions to give a satisfactory harvest. The climate needs to be hot-wet or hot temperate, with frequent rains and temperatures varying from 15 to 25 Degrees C. The best lands are the hilly ones. The perfect altitude is between 600 and 1200 metres, though some varieties thrive at 2000-2200 metres. Cultivation aimed at protecting coffee at every stage of growth is also extremely needed.
【R1】
选项
答案
C
解析
本段首句指出咖啡从埃塞俄比亚被运输到了阿拉伯半岛,并且首先在也门这个地方被人工种植。第二句话提到了咖啡从阿拉伯传播到了土耳其和欧洲。整个段落就是在说咖啡传播的过程,和C项“咖啡的传播”含义一致,且末句中重复出现了C项中的词汇spread,故答案选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/LGi4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
Thesentence"Aftereachrainshower,anotherInternetmillionairesprangup"(Paragraph1)means______.Wecanlearnfromthe
Animportantfactorofleadershipisattraction.Thisdoesnotmeanattractivenessintheordinarysense,forthatisabornqua
Animportantfactorofleadershipisattraction.Thisdoesnotmeanattractivenessintheordinarysense,forthatisabornqua
Thenoisewasso______thatonlythosewithexcellenthearingwereawareofit.
Theauthorthinksthatpullfactors______.People’sdecisionstomigratemightbeinfluencedbyallthefollowingEXCEPT____
Bysayingthatacountry’sagriculturalsurplusesoften"complicate"itseconomy,theauthormeans______.Whydogovernmentss
Youstillneedsomesubstantialexamples______supportofyourargument,orfewpeoplewillbelieveinyouridea.
Idon’tlikefootball,butsomepeopleare______aboutit,whichisbeyondmycomprehension.
Theauthorofthereportiswell______withtheproblemsinthehospitalbecausehehasbeenworkingthereformanyyears.
Thegreatrecessionmaybeover,butthiseraofhighjoblessnessisprobablybeginning.Beforeitends,itwilllikelychanget
随机试题
以下哪项不是急性心包炎的临床特点
根据基牙倾斜的方向和程度不同,导线可分为三型,正确的是()
A.渗湿B.通便C.升阳D.补血E.疏肝炙甘草汤的功用是
关于夏普指数与特雷诺指数对风险的计量,以下说法正确的是()。
甲公司是ABC会计师事务所的常年审计客户,主要从事新能源汽车的生产和销售。A注册会计师担任甲公司2016年财务报表审计和内部控制审计的项目合伙人,确定财务报表整体的重要性为400万元,实际执行的重要性为200万元。审计报告日为2017年4月30日。甲公司适
下列选项中,符合所给图形的变化规律的是:
下列哪项不是急性胰腺炎的手术适应证
WhataretheygoingtodonextFriday?
A、Itsbusinessschool.B、ItsMBAprograms.C、Itsfacultiesinbusiness.D、Itscurriculuminbusiness.A根据句(10)可知,如果男士读金融专业的话,女士推
Thebusinesscycleismadeupofmanyphasesandoneofthemistheexpansionphasewhichisdividedintotwoparts—recoveryand
最新回复
(
0
)