首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
To some it’s a dream job — eating delicious meals for free and then writing about them. But for some food critics, their eyes ar
To some it’s a dream job — eating delicious meals for free and then writing about them. But for some food critics, their eyes ar
admin
2014-07-25
47
问题
To some it’s a dream job — eating delicious meals for free and then writing about them. But for some food critics, their eyes aren’t the only thing that gets wide with yet another feast.
Karen Fernau, a food writer for The Arizona Republic, said when she first started her job she began to gain weight. "I always looked forward to lunch before this job, then all of a sudden lunch was all day every day," she says. Nine years later, keeping her weight steady and her health intact is a daily battle. If she knows she will be going to a tasting at a bakery or eating a four-course meal, she usually eats fruit or salads throughout the day. Now she is always keeping track of what’s in the food she eats and she says most people don’t even look at or consider it. At one tasting session alone, she says, upward of 1,000 calories is often added to her day. That’s about half of the recommended total calories per day for the average adult.
But even though she’s devised a special eating method, Fernau says sticking to it is a daily battle. And food editors, writers and critics across the country couldn’t agree more. "When I’m at home or not eating for work, it’s healthy food to the extreme," says Phil Vettel, who’s been a restaurant critic for the Chicago Tribune for 19 years.
Vettel, who eats dinner at four restaurants each week, says unlike most professions, he doesn’t have the luxury of choice. "If I’m going out to eat, I can’t choose the healthiest thing on the menu. I have to eat what they’re bringing me." While Vettel exercises when he can, Joe Yonan, a food editor at The Washington Post, has intensified his exercise habits since he started the job two years ago. Yonan says he realized early on that he was gaining weight and promptly hired a personal trainer to meet with three times a week, on top of his aerobic(增氧健身法的)training three to five times a week.
Still, it’s a struggle that many Americans might envy. After all, it’s one thing to get your calories from lobster(龙虾)tails or a delicate chocolate souffle(蛋奶酥)and quite another to get them from sodas and fast-food burgers.
What can we infer from the last paragraph?
选项
A、Americans envy those food critics for what they eat.
B、However fancy the food is, the gaining of calories is the same.
C、The calories from lobster and souffle are good for health.
D、Everybody should take the calories in their food carefully.
答案
A
解析
本题需要注意末段的第一个词still。第1段中提到了一些人对于美食家工作的羡慕(adream job),然后就一直在说美食家们在自己的工作当中存在体重问题的困扰。末段则又回到了第1段中曾经提及的信息(many Americans mlght envy).still在这里的意思是“尽管那样,虽然如此”,表示后面的内容与前面的内容存在转折,因此,末段讲的是很多美国人对美食家品尝美食的羡慕,故答案为A)。B)内容本身正确,但不是最后一段要说的意思,与题干要求不符.C)没有确实依据。D)不是本段内容的引申。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/LHv7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Thecoffeeusedtotastebetter.B、He’ssurprisedthatthewomandrinkscoffee.C、He’dratherdrinksomethingotherthancoffe
Librariesaremyworld.I’vebeenapatron(老主顾)allraylife,andforthepastnineyearsI’veworkedatmultiplelibrariesanda
It’sthefirstquestionparentsaskwhentheirchildisdiagnosedwithautism(自闭症).Willhisfuturebrothersorsistershaveah
A、Intheleft-luggageoffice.B、Atthehotelreception.C、Inahotelroom.D、Atanairport.C对话中,男士说他们最好能在中午12点之前退房,现在只剩半小时了,女士建
Kodak’sdecisiontofileforbankruptcy(破产)protectionisasad,thoughnotunexpected,turningpointforaleadingAmericancorp
Allaroundtheworldmillionsofpeopleareeagerlywaitingforthe16thofJuly.That’sbecauseitisthedaywhenthesixthHa
A、Becausepeoplelackedtheknowledgetoprovidescientificanswers.B、Becausepeoplewantedtounderstandwhycertainthingsha
A、Hedidn’ttakemuchinterestineatingout.B、Helovestheplacebetterthanthefood.C、Hehatedtogobacktoworkafterdin
A、Heislookingforajob.B、Helosthiscoatyesterday.C、Heiswaitingforsomeone.D、Heisatthelostandfound.D
A、Wordsthatyouareeagertolearn.B、Wordsthatyoufinddifficulttounderstand.C、Wordsthatyouunderstandbutseldomuse.
随机试题
A.滴虫性阴道炎B.真菌性阴道炎C.细菌性阴道炎D.老年性阴道炎E.幼女性阴道炎
2009年2月,家住甲市A区的赵刚向家住甲市B区的李强借了5000元,言明2010年2月之前偿还。到期后赵刚一直没有还钱。2010年3月,李强找到赵刚家追讨该债务,发生争吵。赵刚因所牵宠物狗易受惊,遂对李强说:“你不要大声喊,狗会咬你。”李强不理,仍然叫骂
在固定资产管理模块中,设置的折旧方法包括()。
()是劳动卫生规程的内容之一。
近年来,人们的生活条件越来越好,对旅游________的要求也越来越高。从前到此一游、________的旅游方式已逐渐被深度体验、注重文化与互动的旅游方式所替代,正是在这种背景下,文化与旅游融合的发展方式________,并成为热点。依次填入下划线部分最恰
下列婴儿的各种心理特征中,最先发展且是发展速度最快的一个领域是
In1784,fiveyearsbeforehebecamepresidentoftheUnitedStates,GeorgeWashington,52,wasnearlytoothless.Sohehireda
下面是有关光盘刻录机的叙述,其中错误的是:
Accordingtothepassage,theAmericanfamilyisnowthreatenedby______.Inthepast,Americanstendedto______.
Atfivefeet,itcanwarnofatumornobiggerthanapinprickdeepinthebreast.Itcanscanthewallofafieryindustrialfu
最新回复
(
0
)