首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A new, theoretical analysis finds that about half of the risk factors for Alzheimer’s disease (老年痴呆症) are potentially changeable
A new, theoretical analysis finds that about half of the risk factors for Alzheimer’s disease (老年痴呆症) are potentially changeable
admin
2022-01-18
41
问题
A new, theoretical analysis finds that about half of the risk factors for Alzheimer’s disease (老年痴呆症) are potentially changeable, and that reducing them could substantially decrease the number of new cases of disease worldwide, according to a study to be presented Tuesday at the Alzheimer’s Association International Conference.
The study is the first known analysis that tries to quantify and compare how risk factors are associated with Alzheimer’s. It will be published Tuesday on the journal Lancet Neurology’s website after the conference presentation.
Factors that increase one’s risk for Alzheimer’s that are considered modifiable include diabetes (糖尿病) , high blood pressure, obesity, smoking, sedentary behavior, depression and low educational level, say the authors from the University of California, San Francisco (UCSF).
In the US, physical inactivity is the biggest changeable factor, accounting for 21% of the risk for Alzheimer’s, followed by depression and smoking. Added together, the factors account for about 50% of the risk.
If these risk factors were decreased by just 10% , about 184,000 Alzheimer’s cases in the US and 1.1 million cases worldwide could be prevented, according to the research. A reduction of 25% on all seven risk factors could prevent nearly half a million cases in the US and more than three million worldwide, the analyses showed.
" The estimates suggest that in the population, up to half of Alzheimer’s cases could be modifiable," said Deborah Barnes, a professor at UCSF who will present the results. "If we changed those risk factors…it could have this huge impact at the population level," she said in an interview.
One caveat (警告) to these findings: They are based on mathematical models that predict what might happen if the assumptions on which the model was based are real. In this case, the researchers assumed that the risk factors caused Alzheimer’s disease, which means that if they were modified, the rates of Alzheimer’s would change as well.
In reality, the causes of Alzheimer’s are still unclear, and it hasn’t been proven that stopping smoking, for example, actually lowers one’s risk of getting it.
These estimates were calculated based on published data about how frequently the risk factors occur in the population as well as the extent to which each factor increases one’s risk of Alzheimer’s, known as relative risk.
The next step in this work is to do prevention trials to try to modify these risks to see if they can actually keep off Alzheimer’s, Dr. Barnes says. She hopes to conduct a trial on physical activity, because it seems like the biggest bang for your buck, because it is known to help the brain, the heart and mood, she says.
What’s the latest finding on Alzheimer’s disease?
选项
A、It could be cured.
B、It could be potentially prevented.
C、It could be ignored.
D、It could be gotten rid of worldwide.
答案
C
解析
由题干中的the latest finding on Alzheimer’s disease定位到原文第一段细节辨认题。本题考查关于老年痴呆症的最新研究成果是什么。定位段介绍了关于老年痴呆症的最新研究结果,指出老年痴呆症的致病因素中大约有一半是可改变的。C)“它是可以预防的”与原文表述一致,故为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/LVx7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessayontheimportanceofbuildingtrustbetweenbusinessesandconsumers
TheAlzheimer’sAssociationandtheNationalAllianceforCaregivingestimatethatmenmakeupnearly40percentoffamilycare
A、Learningaforeignlanguage.B、Doingcomparativeliterature.C、Writingpapers.D、Meetingwithprofessors.B
Googlerecentlyintroducedanewservicethataddssocial-networkingfeaturestoitspopularGmailsystem.Theserviceiscalled
A、Celebratethesuccessinreachingthegoal.B、Makeanothergoalimmediately.C、Haveagoodrest.D、Analyzethefactorswhichh
A、Thefamousbrands.B、Thecereals.C、Books.D、Meat.B列举中直接提到了cereals。A的干扰性较大,女士建议“你经常使用的品牌产品可以上网选购”,并没有说这些产品是“名牌产品”。
A、Eatingmoresaltmeansmoreheartattacks.B、Lesssaltissureofreducingmanyheart-relateddiseases.C、Eatinglesssaltmay
A、Itcanreducetheriskofheartdisease.B、Itcanimprovetheeffectofexercise.C、Itcanmakeusfeelhappy.D、Itcancures
随机试题
函数y=e—x在区间(—∞,+∞)内()
还本付息通知单应包括的内容有()。
我国目前在农村实行的家庭联产承包责任制度属于()。
在冬季,人们往往容易鼻子出血,因而常常在房间的地上洒一些水,或在室内放一盆清水、挂一些湿毛巾等。对以上做法最合理的解释是()。
毒品冰毒为芳香族化合物,分子中只含有碳、氢、氮三种元素,相对分子质量不超过150,碳元素和氢元素的质量分数之和为90.6%。请按要求填空:冰毒的同分异构体有很多种,请写出同时符合下列三项要求的冰毒的同分异构体的结构简式。______、______、__
关于内能和机械能下列说法正确的是()。
社会惰化
GUESSCONSULTING121MarketSt.,NewYork,NY10012J.P.Thompson,Esq.14,RueduMontBlanc1201Geneva,Switz
HotSpotsinCrossCulturalCommunicationI.【T1】______Conversations【T1】______—Modesofaddress—【T2】_____【T2】______—Levelso
Thegrowthofpart-timeandflexibleworkingpatterns,andoftrainingandretrainingschemes,______(使妇女能够充分利用就业机会).
最新回复
(
0
)