首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because the conversation was so interesting, B、Because they talked loudly enough. C、Because they stood so closely to the woman
A、Because the conversation was so interesting, B、Because they talked loudly enough. C、Because they stood so closely to the woman
admin
2010-08-21
52
问题
Conversations are really kind of interesting. I guess it’s a kind of hobby of mine to listen to conversations that I can hear in public. It’s amazing how different the style or the tone or the content of different conversations can be and to listen to the differences in the language that people use when they speak to different people.
If you are ever in a bookstore or a department store, it’s interesting to hear how the same salesperson talks to different people. There’re other interesting places to listen to conversations too, I think, and one place that I’ve found is on bus trips. People often talk to each other as if no one else were there. I guess they think people can’t hear their conversations.
Recently I was on a bus. and I was listening to a conversation of two people behind me. I can’t really say I was listening. I guess it would have been hard not to hear it. It was amusing to listen to the two people, though, because they were playing a kind of language, uh, word game about states and state capitals. One person would say the name of the state, and the other person would say the name of the capital.
It sounds like a kind of simple game that doesn’t involve much language, and you wouldn’t think that it would involve very much conversation, but actually this wasn’t the case because as they were playing the game, they continued to compliment one another and to talk about how much they knew about history and how many of the other things they could or couldn’t remember about those places from their trips or from their reading.
It was really kind of fun to listen to them.
选项
A、Because the conversation was so interesting,
B、Because they talked loudly enough.
C、Because they stood so closely to the woman.
D、Because the language they used was so different.
答案
B
解析
综合推断题。在文章中作者提到,公车上的人谈话时就好像没有旁人在场,或者他们以为别人听不见他们的谈话,由此可以推断B正确。作者说,要不听他们的对话也难,但是听着还是挺有趣的。因此,对话有趣是听的结果,不是听的原因。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Li7K777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Castles’structureandtheeatinghabitinthem.B、Castles’structureandthepeoplewholivedinthem.C、Castles’structurea
A、AtAnne’sClothingStore.B、Insideashoppingcenter.C、Atadowntownstreet.D、Inasuburbanresidentialdistrict.C判断推理题。男士
In600B.C.,theAssyrianEmpirehadjustfallen.Atits【C1】______,ithadextendedfromEgypttoBabylonia,foranextremele
A、Theywerebothbusydoingtheirownwork.B、Theywaitedforeachotheratdifferentplaces.C、Theywenttothestreetcornera
OrganicFoodOrganicfarmingwasamongthefastestgrowingsegmentsofU.S.agricultureduringthe1990s.Thevalueofretai
Thetaskofbeingacceptedandenrolledinauniversityorcollegebeginsearlyforsomestudents.Long【C1】______theygraduate
AcrosstheUnitedStates,scientistsaremountingwhatmaybecomethemostinnovativeagriculturalresearchdrivesincethe1920
A、Phonetheemploymentagencyassoonaspossible.B、Lookingharderforemployment.C、Nothingsincesheisnotinterested.D、Stu
A、MenfromMarsorspaceadventure.B、Theresultsoftechnicaldevelopmentsonscience.C、Theresultsoftechnicaldevelopments
Atwork,____________(你的衣着必须传递这样的信息)thatyouarecompetentandreliable.
随机试题
(2021年德州齐河)掌握英语的人学起法语来就会比较容易;会骑自行车的人比不会骑的人学开摩托车要容易一些;会拉二胡的人,再学习弹三弦、拉小提琴,也比较容易。这种现象被称为()
针灸扶正祛邪作用主要取决于
若东方科技开发有限责任公司日后解散,其法定原因包括()。三人的出资在法律上讲()。
关于银行的市场定位策略,以下说法不正确的是()。
甲希望在10年后获得100000元,已知银行存款利率为2%,那么为了达到这个目标,甲从现在开始,共计存10次,每年末应该等额存人()元。(F/A,2%,10)=10.95
信用形式是信用关系的具体表现,按照借贷主体的不同,现代经济生活中的基本信用形式包括()。
项目范围管理计划的主要内容和作用是______。A.描述并记载了范围基准计划,以帮助范围决策的制订B.分解了项目的可交付成果C.描述了如何在项目中实现范围变更,以及如何管理项目的范围D.描述了成本和时间估算如何成为项目范围变更的组成部分
A、气温偏高B、气温偏低C、降水正常D、降水略少B正确答案在第二段中“今年夏季,哈尔滨市气温偏低”,选择B。
Statusesaremarveloushumaninventionsthatenableustogetalongwithoneanotherandtodeterminewherewe"fit"insociety.
ThefirsttimeIheardtheactualLondonBridgewasinLakeHavasuCity,Arizona,Ithoughtitwasajoke.Astupidjokeatthat
最新回复
(
0
)