首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
One of the world’s most profitable news organizations is Fox News. an American cable-news channel that is part of Rupert Murdoch
One of the world’s most profitable news organizations is Fox News. an American cable-news channel that is part of Rupert Murdoch
admin
2013-09-16
51
问题
One of the world’s most profitable news organizations is Fox News. an American cable-news channel that is part of Rupert Murdoch’s News Corporation. Fox was set up in 1996 by Roger Ailes. a former media adviser to three Republican presidents, specifically to appeal to conservative viewers. Fox is famous for being opinionated(固执己见的)rather than for being profitable.
In a world where millions of new sources are emerging on the Internet. consumers are overwhelmed with information and want to be told what it all means. Fox is not the only news organisation that is unafraid to say what it thinks and is prospering as a result. Perhaps significantly, MSNBC, which has lately been positioning itself to appeal to a left-wing crowd, is picking up viewers. "It’s not quite as political as what Fox does, "says Phil Griffin, the president of MSNBC, "but we definitely have a progressive sensibility, a sensibility to the left. "
The idea that journalists should be impartial in reporting news is a relatively recent one. "A lot of newspaper people treat it as one true religion, when it’s an artifact of a certain set of economic and historical circumstances, "says Joshua Benton of the Nieman Journalism Lab. America’s Founding Fathers nurtured a vibrant. fiercely partisan(党派性)press with no licensing of newspapers or policing of content. During the 19th century newspapers gradually adopted a more objective perspective, for several reasons. With the professionalization of journalism in the early 20th century came a more detached style of reporting.
These days different countries have different preferences. In Europe obvious partisanship in newspapers is widespread and state-run television channels often have partisan loyalty: In India 81 of the 500 satellite-TV channels that have sprung up in the past 20 years are news channels, most of them catering to specific political, religious, regional, linguistic or ethnic groups.
If impartiality is already the exception rather than the rule, the Internet is now eroding it further. In America it undermines local news monopolies by reducing advertising revenue and providing access to a wide range of alternative sources. In Britain and other countries where news broadcasters are required to be impartial, at least in theory, the blend of television and the web makes such rules seem outdated. The Internet has also compressed the news cycle, with headlines delivered instantly by smartphone or Twitter, creating a demand for immediate analysis and opinion.
Moreover, the Internet makes it easier than ever to find and synthesize different views, says Krishna Bharat. the creator of Google News. When news comes from multiple sources, a mix of strong opinions becomes more desirable. By undermining many of the traditional arguments for objectivity. the Internet may thus cause a wider "Foxification" of news and a return to the more opinionated and partisan media landscape of the 18th and early 19th centuries.
What does the author mean by "impartiality is already the exception rather than the rule"(Line l. Para. 5)?
选项
A、Being objective is not common in today’s journalism.
B、Being unbiased has become be a rule for newspapers.
C、Impartiality has been undermined by the Internet.
D、Impartiality is not required as a rule any more.
答案
A
解析
根据题干提示定位到第五段首句。上一段中讲到,目前许多国家的新闻报道都具有党派偏见,接着本段开头讲到:If impartiality is already the exception rather than the rule,the Internet is now eroding it further.可见首句意思是说,如果说客观公正已经是很少能见到的准则,那么因特网正在进一步侵蚀它。故A)项符合题意。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Li97777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Afewyearsagoitwas【B1】______tospeakofagenerationgap,adivisionbetweenyoungpeopleandtheirelders.Parents【B2】____
ScientistsWorryMachinesMayOutsmartManArobotthatcanopendoorsandfindelectricaloutletstorechargeitself.Compu
ThecounselorwarnedBrianandCherythattheywouldnolongerbeAmericancitizensiftheywantedtoadoptchildrenfromSouth
ThecounselorwarnedBrianandCherythattheywouldnolongerbeAmericancitizensiftheywantedtoadoptchildrenfromSouth
Halloweenusedtobesomethingquitedifferentfromthecelebrationofsugarygreedthatgoesontoday.Earlierinthiscent
Halloweenusedtobesomethingquitedifferentfromthecelebrationofsugarygreedthatgoesontoday.Earlierinthiscent
Whenshoppingonline,itisimportanttobearafewbasicsinmind.Notonlywillthesehelpkeepyousafebuttheywillalso【B1
Mostpeoplewouldbe【C1】______bythehighqualityofmedicine【C2】______tomostAmericans.Thereisalotofspecialization,a
FlatswerealmostunknowninBritainuntilthe1850swhentheyweredeveloped,alongwithotherindustrialdwellings,forthela
A、Shedidn’tknowherdaughtercouldsingsowell.B、Shethinksthatshesingsbetterthanherdaughter.C、Shedoesn’tlikeher
随机试题
上肢深静脉血栓形成,可导致
紧急手术前外科手消毒方法是
面、目、身俱黄且黄色晦暗如烟熏者,为阴黄。()
2007年3月1日,农民李某承包本集体的耕地,并签订了20年的土地承包合同,合同自2007年3月10日开始执行,由于农民李某在县城经营一饭店,该承包耕地至2008年10月10日抛荒没有种植农作物。根据《土地管理法》规定,如果农民李某在()
《建设项目竣工环境保护验收管理办法》规定:根据国家建设项目环境保护分类管理的规定,对建设项目竣工环境保护验收实施()管理。
根据《造价工程师注册管理办法》的规定,经全国造价工程师执业资格统一考试合格的人员应当在取得考试合格证书的有效期内,持有关材料到省级或者部门注册机构申请初始注册,该有效期为( )个月。
直接发行的方式只适用于有既定发行对象或发行人知名度高、发行数量少、风险低的证券。()
甲公司为增值税一般纳税人,采用自营方式建造一条生产线,下列各项应计入该生产线成本的是()。
情报型手法主要是通过示范或实证的形式来展现()的情报信息。
Theretiredgeneral’smemoriespublished______apennamearousedagreatamountofstirwithinthecountry.
最新回复
(
0
)