首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Think today’s kids want to be doctors or lawyers? No. YouTube stardom (明星) is the number one dream career for young people today
Think today’s kids want to be doctors or lawyers? No. YouTube stardom (明星) is the number one dream career for young people today
admin
2018-03-26
48
问题
Think today’s kids want to be doctors or lawyers? No. YouTube stardom (明星) is the number one dream career for young people today, at least according to a widely publicized survey by a British newspaper.
The appeal is obvious: Some 20-somethings are making millions by playing video games or sharing beauty tips online. But the pressure of having to endlessly produce original content that makes them look accessible, transparent, and authentic has proven too much for some people, including Essena O’Neill. The former social media figure went public in her posts about experiencing symptoms of depression and anxiety from living an overexposed life.
Living professionally online has also been a challenge for 24-year-old Lauren Riihimaki. Six million people follow her YouTube channel, LaurDIY, which covers topics ranging from home decorating to her adoption of a lovely little dog.
Most of these stars are between the ages of 20 and 26. Unlike movie stars or rock stars, these videostars do most of their work themselves. They’re responsible for everything from developing an idea, to physically producing it, to starring in it, to directing it, to editing it, to programming it, to promoting and marketing. And to keep their hungry audiences satisfied, they should be doing all that at least twice a week.
That’s why Lauren Riihimaki came close not just to burning out, but breaking down. She has overcome and pushed the boundaries of her anxiety so insanely since she started YouTube. She sees a psychologist and she’s on medication (药物治疗). And that’s been working for her.
Dana Julian, a Los Angeles psychologist, says one of the hardest things about managing life as a YouTube star is making a career out of something that can be an addiction. Anyone with a Facebook, Twitter or Instagram account is familiar with the rush to show off. But now, imagine it magnified (放大) by millions of clicks, likes and followers.
For YouTube stars, when they’re clearly overwhelmed, they should be told to get offline for a while. Stop being a brand. Take some time, just to be a person again.
What do we know about Essena O’Neill?
选项
A、She suffered from anxiety because of her love life.
B、She pretended to be authentic and accessible.
C、She was overburdened with debt and work.
D、She might not be a social media star any more.
答案
D
解析
推理判断题。定位句提到,他们不得不无休止地制作那些看起来易理解、透明和真实的原创内容,而这种压力对包括埃森娜.奥尼尔在内的一些人而言都太大了。接着指出,她以前是社交媒体人,公开贴出了自己由于过度曝光生活而经历的抑郁症和焦虑症状。由此推断,她现在可能不再是社交媒体明星了,故答案为D)。A)“她因爱情生活而焦虑”,由定位句可知她的抑郁症和焦虑症状与爱情生活无关,故排除;B)“她假装真实、易接近”,定位句提到他们不得不无休止地制作那些看起来易理解、透明和真实的原创内容,并未说她本身不真实、不易接近,故排除;C)“她的债务和工作负担过重”,文中并没有提及债务,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Lla7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
BritishpsychologistshavefoundevidenceofalinkbetweenexcessiveInternetuseanddepression,aresearchhasshown.Lee
A、ItisaninternationalorganizationB、Itonlyexistsinpoorcountries.C、Peoplealwaysthinkhighlyofit.D、Anyonecanjoin
A、1,970.B、1,980.C、4,700.D、2,600.D题目问进入奥运会体育馆的运动员人数。新闻中提到,有来自超过80个国家和地区的大约2600名运动员,在20世纪七八十年代的美国流行音乐的伴奏下,齐步走进体育馆。故D项正确。
A、Theindustryiscausingclimatechange.B、Vegetariansarehealthierthanmeateaters.C、Hamburgersarenolongpopularamongp
A、Theycandistractachild’sattention.B、Theyareeasytobeaccepted.C、Theycanhurtachild’shealth.D、Theywillaffecta
InLondon,overhalfofthehomesbuiltbetween1919and1980hadonegarage.Butmanyarebecomingneedless.Between2002and2
TheUSCongressA)TheUScongressisthelegislativebranchofthefederalgovernment.Itisabicameral(两院制的)law-makingbod
Forthousandsofyears,peoplethoughtofglassassomethingbeautifultolookat.Onlyrecentlyhavetheycometothinkofita
A、Theyrefusedtoapologizeforhavingfollowedherthroughthetown.B、Theyregrettedhavingwronglyaccusedherofstealing.C
随机试题
关于古典科学管理理论的各位学者及其主要贡献,以下表述正确的有()
关于乳腺纤维瘤的叙述中,不正确的是
A.卵黄囊B.胆囊C.淋巴管D.肝脾E.骨髓胚胎第5周时主要造血器官是
建筑物估价,是指估价人员在遵循有关建筑原则的前提下,根据估价的目的,选用适当的估价方法,对待估建筑物价格的影响因素进行分析和判断,评估出待估建筑物在某一时日的市场价格。()
作为施工企业成本费用核算对象的工业和民用建筑工程,核算单位一般应为()
代理填写印花税纳税申报填表时,时于“计税金额”栏填写正确的是()。
甲公司为上市公司,2016年至2018年对乙公司股票投资有关的资料如下:资料一:2016年5月20日,甲公司以银行存款3180万元(其中包含乙公司已宣告但尚未发放的现金股利100万元)从二级市场购入乙公司100万股普通股股票,另支付相关交易费用20万元
依照我国法律规定,消费者协会是依法成立的对商品和服务进行社会监督的保护消费者合法权益的()。
设A为三阶方阵,A的每行元素之和为5,AX=0的通解为k1求Aβ.
Thelastdancewasawaltz.LuketookMeggie’shandandputhisarmaboutherwaist,drewheragainsthim.Hewasanexcellentd
最新回复
(
0
)