首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、He bought a big house in the open air. B、He invested in his apple business and helped others. C、He bought clothes made of clot
A、He bought a big house in the open air. B、He invested in his apple business and helped others. C、He bought clothes made of clot
admin
2023-03-27
2
问题
Hello, I’m Steve Ember. Today we tell about a man known as Johnny Appleseed. His real name was Johnny Chapman. Little was known about John Chapman’s childhood. When he was old enough to leave home, he slowly traveled south and west from Massachusetts to the state of Pennsylvania He is said to have cleared land and planted apple seeds near a waterway. In a short time, the seeds grew to become trees that produced fruit. Pennsylvania was the first stop in what would become a life-long effort to plant apple trees. After a few years, Chapman left the hills of western Pennsylvania and traveled west into the Ohio Valley. He planted apple seeds in several areas near a place called Licking Creek.
Chapman planted with thoughts about future markets for his crops. His trees often grew in land near settlements. He often sold his apple seeds to settlers. Sometimes, he gave away trees to needy settlers. When low on seeds, he returned east to Pennsylvania to get more. He got the seeds from apple presses—machines used to make apples into a drink called apple cider. Before long, Chapman’s trees were growing in fields across Ohio. People began calling him Johnny Appleseed.
Johnny Appleseed was a small man with lots of energy. He had long dark hair. His eyes were black and bright. He never married. He lived very simply. For years, he traveled alone in the wilderness, without a gun or knife. He slept in the open air and did not wear shoes on his feet. Some people gave him clothing as payment for his apple trees. But sometimes he wore a large cloth bag or sack as clothing. The sack had holes for his head and arms. On his head, he wore a metal container for a hat He also used this pot for cooking his food. People said he lived this way because he wanted to. He had enough money for shelter and clothes if he had wanted to buy these things. But he used his money to improve his apple business and help other people. He was famous for his gentleness and bravery. Both settlers and Native Americans liked him. Everywhere he traveled, he was welcomed. Reports from that period suggest that some Native Americans believed he was "touched by God."
19. Where did Johnny Chapman start planting apple trees?
20. What does the speaker say about Johnny Chapman’s life?
21. According to the speaker, how did Johnny Chapman spend his money?
选项
A、He bought a big house in the open air.
B、He invested in his apple business and helped others.
C、He bought clothes made of cloth bags and sacks.
D、He spent his money on travelling around the world.
答案
C
解析
由选项中的bought、invested、spent his money可知,问题可能和花钱有关,听音时需要格外注意与此相关的内容。录音接近尾声处提到,如果Chapman愿意的话,他完全有钱给自己买衣服、置办房产,但是他却把钱用来促进苹果生意,帮助他人(improve his apple business and help other people)。C项是该处录音信息的同义表达,故为答案。录音提到“他在野外睡觉”,而非A项说的“他在野外买了座大房子”。录音中提到cloth bags and sacks时是说他有时会将布袋或麻袋当衣服穿,而非B项说的“他买由布袋或麻袋做成的衣服”。D项“他将金钱花在周游世界上”在录音中未提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/LqvD777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Despitethe________ofmedicalinformationavailablethroughe-mail,theInternet,andmobiledevices,notmanypatientsaretaki
Pioneeringmedicalresearchscientists’(i)________claimsregardingthe(ii)________newresearchesmakethepublicwonderwhyth
Asseriousassheisaboutthebullfight,shedoesnotallowrespectto________hersenseofwhimsywhenpaintingit.
Nowonlineprovisionistransforminghighereducation,givingthebestuniversitiesachancetowidentheircatch,openingnewo
Nowonlineprovisionistransforminghighereducation,givingthebestuniversitiesachancetowidentheircatch,openingnewo
Acertainamountofunemploymentlubricateslabormarkets,maintainingareadysupplyofworkersforexpandingbusinesses.
Theeconomymaybetroubled,butoneareaisthriving:socialmedia.TheybeginwithFacebookandextendthroughadizzyingarra
Somepeoplesaylovemakestheworldgoaround.Otherssayitisnotlove;it’smoney.Sincethetruthisthatitisenergytha
PASSAGETWO(1)Overacenturyhaspassedsincethedangersofconsumingleadbecamewidelyknown.Ingestingevensmallquantit
Businessmemoisfrequentlyusedincompanies.Itiscalledanintra-companycommunicationbecauseitisusedbypeopleintheir
随机试题
气体的压力实质是大量分子无规则频繁碰撞容器壁所产生的平均作用力。()
与新民主主义时期三种不同性质的主要经济成分相联系,中国社会的阶级构成主要有工人阶级、农民阶级和其他小资产阶级、民族资产阶级等,他们是新民主主义社会基本的阶级力量。这三种基本的经济成分及与之相联系的三种基本的阶级力量之间的矛盾,集中表现为()
肺痈成痈期的病理是
甲向乙借款5000元,乙平时与甲关系甚好不便拒绝,便说现金不够,3天后再来取,3天以后,乙避而不见,下列表达中正确的有()。
如果拉力F=8×105N时,则按螺栓抗剪承载力设计时,至少需( )个螺栓。如上图所示采用双行错列排列,其中线距e1=55mm,e2=90mm,端距50mm,栓距70mm时,摩擦型螺栓在该连接中的承载力设计值与下列( )项值接近。
关于久期分析,下列说法正确的是()。
我国教育目的的理论基础是______。
1839年6月,林则徐将缴获英美走私贩的大量鸦片,在虎门海滩当众销毁。英国借端对中国发动了鸦片战争。1842年8月,清政府屈辱求和,被迫与英国签订了()。
TheEnglishword"veto"means"Iwillnotpermit".Itisawayforonememberofagrouporgovernmentto【C1】______actionbyo
A、Readthewoman’sletter.B、VisitJeffinAlaska.C、WritetoJeff.D、Mailaletterforthewoman.CW:LookIgotaletterfrom
最新回复
(
0
)